Şimdi Ara

Yeni Batman filmini Ben Affleck yazıp yönetecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Yeni Batman filmini Ben Affleck yazıp yönetecek
    DC Comics uyarlamaları için yeni bir dönemin başlangıcı olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı, geçtiğimiz ay sinemaseverler ile buluştu. Film, eleştirmenlerden son derece kötü yorumlar almış olsa da, filmi en ağır şekilde eleştirenler bile Ben Affleck'in Batman'i başarı ile canlandırdığı konusunda büyük ölçüde hemfikir oldular. Batman olarak ilk açıklandığında birçok kişinin şüpheyle yaklaştığı Affleck, rol için iyi bir seçim olduğunu daha ilk filmden kanıtladı.
     
    Ben Affleck'in bu başarılı performansının ardından, bir süredir gündemde olan yeni Batman filmi çok daha heyecan verici bir proje halini aldı. DC uyarlamalarının yapımcısı olan Warner Bros, bugüne kadar yeni Batman filmi hakkında herhangi bir detay paylaşmaktan kaçınsa da, filmin şekillenmeye başlaması ile birlikte ilk detaylar da açıklandı.
     
    Warner Bros tarafından bugün yayınlanan açıklama ile, yeni bir Batman filminin yapım aşamasında olduğu ve bu filmi Affleck'in yazıp yöneteceği duyuruldu. Affleck'in Batman filminin senaryosuna katkı sağlayacağı bir süredir biliniyor olsa da, filmi yönetip yönetmeyeceği belli değil. Hatta DC sinematik evreninin başındaki isim olan Zack Snyder, bir süre önce verdiği bir röportajda, Affleck'i filmi yönetmesi için ikna etmeye çalıştığını açıklamıştı.
     Yeni Batman filmini Ben Affleck yazıp yönetecek
    Affleck'in oyunculuk konusundaki yeteneği her zaman tartışmalı bir konu olsa da, ünlü oyuncu kamera arkasındaki performansı ile hemen hemen herkesin takdirini kazanmayı başardı. Kızımı Kurtarın (Gone Baby Gone) ile yönetmenlik kariyerine müthiş bir başlangıç yapan Affleck, daha sonra Hırsızlar Şehri (The Town) ve Argo gibi başarılı filmler ile bu konudaki ustalığını kanıtladı. Bu yüzden Affleck'in yazıp yöneteceği bir Batman uyarlaması, kesinlikle DC'nin en heyecan verici projeleri arasında yer alıyor.
     
     Yeni Batman filminin ne zaman vizyona gireceği açıklanmış değil, ancak Ben Affleck'in şu sıralar yeni filmi Live By Night'ı çekmekle meşgul olduğu göz önüne alınırsa, Batman'in çekimlerine 2017'den önce başlanamayacağı tahmin ediliyor. Warner Bros'un daha önce detay vermeden açıkladığı vizyon tarihleri, yeni Batman filminin 5 Ekim 2018 veya 1 Kasım 2019'da gösterime girebileceğini gösteriyor.
     
    Bu arada Ben Affleck'in Batman'ini yeniden görmek için bu tarihe kadar beklemek istemeyenler, Gotham'ın kara şövalyesini bu yaz vizyona girecek Suicide Squad'da görebilirler. Batman'ın kısaca görüneceği Suicide Squad, 12 Ağustos 2016'da vizyona girecek.








  • 25 Mart'tan sonra 12 Ağustos'ta da sinemada yerimizi alacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snyderden iyi çekeceği kesin.

  • Nolan ın filmlerine yakın bir kalitede olacaktır.Ben Affleck in yönetmenliği müthiş gerçekten,zaten 2 Oscar ı var.Son filmi Live by Night ta Oscar alır gözüyle bakılıyor WB cephesinde.Umarım 2018 sinemada görürüz batman solo filmini
  • Bu adami begenmeyen tayfa damlar birazdan

  • Berbat bir filmdi.. Batman a yazik olmus.

