Şimdi Ara

The Witcher 3'ün Blood and Wine DLC'sinin Çıkış Tarihi Sızdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         The Witcher 3'ün ikinci büyük DLC paketi olan Blood and Wine'ın çıkış tarihi Polonyalı bir dijital mağazada ortaya çıktı. Görünüşe göre bu DLC paketi için 2 ay beklemeniz gerekecek.

GRYOnline'da ortaya çıkan tarih 7 Haziran'ı gösteriyor. Yine de bunun resmi bir duyuru olmadığını düşünürsek tarihte bir değişiklik olabilir. Fakat CD Projekt'ın önceki açıklamalarına bakılırsa 2016'ın ilk yarısında çıkacağı açıklanan bu DLC takvime uygun gözüküyor.

Blood and Wine ana oyuna 20 saatin üzerinde sürecek bir hikaye ekliyor ve Toussaint bölgesinde geçiyor. DLC paketi PC, PS4 ve Xbox One için çıkacak.

• Çok var ya.. Az daha erken olaydı şu. Neyse yıllık izne denk getirir tatile gideceğime Blood and Wine akarım :D
  • Diğer dlc de 20 saat civarı içerik sunuyordu ve 29 liraya satılıyor Bethesda fallout a dlc çıkardı automaton diye hikaye 1 bilemedin 2 saat sürüyor bildiğin rpg dunguen eklemesi gibi 10 dolara satıyor ederi ancak 2 dolar Hele son çıkardığı wasteland dlc evlere şenlik nexusmod girin bunların parayla sattığı şeyler mod olarak var fallout 4 diye çıkardığı oyun gta 5 minecraft birleşimi hikaye desen acaip uğraşmışlar spoiler fallout 3 te oğlan babayı arıyordu burda baba oğlanı arıyor ne tesadüf bulduğumuz kişi gine bilim adamı acayip projeler peşinde oyunun tek iyi yanı shooter mekanikleri onuda kimin yaptığı belli zenimax id software dekileri shooter tarafını düzeltmeleri için bethesdaya göndermiş Obsidian fallout new vegas ın devamını yapmadığı sürece fallout serisi bitmiştir.
    Eğer bir dahaki skyrim de bu kafayla yapacaklarsa witcher 3 le yarışamaz fantastik rpg dalında hele cd projekt rpg shooter cyberpunk ta aynı kaliteyi korusun bethesda gine rezil olur cd projekt in yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 14 Nisan 2016; 13:32:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Yılın değil yüz yılın oyunu yeni bir dlc ile genişliyor keşke 2 tane daha çıksa da şu oyuna doyamasak

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Son dlc olacak olması kötü.Kovir,Zerrikenia gibi bölgelerin olduğu daha çok genişleme paketi gelse keşke

• Oyun içindeki kitaplarda sürekli şaraplarıyla lüks evleriyle meşhur peri masalından çıkmış gibi diye tasvir edilen Toussaint'i CD projekt red nasıl modelledi çok merak ediyorum yine döktürmüşler kesin,saatlerce manzaraya bakar bakar dururum artık :)

• yan görevleri bile çoğu oyunun ana görevlerinden güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 kez üst üste bitirdim ve tr yamadan sonra bir daha başladım ve 20lv oldum hala novigrand görevleri bitmedi ?? full paketini acımadan almıştım.4 gözle bekliyorum.Teşekkürler cd project red

• boxart sızmış

tam hali de resmi olarak yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoRnTuNeS -- 14 Nisan 2016; 17:23:26 >
  • kutulu sürümü satın almıştım ön sipariş verip şimdide yeni ekran kartı ile birlikte steamdan full packli sürümü almayı düşünüyorum bana 150tl ye patlıyor toplamda ama hak ediyor oyun 180 tl yi hak etmeyen bir sürü oyun olduğu gibi helali hoş olsun gerçekten

• Umarim bizi zorlayan yaratıklar olur.Ek paketin ismindende anlayacağımız üzere vampirler büyük bir yer kaplayacak gibi geliyor.HATTA witcher 3 ün oynanış fragmanında bir sahne vardı vampirin mezarını açıyorduk vampir diyordu ki "şu yıla geldik mi ?" ana oyunda bu sahne yoktu kesin bu dlc de olacak.Bu ek paketi griffin set ve igni geliştirmeleri ile oynamamak lazım malum vampirlere 2-3 atıyoruz o geliştirmelerle :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Umarim bizi zorlayan yaratıklar olur.Ek paketin ismindende anlayacağımız üzere vampirler büyük bir yer kaplayacak gibi geliyor.HATTA witcher 3 ün oynanış fragmanında bir sahne vardı vampirin mezarını açıyorduk vampir diyordu ki "şu yıla geldik mi ?" ana oyunda bu sahne yoktu kesin bu dlc de olacak.Bu ek paketi griffin set ve igni geliştirmeleri ile oynamamak lazım malum vampirlere 2-3 atıyoruz o geliştirmelerle :D

dostum ana oyunda var bu sahne, bi tünel görevi içindeyken denk gelmiştim. buda videosu:

• quote:

Orjinalden alıntı: KoRnTuNeS

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Funder

Umarim bizi zorlayan yaratıklar olur.Ek paketin ismindende anlayacağımız üzere vampirler büyük bir yer kaplayacak gibi geliyor.HATTA witcher 3 ün oynanış fragmanında bir sahne vardı vampirin mezarını açıyorduk vampir diyordu ki "şu yıla geldik mi ?" ana oyunda bu sahne yoktu kesin bu dlc de olacak.Bu ek paketi griffin set ve igni geliştirmeleri ile oynamamak lazım malum vampirlere 2-3 atıyoruz o geliştirmelerle :D
    </blockquote>
    dostum ana oyunda var bu sahne, bi tünel görevi içindeyken denk gelmiştim. buda videosu:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/T21g7qEpC3k" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Oyunu 5 den fazla kez bitirdim ona rağmen bu göreve hiç denk gelmedim vay arkadaş ne acayip oyun yahu.

• tahmin edildiği gibi diğer 2 deste kartı da bununla birlikte veriyorlar koleksiyonu tamamlıcaz
  • Bu oyunu dibine kadar sömürseler keşke, Cyberpunk denen sıradaki oyunları hiç ilgimi çekmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam bir villian göreceğimizi söylediler bakalım dedikleri gibi olacak mı?daha oynamadım ama ana oyunda öyle çok ta etkileyici bir baş düşman yokmuş diyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Bu oyunu dibine kadar sömürseler keşke, Cyberpunk denen sıradaki oyunları hiç ilgimi çekmiyor.

İlgini çekmemesi normal çünkü sadece tek bir CGI fragman yayınladılar ...
  • Toussaint nedir? Şirinler köyünden fırlamış gibi duruyor. Dark Souls 3'ün inanılmaz atmosferinden sonra çizgi film hiç çekilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Toussaint nedir? Şirinler köyünden fırlamış gibi duruyor. Dark Souls 3'ün inanılmaz atmosferinden sonra çizgi film hiç çekilmez

• yazın sindire sindire oynarım artık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.