Şimdi Ara

PlayStation VR deneyimi teknoloji mağazalarındaki özel alanlarda sunulacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation VR deneyimi teknoloji mağazalarındaki özel alanlarda sunulacak 
    Sanal gerçeklik geleceğin teknolojisi olarak gösterilse de dünya üzerinde bu tarz bir teknolojiden habersiz milyonlarca insan bulunuyor. Teknolojiyi bilen ve takip eden farklı bir kitle olsa da hiç denemedikleri bir şeyi satın almak insanlar için oldukça zor, özellikle kask fiyatları da önemli seviyelerdeyken bir çok kullanıcı bu tarz bir alışverişten kaçınıyor.
     
    Sony ise bu işi çözmek için kolları sıvamış durumda. Şirket yaz aylarıyla birlikte teknoloji mağazalarında Playstation VR'a özel bir demo alan ayıracak, bu alanda ürünü merak eden kişiler veya teknoloji ile ilk kez tanışanlar PSVR'ı deneme fırsatı bulacaklar. Şirket demo alanların hangi bölgelerde kurulacağını henüz net olarak açıklamadı ancak yılın ikinci çeyreğinde 500 binden fazla kullanıcının Playstation VR'ı deneyimlemesi amaçlanıyor.
     
    Ürünün rakiplerine oranla daha ufak bir alanda tecrübe edilebilmesi ve kolay bir kuruluma sahip olmasının bu konuda avantaj sağlayacağı konuşuluyor. Hatırlatmak gerekirse HTC de Vive kaskı için benzer şekilde ürünü tanıtan demo alanlar kuracağını açıklamıştı. Görünen o ki hem Sony hem de HTC ürünlerine oldukça güveniyor ve kullanıcılarla direkt iletişime geçmek istiyor.
     







  • Ben PSVR'ı tıpkı DS2 gibi düşünüyorum. PS3'e geçilince DS3 kablosuz hale geldi, muhtemelen PSVR'ın bir sonraki versiyonu da bu yolu izleyerek kablosuz olacaktır. Bence VR teknolojilerinde kablo büyük bir handikap oluşturuyor. Önümüzdeki yıllarda kablosuz görüntü iletimindeki gecikme sorunları halledilirse, kablosuz VR teknolojilerinin önünde de bir engel kalmayacaktır.

  • kablosuz iletisimin etkilenmeden yapilmasi zor , su anki kablosuz teknolojilerinde boyle birsey olsa eminim firmalar bunu denerlerdi.gelisen uretim teknolojileri sayesinde dusen nmlerle birlikte gozlugun icine gomeceklerdir muhtemelen gpu ve cpuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.