Şimdi Ara

James Cameron, 4 yeni Avatar filmi çekeceğini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • James Cameron, 4 yeni Avatar filmi çekeceğini açıkladı
     Hollywood'un en başarılı yönetmenlerinden biri olan James Cameron'ın neredeyse 10 yıl üzerinde çalıştığı son filmi Avatar, 2009 yılında vizyona girdi ve dünya genelinde 2.7 milyar dolar hasılat elde ederek gişede kırılmadık rekor bırakmadı. Yakaladığı bu başarı sayesinde 3D filmlerin sinema dünyası tarafından kabul görmesini sağlayan film, hala tüm zamanların en çok hasılat elde edilen filmi ünvanını koruyor.
     
    Böylesi önemli başarılara imza atan Avatar'ın vizyona girmesinden kısa bir süre sonra devam filmleri için hazırlıklara başlanmış olsa da, hala bu filmlerin çekimlerine başlanmış değil. Ancak James Cameron tarafından yapılan yeni açıklamalar, devam filmlerinin çekimine çok yakında başlanacağını gösterdi. Üstelik Avatar için ilk başta açıklandığı gibi 2 değil, 4 devam filmi çekilecek. Avatar serisinin yazar ekibi ile bir araya geldikten sonra, anlatmak istedikleri hikayenin 2 filme sığmayacağını anladığını söyleyen Cameron, böylece 4 devam filmi çekmeye karar verdiklerini ifade etti.
     James Cameron, 4 yeni Avatar filmi çekeceğini açıkladı
    Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon'a katılan Cameron, 4 yeni Avatar filmi çekeceklerini duyurdu. Vizyon tarihi bugüne kadar defalarca değişen Avatar 2'nin 2018 yılında gösterime gireceğini açıklayan usta yönetmen; 2020 yılında Avatar 3'ün, 2022 yılında Avatar 4'ün ve 2023 yılında da Avatar 5'in vizyona gireceğini duyurdu.
     
    Cameron'ın bu açıklamalarının ardından, Avatar'ın resmi Facebook sayfası üzerinden yeni filmlerin için hazırlanan resmi logo yayınlandı.
    James Cameron, 4 yeni Avatar filmi çekeceğini açıkladı 
     







  • Weta Digital'e gelsin paracıklar.

  • James cameron iyi yönetmendir filmleri iyiydi ama ben avatarda 4 film daha çıkacak potansiyel görmüyorum konu yavan zaten filmin olayı 3D cgi kalitesinde olmasıydı Konusu artık ne kadar saçmalayacak göreceğiz Benim tahminim son filmde kesin dünya ya gelirler düz holywood mantığı ile bakınca.

  • Bu filmi abartmıyorlar mı?

  • şu filmi galiba bir ben sevemedim...

  • 2009 yılında 3D ile tanıştığım ilk filmdi. hey gidi

  • 2018 imkansız.İlk film en erken 2019 yılı içerisinde gelecektir. Ayrıca cameron çoğu filminde teknolojik devrimler ile geldi.Sinema dünyasında birçok değişikliğe direk sebep oldu.Yeni avatar için teknolojik gelişmeler ne kadar oldu biraz şüpheli. Nvidia veya Amd gpu bölümü ilede çok yakın bir ilişki içinde olduğunu düşünüyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawloo

    Weta Digital'e gelsin paracıklar.

    tam ben diyecektim
  • Sırf manzarayı izlemeye bile giderim avatarın yeri ayrıdır bende

  • Birisinin bu adamı 10 senede bir film çekme alışkanlığından kurtarması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 filmin ilki bu gün çıksa 30 yıl sonra 4'ncü film çıkar :P
    James Cameron son filmi 91 yaşında çekecek demektir :P

  • Hedef 2023 iş coming. Burda bir mesaj var

  • belkide bu sefe 360 derece film çıkar yani kaskı takan filmin ortasında bulur kendini ve olayları birebir yaşar. yoksa bu kadar beklemenin ardında mantıklı başka bir açıklama olamaz herhalde teknolojinin gelişmesini beklediler. yoksa gişede paranın dıbına koymuş (parayı götürmüş) bir filmi devam filmlerini bu kadar bekletmezler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawloo

    Weta Digital'e gelsin paracıklar.

    Weta gibi bir efsanenin Hobbit'te ne derece büyük sıvadığını görüp sonra portfolyolarındaki filmlerin görsel efektlerini nasıl hazırladıklarına akıl almıyor Avatar'ı hayata geçiren adamlar Hobbit'de "çiğ CGI" izletti resmen bize.PJ Cameron'a bir telefon açmalıymış.

    Ben Avatardan kaç film çıkarsa seve seve izlerim bir kere yarattıkları evrenin -seversiniz sevmezsiniz- bir başka benzeri yok hepimiz uyduruk uzaylı temasından kusmak üzereyiz Avatar'ın harika bir senaryosu yoktu ama harika bir dünyası vardı bu da devam etmek için çok büyük bir sebep.
  • Fantastic beasts bile daha mantıklı bir hamle, bu nedir 4 devam filmi falan madem çekcektiniz yeni mi aklınıza geldi ?

  • Tebrikler. Sonunda 2023 e ulaştınız...

    Şaka bir yana, Avatar ; ParAvatar olmuş...

  • KERIZ , ben olsam simdiye 15 tane avatar ceker ve 50 milyar dolar kazanirdim simdi gelmis ben avatar cekecem diyo

  • "hikayenin 2 filme sığmayacağını anladığını"

    Devam filmini 5 sene önce gösterime sokması beklenirken sineğin yağını bile satmak için süreci uzattıkça uzatan vatandaş olsa olsa seyirciyi köküne kadar nasıl sömüreceğini anlamıştır.

    Hobbit örneğinde olduğu gibi tek bölüme sığacak hikayeyi sırf daha fazla gelir için herşeyin içine edip 2 bölüme böldüler.

  • Yeni filmi de izleriz tabi ama hic isinamadim bu filme, senaryo o kadar klasikti ki kiz ve erkegin yasadiklari turk filmlerini aratmiyordu, yoksa onun disinda dunyadan oraya port edilmis vs isin kurgu kismi. Bence ciddi reklam yapmanin faydasini gormus bir film:

    "- Oyle bir film cekecegim ki teknoloji el vermiyor mecburen bekliyoruz anacim"

  • Çok lazımdı James ne olur beş olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.