Şimdi Ara

Kiralık Arabayı Sürttüm [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
8.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Herkese;

    Bu akşam biraz aceleci davranmam sonucu kiralık arabayı sokakta duran demirlere sürttüm. Kiralık araba olduğu için tam işlemleri bilmiyorum, sanayide kendim mi yaptırmam gerekiyor, ne kadar masraf çıkarır? Flashla çektiğim için belki tam gözükmüyordur.  Kiralık Arabayı Sürttüm [SS]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruzer26 -- 15 Nisan 2016; 0:17:06 >



  • Hocam gecmiş olsun.. Biraz biraz degil baya sürtmüssünüz olur böyle seyler.. Mala gelsin.. Önemli olan bu kiralik araci kurumsal bi sirketten mi kiraladiniz yoksa mafya kilikli senet karsiligi araç veren kisilerden mi kiraladiniz?
    SENERYO1 Kurumsal bi firmadan kiraladiysaniz günlük 10-15 tl karsiliginda mini hasar kaskosu yapiyolar böyle bir hizmet satin aldiniz mi? Mini hasar sigorta kapsaminda 1000-1500 tl gibi rakamlara kadar müşterinin yaptigi hasari garanti altina alir.. Tutanak tutma vs gibi işlemlere angaryaya ihtiyac duymazsiniz tabi masrafin o tutarin altinda olduguna eminseniz..Eger ki mini hasar sigortasi yaptirdiysaniz içiniz rahat olsun..
    SENERYO2 Kurumsal bi firmadan kiraladiniz fakat mini hasar sigortasi yaptirmak gereksiz geldi ve hizmeti (riski) satin almadiniz.. O halde polise tutanak tuttyrmaniz gerekecek.. Araç kurumsal bi firmadan oldugu icin rent a car kaskosu mevcut oldugundan arac rent a car kaskosundan onarilacak arac yürümesine engel olan bir hasar almamis yani serviste gececek sureyi yansitacaklarini dusunmuyorum velev ki yansittilar 1-2gun max olur cebinizden max 2gunluk kira cikar..
    SENERYO 3 Eger ki araci mahalle arasindan agir abilerden senet karailigi kiraladiysaniz şimdiden çok büyük gecmis olsun.. Bu kisiler arkadaslarinin araclarini alip kiraya veriyorlar rent a car kaskosu yapilmiyor bu araclara.. Serviste araci 1hafta yatirir kira parasini sizden alir ve ayrica hasar parasini da sizden isteyebilir..
    Gecmis olsun kolay gelsin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.