Şimdi Ara

Brother'dan doldurulabilir mürekkep deposu bulunan yazıcı serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brother'dan doldurulabilir mürekkep deposu bulunan yazıcı serisi

     
    Müşteri memnuniyeti önceliklidir felsefesi ile yola çıkan, ev ve iş donanım ürünleri konusunda endüstri liderlerinden biri olan Brother International, Orijinal Tank Sistemi serisi ürünlerini satışa sunuyor. Mürekkep dolum işlemini kolaylaştıran akıllı tasarıma sahip yeni seri ürünler düşük maliyetli 12000 sayfa baskı kapasiteli siyah mürekkep şişelerini de beraberinde getiriyor.


    Yeni seride yazıcı, tarayıcı, fotokopi fonksiyonları bulunan iki adet (DCP-T300, DCP-T500W) ve ek olarak faks fonksiyonuna sahip bir adet (MFC-T800W) çok fonksiyonlu model bulunuyor.

     

    Yüksek hacimli çıkış alan kullanıcılar için tasarlanmış ürünler büyük tasarruf sağlıyor.  12000 sayfa baskı kapasiteli siyah mürekkebi ile düşük işletme maliyetlerini garantiliyor. Buna ek olarak Brother’ın uygun fiyatlı orijinal mürekkepleri ile orijinal olmayan mürekkeplerin yarattığı yazıcı kafası problemleri en aza indiriliyor. Bu da tamir ve değişim masraflarını düşürüyor. Yüksek kapasiteli mürekkep şişeleri, mürekkep satın alma süresini uzatarak kullanıcıya ek bir avantaj sağlıyor.

     

    Tüm bunlara ek olarak yeni seri, akıllı tasarımı ile mürekkep doldurma işlemini kolaylaştırıyor. Mürekkep tankı bölmesi ürünün ön kısmında bulunuyor ve böylelikle tanka erişimi kolaylaştırıyor. Ayrıca şeffaf tank kapağı sayesinde mürekkebin ne kadar kaldığı kolayca kontrol edilebiliyor. Tank bölmesi ürünün gövdesine gömülü olduğu için fazladan alan kaplamayarak yerden de tasarruf sağlıyor.

     

    Yeni serinin akıllı tasarımı 45 derece mürekkep doldurma açısı ile mürekkebin dökülme, bulaşma riskini en aza indiriyor ve kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.

     

    Son olarak yeni ürün serisi bir dizi ek özelliği ile verimliliği arttırıyor. Örneğin; MFC-T800W ADF (Otomatik Doküman Besleme) özelliği ile çok sayfalı tarama ve kopyalama işlemlerinizi kolay ve çabuk hale getiriyor. Kullanıcılar kablosuz ağ bağlantısı özelliği ile yazıcıya ağ üzerinden bağlanıp kullanabiliyor. Üstelik 100 sayfalık kağıt tepsisi ile sürekli kağıt eklemek zorunda kalınmıyor.

     

    Yeni Orijinal Tank Sistemi serisi ile ilgili Brother Türkiye Ülke Direktörü Makoto Hasegawa, “Brother olarak gözlemlerimiz sonucu kullanıcıların düşük işletim maliyetli yazıcılara yöneldiklerini anlıyoruz. Yeni seri ürünlerimizdeki 12000 sayfa baskı kapasitesine sahip mürekkebimizle hem ev hem KOBİ kullanıcılarının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılamış olacağımıza inanıyoruz. Akıllı tasarımımız sayesinde artık evde uygun fiyatlı orijinal mürekkep dolumu yapmak çok kolay,“ dedi.

     
    NOT: Ürünlerin fiyatlarına ilişkin henüz kesin bir ifade mevcut değil. Brother'dan geldiği anda sizlerle paylaşmış olacağız. 







  • En önemli sorunun cevabı yok, fiyatı?!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QuexSeeL

    En önemli sorunun cevabı yok, fiyatı?!


    NOT: Ürünlerin fiyatlarına ilişkin henüz kesin bir ifade mevcut değil. Brother'dan geldiği anda sizlerle paylaşmış olacağız.

  • Yavaş yavaş bütün üreticiler geçiyor. Önce epson yanılmıyorsam sonra canon şimdide brother renkli lazer yazıcılar hala pahallı, renkli lazerin fotoğraf kalitesi mürekkep püskürtme kadar iyi değil iyileri gene daha pahallı boyutları büyük falan. Tonerler ateş pahası fiyatlara satılıyor. Artık zaten kartuş satayım 50 100 çıktıda bir tüketici alsın yeni kartuş olayı bitti. Mürekkep satacaklar bundan sonra kartuş devri artık kapansın.

  • rekabet iyidir bize yarar, fiyatlar düser. güzel bir haber.
  • Kartuscular dükkanlara kilit vurur artık..

