Şimdi Ara

HTC 10 Lifestyle ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HTC 10 Lifestyle ortaya çıktı


    HTC’nin yeni amiral gemi modeli 10 ile ilgili teknoloji dünyasında yankılar devam ederken, Lifestyle versiyonu ile ilgili de resmi duyuru geldi. Daha güçsüz olan HTC 10 Lifestyle versiyonu, bölgeye göre orijinal modelin yerini alacak.


     


    Hindistan’da tanıtılan HTC 10 Lifestyle modeli, yine HTC 10 isimlendirmesiyle yola devam ediyor ancak daha düşük bir yonga seti ve RAM bellek ile geliyor. Bu yeni versiyona güç veren Qualcomm’un Snapdragon 652 yonga seti. 1.8GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği barındıran yonga setinde, Adreno 510 grafik birimi yer alıyor. 3GB RAM ile birlikte, cihaz biraz daha orta seviyeye yakın bir performans sergileyecek.


     


    Ayrıca Bkz.HTC 10 resmen tanıtıldı: İşte cihaz hakkında tüm detaylar!

    Snapdragon 820 yonga seti, genelde AnTuTu üzerinde 138 000 seviyelerine kadar çıkıyordu. Cortex-A72 çekirdekli yonga setleri ise daha çok 90 bin sınırındaydı. Frekans değerleri biraz daha düşürülmüş olan Snapdragon 652, bu bakımdan skor anlamında da bu sınırın altına inecektir. Ayrıca yonga setinden kaynaklı, daha düşük indirme hızlarına sahip Cat. 6 LTE modeme yer verilmiş.


     


    HTC 10 Lifestyle modelinde bunun haricinde herhangi bir farklılık bulunmuyor. 5.2 inçlik 2K Super LCD 5 ekran, 3000mAh kapasiteli batarya, QuickCharge 3.0 teknolojisi, BoomSound Hi-Fi ses sistemi, 12MP Ultrapixel arka kamera, 5MP çözünürlükte OIS destekli ön kamera, yeni Sense arayüzü şeklinde özellikler ortak. Bu yeni versiyonun, orijinalden biraz daha düşük fiyata sahip olacağı tahmin ediliyor. 





     







  • Gayet başarılı bir model. Normal versiyon çok pahalıya gelirse buda tercih edilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model sadece hindistan'da satılacak bizi ilgilendirmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen karakaya ya katılıyorum 3000 lıra olacak htc 10 bu daha dusuk olacak ver bu tercıh edılır keske gelse buraya da ayrıca donanım haber edıtorlerı uyuyolarmı bıye bı htc 10 tanıtımı on ınceleme yapılmadı merak edıyorum htc ye garezınız mı var...??
  • teknoseyir akiyor su siralar inceleme konusunda Mesut bey, Erdi bey

  • Mesut abi ve erdi abiyi, htc 10 lansmanında gördüm lansman sonunda ayağa kalkıp gidiyorlardı kameranın önünden geçip, herhalde bu hafta video koyarlar siteye ama çok geç kalındı bence, rakipleri hepsi htc 10 on ınceleme vıdeosu yayınlamışlar.

  • ön inceleme videolarını inceledim

    param olsa almaya çalışırdım bu telefonu

    umarım bu telefon ile beraber htc kötü gidişine dur diyebilir

    ben tasarım olarak ve htc sense 8 arayüzünü başarılı buldum
  • Sadece Snapdragon farkı var ram farkı var 2999 a pahalı diyenler bunu alablirler çunku HTC yazılım dan dolayı bu cihaz da hiç bir şekilde donma kasma yapmaksızın akıcı bir şekilde kullanabilecekler...
    Kamera aynı ses aynı bir de kulaklık aynı çıkarsa bunu bile alırım o kadar para vermeden...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.