Şimdi Ara

General Mobile GM 5 Plus satışları başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
4.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • General Mobile GM 5 Plus satışları başladı 
    General Mobile, MWC 2016 etkinliğinde Android One programının yeni temsilcisi olan GM 5 Plus modelini duyurmuştu. İlgi görmeyi başaran model geçen uzun sürenin ardından kullanıcıların karşısına çıkmaya hazır. Geçtiğimiz hafta sonu sevkiyatı tamamlanan akıllı telefonun satışına da dün itibariyle başlandı.
     
     
    GM 5 Plus'ın teknik özelliklerini kısaca hatırlamak gerekirse akıllı telefonda Snapdragon 617 çipset, 5.5 inç FHD IPS ekran, 3 GB bellek, 32 GB depolama alanı (Ayrıca MicroSD kart desteği), 13 MP arka ve 13 MP ön kamera, 3100 mAh pil gibi önemli özelliklere sahip.
     
    Modelin fiyatı daha önce de Türkiye için 999 TL olarak açıklanmıştı. Raflara çıkan modelin yine aynı fiyat etiketini taşıdığını görüyoruz. GM 5 Plus'ın yazılım desteği 2 yıl süreyle Google'a emanet edilmiş durumda. Bakalım General Mobile istediği rakamlara ulaşmaya devam edebilecek mi?
     
     







  • Arkadaşlar Bilgisayar Mühendisiyim. İşlemci tasarlamış adamım. Trilyonluk yazılım projelerinde bulundum. Cep telefonuna android uygulama geliştirdim. Yani bu işten anlarım. Gencim de haa. Yaşlı filan sanmayın. 26 yaşındayım. Ben de severim oyun oynamayı. Hatta oyun yazmayı. Ama şunu bilmek lazım. Bizim insanımız telefonda resim çeker , whatsappdan mesaj atar, konuşur, ilk başlarda hevesle oyun oynar sonra o da kalmaz. Yahu arkadaş benim gibi yazılım mı geliştireceksiniz telefona. Yapacağınız en fazla bunlar. Bakın arkadaşlar işlemci tasarladım diyorum. Sıradan bir çocuk bile benden iyi öğrenmiş, şu telefonda şu işlemci var filan diye. Yukarda saydıklarımı yapmayan telefon var mı şu anda?

    Benim ihtiyacımı bile 600 tl lik telefonlar karşılayabiliyorken sizdeki bu durum ne?

    Ne oluyor size ki , YERLİ bir markaya bu kadar düşman kesiliyorsunuz. Tamam kendi üretmiyor bugün ama yarın üretir. Kaldı ki bu GM 5 plus gerçekten çok iyi bir telefon olmuş.

    SURİYE' de de sizin gibi kendini , ülkesini küçük gören ,küçük insanlar vardı. Kendi değerlerine sırt çevirenler batıya hayranlık duyanlar vardı. Irak'ta da ve diğer viran olmuş Ülkelerde.

    Siz piyasanın en iyi telefonlarından birisini yapmış YERLİ bir firmaya böyle düşmanlık ederek ne kazanacaksınız.

    O hayranı olduğunuz İphone u üreten abd yarın kapınızı kırıp başınıza silah dayadığıda (TIPKI IRAK'TA OLDUĞU GİBİ) karınıza kızınıza göz diktiğinde mi anlayacaksınız. O başınıza dayanan silahın çuval çuval para verdiğiniz iphone olduğunu.

    Bugün ülkenizin ürünü varken onu kötülemek, ona güvenmemek ve o hayranı olduğunuz ülkelerin mallarını göğe çıkarıp onları almak;

    Yarın başınıza düşen bombalar ve evinize giren düşman askeri olarak size geri dönmez inşallah.

