Şimdi Ara

Acer’dan 4 hoparlörlü Iconia Tab 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acer’dan 4 hoparlörlü Iconia Tab 10


    Son dönemde mobil cihazlarda ses konusunun biraz daha öne çıktığını görüyoruz. iPad Pro serisinde 4 hoparlörlü akıllı ses sistemi sonrasında, benzer bir tasarım da Acer’dan geliyor.


     


    Acer’ın Android 6.0 işletim sistemi üzerinde çalışan yeni Iconia Tab 10 tablet modeli, DTS-HD Premium Sound teknolojisi ile desteklediği 4 adet ön hoparlöre sahip. Bu sayede, ses kalitesi ve surround sanal ses deneyimi en iyi seviyeye çıkarılıyor.


     


    Tasarım konusunda cömert davranan Acer, hoparlörleri çerçeve yerine ekran kenarlarına entegre etmiş. Böylece, ana ekranın devamı gibi görünen hoparlör çerçeveleri ortaya çıkmış. Bu da ekran çerçeve kalınlığını önemli bir şekilde artırmış.


     


    Ayrıca Bkz.Meizu Pro 6 resmileşti

    10 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan tablet modeline, MediaTek tabanlı bir yonga seti güç veriyor. MiraVision teknolojisi ile görüntülerin parlaklığı ve canlılığı artırılıyor. 2GB RAM ve 32GB artırılabilir kapasite ile desteklenen tablet, 8 saate kadar kullanım ömrü sunuyor.


     


    MicroUSB ve micro HDMI ile sağlanan çıkış noktaları yanında Bluetooth 4.0 ile WiFi kablosuz bağlantı teknolojileri mevcut. Precision Plus teknolojisi ile de, ekran üzerinde stylus veya standart kalem rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Acer Iconia Tab 10 modeli 180 Pound yani vergi hariç yaklaşık olarak 720TL civarında satışa sunulacak. 


     



  • bitablede 3gb yada 4gb ram şart :)tabi android için:)

  • 5.5-6.inc akıllı telefonlar tbletlere derin bir darbe vurdu...


    akıllı telefonlar tableti bırak bir cok pc den bile daha hızlı ve güçlü seviyelere geldi,tabletlerin geleceği tehlikede...

  • Kesin çok ağır olmuştur taşınamayacak ise pek kullanışlı değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.