Bildirim
1 AY Bedava lig tv dediler derbi maçı saati kapattılar ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Derbiler hariçtir o paket :)) küçük yazı ile altına yazarlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öyleymiş hocam ya sorma :) -
bana da 1 ay bedava yaptılar. derbiyide izledim sorunsuz -
Hocam valla bilmiyom superonline kullanıyoduk yeni kampanyaymıs digiturk ile beraber işte 1 ay bedava super paket vardı lig tv 1 ay bedava baktım kapandı kanal twitterdan yazdım aradılar dedi kadın sizde super paket uyelıgı var 1 ay bedava dedi ama derbi maçlar dahil değil dedi sansıma tüküreyim :) neyse kanser oldum zaten link bulup izledim. -
ts fb derbi olarak kabul ediliyor mu beyler bu aksam da kapacak mı lig tv merak ediyorm inş kapanmaz -
Biraz geç oldu ama sadece gs-fb maçlarını derbi olarak kabul ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sagol hocam öyleymiş aynen -
sanırım derbi maçları hariç. -
derbi maçları hariç genelde bunu söylerler ama ya siz atladınz yada mh -
derbisiz lig tv dir o paketin adı benimde başıma geldi. -
Öyleymiş hocam da bir şey daha sorucam bilmiyom kusura bakmayın şimdi lig tv açık maç olmadığı saatlerde maç olunca paketiniz bu kanalın üyeliğini kapsamamaktadır diyor lig tv kapanmıs mı oluyor şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: _CLasSy_
Öyleymiş hocam da bir şey daha sorucam bilmiyom kusura bakmayın şimdi lig tv açık maç olmadığı saatlerde maç olunca paketiniz bu kanalın üyeliğini kapsamamaktadır diyor lig tv kapanmıs mı oluyor şimdi
evet şifreli yayına giriş demek oluyor. örneğin paktinizde 5 büyük takımın maçları var. ama o an lig tv de konya spor-sivas spor macı var yine aynı uyarıyı verir. -
quote:
Orijinalden alıntı: _CLasSy_
Öyleymiş hocam da bir şey daha sorucam bilmiyom kusura bakmayın şimdi lig tv açık maç olmadığı saatlerde maç olunca paketiniz bu kanalın üyeliğini kapsamamaktadır diyor lig tv kapanmıs mı oluyor şimdi
Maç esnasında kapanınca demektir ki üyeliğiniz kapsamıyor maçları yani lig tv paketlerini :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X