Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
RUBENİS KLİMA ISINMAK İÇİN ÇOK İDEAL

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> RUBENİS KLİMA ISINMAK İÇİN ÇOK İDEAL Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baki69

15 Ocak 2007; 16:41:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR RUBENİS MARKA KLİMAYI İKİNCİ KISTA KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM BURDAKİ SIKINTISI OLAN ARKADAŞLARI GÖRÜNCE YAZMAK İSTEİDM FİYAT OLARAK EN UCUZ BELKİ AMA ISINMA OLARKA ÇOK GUZEL DEĞERLENDİRİN. BAŞKA ALAN KULLAN VARSA YAZSIN PAYLAŞALIM.

serencam

15 Ocak 2007; 18:12:49 

kardeş rubenisin bir bayide satılanı var bir de koçtaş kangurum marketlerde satılanı var seninkisi nereden alınma. Elektrik sarfiyatı nasıl ve eksi derecelerde ısıtabiliyormu?

|| Sanyo Xacti VPC-E6 & E60 Grubu ||
baki69

16 Ocak 2007; 8:30:35 

Arkadaşım benim Rubenis
KOÇTAŞ tan alınma 18.000 lik 22 metrekarelik bir evi ısıtıyorum.
ama dış ünite en üst katta olduüum için çatı arasına koydum.ve çok randımanlı oldu.
bütün odalara almadığıma halen pişmanım.
dış ünite yi iyi muhafaza edebilirseniz soğuktan bence hiç kaçırmayın arçelik servisi ısıtmaz dedi bosh ısıtmaz dedi vestel sadece olumlu konuştu bende vesteli sevmediğim için bu markaya karar kıldım.ve iyi de yapmısım.

efekentlı

19 Şubat 2008; 17:13:15 

merhabalar arkadaşlar bede 18000 btu rubenıs almak istiyorum baki aydında oturuyorum 17 m kare mutfağıma takacam verim alırmıyım sence birde bu rubenıs klımalarının elektirik harcaması normalmididr yardımcı olursanız sevinirim.

bordobeyaz

20 Şubat 2008; 8:33:50 

quote:

Orjinalden alıntı: efekentlı

merhabalar arkadaşlar bede 18000 btu rubenıs almak istiyorum baki aydında oturuyorum 17 m kare mutfağıma takacam verim alırmıyım sence birde bu rubenıs klımalarının elektirik harcaması normalmididr yardımcı olursanız sevinirim.

Isı yalıtımın iyiyse 12000 btu bile işini görürür....

YÜZLERİİ DOST, ÖZLERİ DÜŞMANDAN USANDIMMMM..
efekentlı

20 Şubat 2008; 8:55:45 

bordo beyaz rubenıs ısıtırmı yani onu soruyorum ısınmak için alacam yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar etrafımda hiç kullanan yokta

selo078

20 Şubat 2008; 10:07:12 

quote:

Orjinalden alıntı: baki69

Arkadaşım benim Rubenis
KOÇTAŞ tan alınma 18.000 lik 22 metrekarelik bir evi ısıtıyorum.
ama dış ünite en üst katta olduüum için çatı arasına koydum.ve çok randımanlı oldu.
bütün odalara almadığıma halen pişmanım.
dış ünite yi iyi muhafaza edebilirseniz soğuktan bence hiç kaçırmayın arçelik servisi ısıtmaz dedi bosh ısıtmaz dedi vestel sadece olumlu konuştu bende vesteli sevmediğim için bu markaya karar kıldım.ve iyi de yapmısım.

Çatı arasına nasıl koydunuz bir tarif edermisiniz, ses problemi oluyormu, su tahliyesini nasıl yaptınız, yazın soğutma kapasitesini etkiliyormu?

bordobeyaz

20 Şubat 2008; 13:38:03 

quote:

Orjinalden alıntı: efekentlı

bordo beyaz rubenıs ısıtırmı yani onu soruyorum ısınmak için alacam yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar etrafımda hiç kullanan yokta

benim evde 26 m2 yi 18000 btu ile rahat ısıtıyom bu soğuklarda ıstımaz dedim ama pek etkilenmedi şimdiye kadar ısıtmıyor üşüdük dediğimiz olmadı...Isı yalıtımın iyi ise 12000 btu işini görür ama ilerde daha büyük odaya geçerim dersen 18000 btu tavsiye ederim.12000 btu dediğim aslında ısıtmada 14700 btu (Rubenis için söylüyom)..
Klimada yapılan en büyük yanlış kurulumunda oluyor, bazı yerlerde görüyom klimanın borusu 6-7metreyi buluyor, servis kolayına nasıl geliyorsa oraya kurup gidiyorlar, 6-7 metreden gelen hava odaya geldiğinde haliyle soğuyor,
odadaki sıcak havada motora gittiginde oda soğumuş olarak gidiyor sonra klimam ısıtmıyor diye şikayet ediyorlar...Kısacası kuruluma dikkat ederek mümkünse 1,5 m - 3 m arasında motoru kurdur.Rubenistende başka markayı tavsiye etmiyorum fiyat+performans

YÜZLERİİ DOST, ÖZLERİ DÜŞMANDAN USANDIMMMM..
efekentlı

20 Şubat 2008; 16:28:22 

bordo beyaz başını ağrıtıyorum biliyorum ama günde ne kadar çalıştırıp ne kadar elektirik faturası ödüyosun sölermisin.

cemilipek

25 Haziran 2008; 18:23:12 

quote:

Orjinalden alıntı: serencam

kardeş rubenisin bir bayide satılanı var bir de koçtaş kangurum marketlerde satılanı var seninkisi nereden alınma. Elektrik sarfiyatı nasıl ve eksi derecelerde ısıtabiliyormu?

2 klima arasında kesnlkle hiç bir fark yoktur..

Rubenis klima genel merkez 0212 444 44 14 her turlu bilgi,sorun,fiyat için..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> RUBENİS KLİMA ISINMAK İÇİN ÇOK İDEAL Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4870 512MB
Sapphire HD4870 en yeni oyunların karşısında