Şimdi Ara

Facebook Messenger ve WhatsApp, günlük 60 milyar mesaj sayısına ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook Messenger ve WhatsApp, günlük 60 milyar mesaj sayısına ulaştı


    İletişim dünyasının en büyük iki mesajlaşma uygulamasına sahip olan Facebook, ayrıca bunların bir birine rakip olması açısından da ilginç bir noktada bulunuyor. Toplamda 2 milyar kullanıcı rakamına ulaşan uygulamaların, atılan mesaj sayısı da devasa boyutlara ulaştı.


     


    Facebook tarafından yapılan açıklamada, mesajlaşma uygulamalarının günlük 60 milyar mesaj sınırını geçtiği bildirildi. Bunun büyük kısmının WhatsApp’a ait olduğu tahmin ediliyor zira Ocak 2015 tarihinde platform 30 milyar günlük mesaj rakamına ulaşmıştı.


     


    Ayrıca Bkz.Facebook Messenger 900 milyon aktif kullanıcıya ulaştı

    İnternet üzerinden ücretsiz mesajlaşma ve içerik alışverişi sağlayan iletişim uygulamaları, bu bakımdan büyük ilgi görüyor. Sadece bu iki platformda günlük 60 milyar mesaj atılıyor. iMessage, Telegram, LINE, Kakao Talk, Viber gibi diğer uygulamaları da hesaba katınca bu rakamın iki veya üç katına çıkacağı tahmin ediliyor.


     


    Operatör tarafında ise global olarak günlük ortalama 20 milyar SMS işlendiği belirtiliyor. Bazı uzmanlar, SMS konseptinin gelecekte tamamen ortadan kalkacağına inanıyor ancak halen kullanıcılar tarafından rağbet görüyor ve uzun bir süre daha kullanılacağı da kesin gibi. Bununla birlikte, mesajlaşma uygulamalarının işlediği mesaj sayısı katlanarak artmaya devam edecektir.




     







  • Facebook paraya para demiyordur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: estf

    Facebook paraya para demiyordur.


    Mark Zuckerberg K*çını parayla siliyordur.

  • whatsapp için normal bir durum artık kullanmayan kalmadı...

  • Normal bir durum bu facebook msn'nin tahtını aldı whatsapp'ta sms'in asıl önemli olan bu ikisinin tahtını yıkacak uygulamalar çıkacak mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevketiyato -- 17 Nisan 2016; 22:35:14 >
  • Messenger ve WhatsApp hem amaç olarak hem de kullanım olarak birbirine çok yakın yazılımlar. Ancak bana her zaman Messenger daha güzel gelmiştir. Nedeni WhatsApp'ın her yerde dilde olması, Messenger'ın konuşmalarda WhatsApp kadar yer almaması. Instagram da kullanmıyorum ve kısa vadede kullanma gibi bir planım da yok. O da yine aynı nedenden dolayı, hem de fotoğraf işini sevmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 17 Nisan 2016; 22:50:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.