  • Brother harikadır çalıştıgım ofisde odamda var millet 1 sayfa çıkarırken ben 2 çıkarıyorum 3 çe hazırlıyo. Ama bozulursa ve tamire yollamanızı hiç tavsiye etmem hem eski performansını alamıyosunuz hemde yeni yazıcı parası gibi para istiyorlar. Benim buna 260 tl istediler tamir için bi ara yenisi 350-400 arasındaydı hem kartuşlu martuşlu. Patron yaptır dedi yaptırdık performans yerlerdeydi geri bozuldu en sonunda yenisini aldırdım 260 TL uçdu yani.

  • Son zamanlarda bütün firmalar çıkarmaya başladı bende almayı düşünüyorum, ancak yanlış mı duydum bilmiyorum ama Epson'da resmi dolan kartuşlu yazıcılar belli bir basım sonrası yazmayı yazılımsal olarak durdurup kartuş almaya zorluyormuş, bu doğru mu? Eğer doğruysa Canon ve Brother'da da böyle bir zorunluluk var mı?

    Kimisi 6000 sayfa kimisi 7000 sayfa çıktı iddiasında bulunuyor, hangisine güvenip alacağız, hızlı baskı ayarında mı bu basım sayılarına ulaşıyorlar, hep örtülü konuşuyorlar karar vermek zorlaşıyor.

    Garanti hizmeti, müşteri ilişkileri, kartuş ucuzluğu, fotoğraf ve belge baskı kalitesi, baskı sayısı ve tarama fonksiyonuna göre bir yazıcı seçmem lazım, kullanan arkadaşlardan en azından canon ve epson piyasada oluduğu için olumlu/olumsuz yönleri neler yorumlarını bekliyorum. Her zaman yazıcı almıyoruz almışken iyi birşey olsun istiyorum o yüzen yorum yapacak arkadaşlar lütfen marka fanlığı yapmadan yorum yaparsa memnun olurum gerçekten yanıltıcı oluyor.

    Yoksa bu yazıcıları tercih etmek için daha erken mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 15 Nisan 2016; 19:37:48 >




  • HP'yi bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    HP'de yaptı doldurulabilen yazıcı, HP DeskJet GT 5820 All-in-One Printer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 15 Nisan 2016; 20:22:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximus8282

    HP'de yaptı doldurulabilen yazıcı, HP DeskJet GT 5820 All-in-One Printer

    Ne zaman cikti Tr satiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de satışını görmedim ama ben bunu göreli yaklaşık 2 ay oluyor. Youtube'tan baktığımda sadece uzak doğu kullanıcılarının incelemelerine rastladım, sanırım şuan sadece orada piyasaya sürüldü.
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    binli sayfalar hizli yazdirma modundaki rakamlar oluyor. standart basimda bu sayilarin yarisini düşünün. ayrica bunlar standart ofis baskisi verir. tankli olup foto baskisi yapan sadece epson L800 modelleri var ama fiyatlari yüksek. epsonun dez avantaji cok agir hizda baski vermesi. canon daha hizli. brother epsondan hizli ise tercih sebebi olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meco M kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim, 4'ten fazla renkli mürekkepli yazıcı çok gerekli mi fotoğraf baskısı için? Şuan HP'nin Photosmart C510a yazıcısı var, 4 renkli profesyonel fotoğraf basabiliyorum ama benim sorunum maliyet ve kalite yani 4 renkli olanlar şuan kullandığım HP gibi basacaksa bana yeterli, bana artısı doldurabiliyor oluşum olacak, sırf bu yüzden yazıcı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu ana kadar HP'den başka yazıcı kullanmadım o yüzden Canon, Brother, Epson gibi yazıcıların kalitesini bilmiyorum. Epsondaki doldurulabilir olsada belli baskıdan sonra kartuş dğiştime zorunluluğu doğru mu onu biliyor musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 15 Nisan 2016; 21:46:42 >
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    4 renkli yazicilar orta kalite foto basiyor. günlük kullanim icin tatminkardir ama profesyonel baski degildir sonucta. epson tanklilarda dediginiz olayi duymadim hic zira olsada epson bu tip konularda ser verir sir vermez. epsonla brother ayni baski teknolojisini kullaniyor farki baski hizi belirleyecek bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gariptir hiç yazici almadım evime ilkokuldan liseye kadar tutta.
  • E zaten satılıyordu bu tip Epson yazıcılar. Yoksa biz rüya mi gördük?!?

  • İsyerimde Epaon L500x serisi tqnkli yazici var patron bin tl civarinda para vermis bes para etmez kagnı mubarek 2 saatte bi cikti veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brother bu sektorde hep iyidi, epson 'a niyetlenirdim, beklemege deger.

  • Japonlar bu işte çok sağlam,Yıllardır hep Brother Yazıcılar kullandım,1 gün bile başım ağrımadı.Kartuş ya da toner fiyatlarıda uygun,kaldıki dolumda yapılabiliyor.Allah HP'ye düşürmesin :D

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.