  • filmin ruhunu öyle altüst ettiler rezil ötesi oldu ne bu şimdi ben jokerimi özeldim..

  • keşke en baştan seriyi zack'a değil de bu adama emanet etselerdi

  • o zamana kadar adam çok yaşlanır be

  • oyunculugunu hic bir zaman begenmemis olmamla birlikte ön yargili yorumum filmin kotu olacagi yonunde..

  • Dc güzel işlere imza atmak zorunda , affleck e çok iş düşüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzlerce milyon dolarlık projeleri ben affleck e emanet etmek. Dc nin para bol heralde..

  • Batman deyince Christian Bale, yönetmeni de Christopher Nolan akla gelir.

  • Christian Bale i severim ama ben affleck e haksızlık etmeyelim rolünün hakkını verdi. yönetmen koltuğunda ise zack ten iyi olacağı kesin.

  • C. Bale'in gelmiş geçmiş en iyi Batman olduğunu düşünüyordum Affleck'in performansını izleyene kadar.
    Affleck de beğenilmiş ki bu proje tamamen ona emanet edilmiş.Adam yazacak,yönetecek ve oynayacak.Beklentim çok yüksek.
  • C.bale'i bende severim nolan'ıda ama bu filmler farklı bir evrende geçiyor. Bu yüzden farklı oyuncu kullanılması geyet mantıklı olmuş bildiğim kadarayla bale'e teklif bile gitmemiş.
    ayrıca affleck i oyuncı olarak sevmesemde bu filmde iyi iş çıkarmıştı. Batman vs superman i sevdim mi? Kesinlikle kötü bir film ama kötü olmasının nedeni filmin birçok karakterin solo filminden önce çıkmış olması ve o kadar kopuk bir senaryoya sahip ve sadece çizgi roman okuyucularının anlayabileceği göndermelerle dolu ki bir türlü filme adapte olamdım.

  • Ben Affleck'ten ben de iyi iş çıkarmasını beklemedim ama karakter iyi durmuş.
    Batman için konuşursam Dark Knight serisi gibisi henüz çıkmadı, zor da çıkar bana göre.
  • Son filmdeki batman bana biraz tuhaf geliyor bi yapaylik var kostumde ve kaba duruyor



    Oysaki C. Bale nin oynadigi batmanlar goze daha hos geliyordu

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Film olarak iyi ama Batman olarak çok da iyi değildi. Batman dediğin kodumu oturtur. Adamı öldürmekten beter eder kolunu bacağını kırar. Sert, tavizsiz ve acımasızdır. Maalesef film olarak iyi olsa da yufka yürekli bir Batman görmüştük o filmde. Ki bence Batman dediğin öyle olmamalı. Kurgusu senaryosu ona bir şey demiyorum gayet iyiydi ama Batman'i oynama konusında kötüydü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaDReS

    C.balei bende severim nolanıda ama bu filmler farklı bir evrende geçiyor. Bu yüzden farklı oyuncu kullanılması geyet mantıklı olmuş bildiğim kadarayla balee teklif bile gitmemiş. ayrıca affleck i oyuncı olarak sevmesemde bu filmde iyi iş çıkarmıştı. Batman vs superman i sevdim mi? Kesinlikle kötü bir film ama kötü olmasının nedeni filmin birçok karakterin solo filminden önce çıkmış olması ve o kadar kopuk bir senaryoya sahip ve sadece çizgi roman okuyucularının anlayabileceği göndermelerle dolu ki bir türlü filme adapte olamdım.


    Christian Bale e Batman vs Superman de oynaması için tam 50 milyon dolar para teklif edildi ve kendisi kabul etmedi. 2 sene kadar önce bu haber öyle bir ses getirmişti ki, bir oyuncuya teklif edilen en yüksek para şeklinde. Nette biraz gezerseniz göreceksiniz. Kendisi önemli olanın para olmadığını söyleyip sadece artık Batman'ı oynamak istemiyorum demişti. Katıldığım nokta ise, evreni itibariyle C. Bale bu filme uygun değildi.





  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.