    Selam AKIL SAHİPLERİNE ,selam kendi değerlerine sahip çıkanlara ve SELAM HİDAYETE TABİ OLANLARA OLSUN.
    Discovery 2 kabusundan sonra ne GM nede Telpa garantili ürün satın alırım bir telefon aynı hata yüzünden 4 defa garantiye gitmez !!! işin gülünç tarafı daha garantisi bitmemiş cihazdan ücret talep etmeleri daha ilginç Servise gönderiyoruz tamir edildi güncellendi diye geri yolluyorlar 1 hafta sonra aynı problem !!
    GM markalı ve TELPA garantili ürün ALMAYIN/ALDIRTMAYIN
  • Discovery gibi efsane olmaya aday bir cihaz. Fiyatta kampanyalar ile iyi bir noktaya gelir inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine satar hatta yok bile satar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alacak olanlara şimdiden geçmiş olsun

  • Bu fiyata gayet iyi iş yapar .Gerçi doğru düzgün yazılım desteği veremeyen büyük markalar gibi orta sınıf diye 1800 tl ye cihaz çıkarıp 2 ay sonra 1400 e satsa daha kıymetli olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryalp -- 19 Nisan 2016; 7:07:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.5 inç nedir ya piyasada 4.7 5.0 inç telefon kalmadı

  • Bu telefonun satış rakamları iyi olacak gibi gözüküyor. f/p oranı iyi.

  • SD 650 olsa alırdım. Geçen senede SD615 yerine SD410 koymuşlardı. Hep bir sene öncekini koyacaksa böyle cikarmasinlar daha iyi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    5.5 inç nedir ya piyasada 4.7 5.0 inç telefon kalmadı

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000TLye aynı özellikte ZenFone Selfie modeli var. Beklemek isteyenlere...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: There goes your life

    5.5 inç nedir ya piyasada 4.7 5.0 inç telefon kalmadı


    Piyasada 3 inç' ten 6'inçe modeller mevcut olup, insanlar bütçesine göre telefon seçmektedir.

  • 5.5 inç gösterişli olur ama şahsen 5 inch daha iyi olurdu bu telefona diye düşünüyorum.

  • GM yine çok satacak gibi.

  • 1k cok para.
    799 felan olaydi efsane olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Aklınla bin yaşa, yakışanı sd650; daha önce açılan konusuna yazmıştım en az sd625 (yeni nesil orta en alt işlemci) koymaları lazımdı diye arkadaşın biri o işlemcili telefon mu var piyasada diye yazdı. Sen öncü olamayıp Vestel muamelesi yapacaksan, çıkarma hiç...

    23 Şubat 2016; 10:14:23

    "Ulen GM birşeyi de eksik yapma bari, 699tl eder telefon fazla değil, usb type c ve quick charge 3.0 sizi kandırmasın 150$ bandında yurtdışında bu sene her telefon bu tip özellikleri sundu/sunacak.

    Sd 617 28nm adreno 405 gpuya sahip, 2 senelik 615 işlemcinin hafif makyajlı halinden başka birşey değil, madem orta seviye koysana SD 625 (14nm adreno 506 gpu) "
  • Arkadaşlar bu telefondan çok umutluydum, hatta her ay servise göndermeye risk aldım ama malesef gözleri para hırsı kaplamış cio ları fiyatı abartmışlar.Bu paraya asus alırsın daha iyi.

  • o parmak izi okuyucu sizi yakacak

  • Telefon gayet güzel. İşlemci daha güncel olabilirdi ama buna google karar veriyor. Asusu önerenlere diyebileceğim takoz gibi bir kasaya sahip olduğu güncelleme konusunda beş para etmediğidir. He telefon hızlı. Kamera beş para etmez. Ve çok ağır bir telefon.

  • Baya satacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cengiz55

    Arkadaşlar bu telefondan çok umutluydum, hatta her ay servise göndermeye risk aldım ama malesef gözleri para hırsı kaplamış cio ları fiyatı abartmışlar.Bu paraya asus alırsın daha iyi.

    Hangi modeli asudun daha iyi yav tutturmulınuz karalama ayağı gayet sağlam bi telefon %79 kasa ekrsn var 13 mp ön arka kamera ki dxmark testine girdi sağlamm kamera işlemciyi htc a9nda kullandı 2500 lliraya sattı herşeyi çok iyi yapmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.