Şimdi Ara

EVGA GTX950 SSC 587TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Ah be. 4gb olsada alsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt
    Kartın tek eksiği o zaten. 4gb versiyonu olsaydı acayip satardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extra34

    Ah be. 4gb olsada alsam.

    1920*1080 yani full hd ise monitörünüz 2gb ram fazlasıyla yeterli.

    şişirme rakamlara aldanmayın, 4k oynamıyorsanız oyunları yeter 2gb. işlemcisine çekirdek saatlerine ram hızlarına bakın. bu kart bu fiyata güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dOmi

    quote:

    Orijinalden alıntı: extra34

    Ah be. 4gb olsada alsam.

    1920*1080 yani full hd ise monitörünüz 2gb ram fazlasıyla yeterli.

    şişirme rakamlara aldanmayın, 4k oynamıyorsanız oyunları yeter 2gb. işlemcisine çekirdek saatlerine ram hızlarına bakın. bu kart bu fiyata güzel.

    GTA5'de ve Witcher 3'de de 1080p Ultrada rem kullanımı 2100 civarı oluyor.
  • öyleyse benim bilgisizliğim oyunlar baya hayvanileşmiş demek. bize online oyunlar yettiği için dota cs:go :D
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    2100mb bir şey değil. Daha fazlası da var. Buna rağmen "2GB yeter"ciler bitmiyor malesef. Yettiği oyunlar var yetmedikleri var. Yetmediği oyunlar olduğu sürece "kesinlikle yeterli" demek bana doğru gelmiyor. Ayrıca vram kullanımının her yıl arttığı bilinen bir gerçek. Önceden 256mb bile fazlaydı ama şimdi medium ayarlardayken 1-1.5gb aşağısında vram kullanan oyun yok. Her oyunun karakteri de farklı. Bu durumda artık sınırda kalan bir miktarı gönül rahatlığıyla önerenler kötülük yapıyorlar sadece. Vram kullanımı yetersiz diye bir kart çöp olmuyor tabi. GTX950 her halükarda güzel bir kart ve 2gb düşük bir miktar değil. Ayrıca vramin eksik kalması oyunun oynanmayacak kadar takılacağı anlamına da gelmiyor fakat stabiliteyi etkiliyor bazen. Ben kesin yargılara karşıyım sadece. Bırakın da insanlar karar versinler. Yetip yetmeyeceği belirsiz olan bir şey yerine biraz daha avantajlısını tercih etmek mantıklı olan şey. Sonuçta bir kartın 2gb ve 4gb versiyonları arasında 70-100tl oynuyor sadece. GTX950'nin 4gb versiyonu olsaydı şimdi 650tlye alabilirdik. 960'ın önünü kesmemek için çıkarmadılar tabi.

     EVGA GTX950 SSC 587TL

     EVGA GTX950 SSC 587TL

     EVGA GTX950 SSC 587TL

     EVGA GTX950 SSC 587TL

     EVGA GTX950 SSC 587TL

     EVGA GTX950 SSC 587TL

     EVGA GTX950 SSC 587TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Nisan 2016; 15:51:51 >




  • senin grafiklere göre gta5 1080p de bile 4gb dan fazla yiyor? böyle olsa insanlar 2gblık kartlarla oynayamazdı bence nasıl bir ölçüm yapılmış bilmiyorum, ama bugün ekstra durumlarda makinenin kendi ramini de kullanabiliyorlar diye biliyorum.
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki yazıma tekrar bakarsanız, yazdıüğım üzere; vram kullanımı aşarsa oyun tamamen oynanamaz hale gelmez ama stabiliteyi bozar, ani fps düşüşleri olur vs. Oyunun karakterine de bağlı. Bazı oyunlarda aştığınz zaman performans sürekli düşük olurken bazılarında anlık takılmalar şeklinde kendini gösteriyor. Bazen ise çok problem olmuyor.

    Makinenin kendi ramini kullanmak iyi bir çözüm değil çünkü ekran kartları gddr5 kullanıyor ve makinenin ddr3 ya da ddr4'üne göre kat kat hızlı bir ramdir bu. Söylediğiniz şey gerçekleşse bile performansı düşüren bir şeydir yani.
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    GTX 950 ile Ultra ayarlarda 1080p oyun oynuyorsan vallahi tebrikler.... Rakamlar yanıltıcı kimse gtx 950yle ultrada oyun oynamayamaz. Fırsat sıcak ve 2gb vram yeterli.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    Herkes 60fps almaya çalışmıyor. Kimine göre yüksek ayarlara alıp 30fpsde oynamak gayet yeterli ve gtx950 çoğu oyunu 30fps oynatabilecek bir kart. OC potansiyelini de düşününce bu iyice mümkün oluyor. Ayrıca "ultra" olarak bakmamak lazım olaya. Her oyunun ultrası ve ayarların etkisi farklı. Mesela Gta 5 oynarken benim için en önemli ayar texture kalitesidir ve onu en üste alınca tek başına 1gb civarı ram harcıyor. Stabilite için vram aşılmamalı. Bazı oyunlarda ultraya almadan da rahatlıkla geçiyor 2gb'ı. Artık herkes sisteminde 8gb, 16gb ram kullanıyor ama ekran kartında 4gb fazla geliyor bazılarına. Sistem belleği ile vram farklı şeyler ama nasıl ki bazı oyunlarda 8gb ram sınırda kalmaya başladı, 2gb vram de aynı şekilde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidianın 900 serisi hala satılıyormu? Dx12 desteği yok nvidia kartlarda niye alıyorsunuzki, geleceğe dönük dx12 destekli amd kart tercih edin.
    DX12 desteklemediği için hızla düşecek nvidia kart fiyatları zaten.
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt
    Sanırım demek istediği şey dx12'de AMD kartların büyük sıçrama yapacağı ve Nvidia kartların dx12'nin getireceği özelliklerin az kısmına destek vermesi. Tam anlamıyla desteklemiyorlar yani. GTX950 dx11'de R7 370'den kayda değer şekilde daha iyi ama dx12 ile beraber R7 370 öne geçecek büyük ihtimalle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyler Durden

    gtx950 dx12 destekliyor

    http://www.geforce.com/hardware/technology/dx12/supported-gpus

    970 içinde 4gb yazıyor orada ama 3.5gb.

    Ektan kartı bölümünü hiç okumuyorsanız dx12 amd nvidia yazın google a nvidianın dx12 deki eksikliğini görün nvidia dx12 nin kullandığı bir teknolojiyi donanımsal olarak desteklemiyor ama amd gpu larında bu destek donanımsal olarak var.

    Kısaca nvidia belitmeli kartlarının dx12 de eksik olduğunu ama hala bir açıklama yok millete satma peşinde eksik kartları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Full hd için gtx 950 yeterli olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5te frame scaling açınca ki bu mükemmel bişey bence acayip vram götürüyor. Orjinal gta5 oynayanlar grafik ayarları altında görebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet masaüstü sistemlerinden baya uzaklaştım.Acaba buna uygun bunun performansına yakışır anakart taysiyeleriniz nedir?Anakart ve işlemci bir bu kadar daha tutar sanırsam...
  • Amazon'un fiyatları güzel ama ortalama 30 dolar depozito parası ekleniyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.