Şimdi Ara

Neato Botvac D85 - Akıllı Temizlik Robotu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Neato Botvac D85 - Akıllı Temizlik Robotu
    Neato Botvac D85 modeli temizlik robotu
    Dünyanın en gelişmiş temizlik robotu markası NEATO'nun D85 modelidir. Markanın en üst modelidir.
    Spiral fırça
    Güçlü Motor
    Her güne ayrı saat programlanabilir ajanda
    Önceki modellere göre daha geniş toz hazinesi gibi özelliklere sahiptir.

https://youtu.be/2AhuGilZkKs

Ocak 2016'da aldık fakat Şubat sonunda dünyaya gelen oğlumuzda alerji problemleri çıktığı için satmak zorunda kaldık, Dyson almayı düşünüyoruz.

Bu ilana bakıyorsanız bu ürünü biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.
    Bilmiyorsanız marifetlerini internetten araştırıp, videolarını izleyin derim!
    Ev/ofis farketmez, her gün toz alma derdinden kesinlikle kurtulacaksınız.

Abuk subuk takas veya mantık dışı indirim teklifleriyle gelmeyin, kalbinizi kırarım! :)

Ürün sahibinden.com ve sanalpazar.com'da da satıştadır.
    Sahibinden.com'da Axess kampanyasıyla 60 TL chip para kazanabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Çok iyi cihazdır, odayı haritalandırır diğer tip cihazlara göre daha hızlı temizler. meraklısına gidecek bir ürün hayırlı satışlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qntrl

Çok iyi cihazdır, odayı haritalandırır diğer tip cihazlara göre daha hızlı temizler. meraklısına gidecek bir ürün hayırlı satışlar ;)

Kesinlikle harika bir cihaz, 3 aydır kullanıyoruz, her seferinde bu kez geri dönemeyecek diyorum :) ama bugüne kadar sadece 1 kez geri dönemedi, o da temizlik esnasında çok müdahelede bulunmuştum, o yüzden...

Salon, hol, mutfak, oda; 4 odayı sırayla geziyor... Kesin bir yerleri atlar diye çok takip ettim :) ama hiç yanılmıyor, gerçekten haritalama teknolojisi en üst seviyede...

İlgilenen arkadaşlara belirteyim, havale ile veya İstanbul içi elden teslim şeklinde olursa %10 indirim yapabilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.