Şimdi Ara

HAYAYATTAKİ ŞANS ÜMİTLERİNDEN VAZGEÇTİM SADECE ADALET İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölüm ha bugün ha yarın , her ne kadar kötü durumda olsamda hiçbirşeye sahip olmak istemiyorum çıkan sıkıntılarda hep kötüler kazanıyor üste çıkmak için ellerinden geleni yapıyor ben şansımı oldum olalı kaybettim sadece artık ben kazanmak istiyorum

• İsyan etmek için en rahat edici yer
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama maddi olarak sıkıntı yaşamış ve hayatında değişiklik yapan çok dövüşcü var.Örneğin floyd mayweather adam fakirliğin dibini yaşarken şuan dünyanın en zengin sporcuları arasında.Sana tavsiyem herangi bir dövüş sporuna başlayıp hayatını değiştirmeye çalış.Daha sert dövüşürsün ve acı sana işlemez hale gelir.

Tanrı yardımına koşmadığı an o boktan hayatını düzeltmek sana kalır ...

https://www.youtube.com/watch?v=wTZEtMnBFbw eğer tamamını izlersen adamın hayatını araştırırsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın .

• dövüş dünyasını çok araştırıyorum bana hep hikaye geliyor . dediğim gibi zengin olmak değil başımın ağrımamasını istiyorum floyd myweather ide biliyorum beni iglilendirmiyor o onuda ring den çok lüks alışveriş merkezlerindeki fotoğraflarından tanımakta ilginç .

50 - 100 kişinin geldiği bir salonlarda antremanlar yapılıyor ve tek kural dışardaki kavgalardan kaçmakmış . Yemişim disiplini sporu . altını çiziyorum benim en büyük sorunum kavga edememek ne kadar boşverensen okadar ezilensin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 18 Nisan 2016; 22:33:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.