Şimdi Ara

Web tasarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeni bir kişisel site açtım ama site google da çok fazla gerilerde çıkıyor. Siteyi daha üst sıralara nasıl çıkartabilirim, ne tür işlemler yapmam grekir. Cevaplarınızı bekliyorum. Siteme gitmek için Mehmet Şentürk tıklamanız yeterlidir...



  • Site içi (on-page) ve site dışı(of-pahe) SEO'yu araştır şimdi yaptığında zaten SEO sayılır yani forum tanıtımı, profil linkleri, pdf ve infografikler ile link almak, bire bir irtibat kuracağınız kişiler varsa link değişimi vs yapmak, yada bilen birine birakip yapacaginiz extra şeylerle destek olmak, sosyal medyayı kullanmak... Yapilabilcek çok şey var birde yeni bir domain ile başlayıp cok fazla içeriğiniz yoksa zaman tanıyın boş bırakmadan icerik girmeye devam edin gerisi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

    -Öncelikle hayırlı olsun. Siteni üst sıralarda çıkarmak için izlemen gereken yol çok fazla buna temel olarak siteni kodsal olarak iyileştirmeden başlayabilirsin. Mesela mobil cihazların gün geçtikçe arttığı bir çok araştırmada sunuluyor. Buna bağlı oalrak sitenin tasarımını mobil cihazlarda da başarılı bir şekilde çalışması için yenileyebilirsin.

    -Diğer sitelerden link almak elbette fayda sağlayacaktır ancak bunu sitende güvenilir ve faydalı içerik sağlayarak organik olarak gerçekleşmesini sağlayabilirsin.

    Unutma ki Google oldukça akıllı ;)
  • Önerileriniz için teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.