Şimdi Ara

Arka aktarıcım çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. İdarelik kullandığım eski bir bisikletim var. Bisikleti kullanırken resimde görüldüğü şekilde arka aktarıcı çıkıyor zaten tutan bir şey de olmuyor takınca. Anlayan biri varsa buna yapılabilecek bir şey var mıdır ? (bisiklet resimde ters durumda)
     Arka aktarıcım çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander16 -- 16 Nisan 2016; 2:24:37 >



  • 2o TL sıkışmış...Tamirciye çıkartın.......



  • Peki yeni bir aktarıcı alsam kendim taksam rubleyle, bisiklet ile uyumlu olur mu ? Çok eski birşey üstündeki bir tane tourney bile alabilirim. Nelere dikkat etmeliyim alırken ?
  • Dostum öteki ucunda boş bir delik var bak.Muhtemelen çıkmış ya da kırılmış.Kısaca iş görmez. Arka kasette 7 tane dişli varsa.Tourney uyumlu olur.Tourney en alt modeldir eğer bisiklete sadece öyle ulaşım için falan biniyorum çok önemsemiyorum diyorsan idare eder seni.Başka bir sisteminde arıza yoksa sadece arka vitesi değiştirmek yeterli olacaktır.Ama eğer tekniğin yoksa kendin takmaya hiç uğraşma.En zor olan da ayarıdır sen al vitesi git bisikletçiye yaptır.

    Önce bisikletçiye sor sen de Kullanılmamış güzel Tourney var mı diye.Belki çıkma vardır.Yoksa internetten alırsın.
  • Kırılmış bugün kendim tamir ettim ama yamulmuş zaten aktarıcı pert :D sağolasın aydınlattığın için 6lı kasetim valla bisikletin çoğu yeri pert zaten yeni bisiklet almayı düşünüyorum idare edeyim bu şekilde :) varmı önerdiğin tur-şehir bisikleti 2000tl ye kadar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.