Şimdi Ara

Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

    Daha önce profesyonel oyuncular için geliştirilen fareler, klavyeler hatta oyuncu eldivenleri gördük fakat gamepad yeni bir kategori. Wildcat, kablolu yapısı ve ekstra tetik tuşları ile oyun turnuvalarını ve profesyonelleri hedefliyor.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme

     

    Evet yanlış duymadınız Widcat kablolu bir gamepad. Kablosuz özellikleri bulunmuyor. Günümüz şartları için pek alışıldık bir şey değil ama Razer, hızlı tepki verebilmek adına kablosuzdan vazgeçtik diyor.

     

    Kutu içeriğinde gamepad ve tasarım akseuarları yanında 3 metrelik örgülü usb kablo da yer alıyor. USB kablo her ne kadar mikro usb portu üzerinden gamepade bağlanıyor olsa da portun özelleştirilen yapısı nedeniyle gamepadinizde sadece bu kabloyu kullanabiliyorsunuz. Kaybetmemeye özen gösterseniz iyi olur zira Wildcat, belirttiğimiz gibi kablosuz çalışma desteğine sahip değil.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Kutudan çıktığı haliyle Xbox One’ın standart gamepadinden pek de farklı görünmeyen Wildcat, kutusunda yer alan kavrama alanı tutucuları ve analog pad kılıfları ile razer’ın yeşil renklerine bürünerek farklı bir tasarıma kavuşuyor.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    2 set halinde kutuya dahil edilen tutuş kısmı padlerini gamepad e yapıştırarak kullanıyorsunuz. Pek kullanışlı bir yol olduğu söylenemez özellikle gamepad üzerinde size yol gösterecek yuvalar da olmadığı için iki tarafı da birebir aynı şekilde yapıştırmak imkansız.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Sonuç ne olursa olsun kabullenmek zorunda kalıyorsunuz zira bir kaç kere yanlış yapıştırıp söküp takarsanız bu sefer yapışkan özelliğini kaybeden pad gamepadden kolaylıkla ayrılıyor.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Analog padlari koruyan yeşil başlıklar ise bazı kullanıcılarda tutuş zorlukları yaratabilir. Biraz fazla kalın gibiler.

    Gamepad, tutuş padleri ve koruyucu başlıklar sonrası güzel görünüyor olsa da ne yazık ki pad kısmı çok el terletiyor. Ben padsiz kullanmayı tercih ederdim.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Wildcat, ekstra tetik tuşlarına sahip. Bunlardan iki tanesi altta 2 tanesi de üstte yer alıyor. Kısa bir süre sonunda her iki ekstra tuş takımını da çok rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Programlanabilen tuşlara dilediğiniz tuşun görevini atamak mümkün.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Bunu yapabilmek için PC veya konsol kullanmıyorsunuz. Gamepad üzerinde yer alan profil seçim tuşlarından profil 1 veya 2 deyken tuş atama butonuna basmanız yeterli. Bu tuşlar analog olmadıkları için özellikle FPS oyunlarında daha hızlı tepki vermenizi sağlıyorlar. Alttaki tetik tuşlarına alıştıktan sonra genelde bu tuşları kullanmaya başladığımı fark ettim.


    Üstteki tetik tuşları ise konumları itibariyle her gamepadde olmalı. Ulaşmak kolay ve aksiyon anlarında dahi hızlı bir şekilde erişip işinizi görüyorsunuz.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme

     

    Alttaki tuşlara alışamam derseniz bu tuşları sökebiliyorsunuz da. Alüminyum malzemeden üretilen tuşlar kutu içeriğinde yer alan tornavida ile kolaylıkla sökülebiliyor. Söktükten sonra boşluklar yine gamepad üzerindeki kapaklarla kapatılıyor. Oldukça pratik bir sistem. Takmak istediğinizde de hızlıca tuşları geri takmanız mümkün.

     

    Gamepad üzerinde dijital fonksiyon tuşları tıklantıklarında ufak bir klik sesi çıkartıyorlar. Geri bildirim açısından oldukça iyi olmuş.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Dijital yön tuşları ise ortalamanın altında bir basış hissine ve konfora sahip. Ne güzel ki modern oyunlarda bu bölümü fazla kullanmıyoruz zira tüm oyunu buradan kontrol etmek isterseniz işiniz baya zor.

     

    Gamepad üzerinde standart telefon kulaklıkları ile kullanabileceğiniz bir ses çıkışı da yer alıyor. Oyunun bütün seslerini buradan duyabileceğiniz gibi dilerseniz sadece sesli görüşmeyi buraya aktarabiliyorsunuz.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Oyun ses seviyesi ile sesli görüşme seviyesi ayrı ayrı ayarlanabiliyor. Bunun için ses butonuna basarken dijital yön tuşlarını kullanıyorsunuz. Ses kalitesi ortalama düzeyde. Özellikle sadece Xbox değil PC ile de kullanılabiliyor oluşu, standart telefon kulaklıklarının iş görmesi iyi olmuş.

     

    Genel kullanım esnasında Wildcat’in beğendiğmiz ve beğenmediğimiz yönlerine değinecek olursak ilk olarak beğendiğimiz yönleriyle başlayalım.

     

    Gamepad güzel görünüyor. Özellikle tetik tuşları fonksiyonel ve istemediğimiz taktirde sökebiliyor oluşumuz iyi olumuş.

    Beraberinde gelen taşıma çantası hem tasarımı hem de işlevsel yapısı ile sık kullanıma uygun. Malzeme kalitesi razer’dan beklendiği üzere üst seviyede, Kablolu olması sayesinde extra pil ve kablosuz modüllerden kurtulan gamepad Xbox One standart kontrolcü ve Elite’e göre çok daha hafif.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Beğenmediğimiz yönlerine ise kablolu olması ile başlıyoruz zira fiyat seviyesi düşünüldüğünde dileyen kullanıcıya mutlaka kablosuz kullanım seçeneği sunulmalıydı.

     

    Dijital yön tuşları ergonomik değiller. Kullanması zor. Gamepad ile birlikte gelen ve yapıştırılan padler gereksizler. El terletiyorlar ve uygulaması zor. Beraberinde gelen kablonun kendine özel yapısı istenmeyen bir durum.

     

    Razer'dan Pro Gamepad 'Wildcat' video inceleme 

     

    Razer Wildcat, profesyonel oyunculuğun yükselişte olduğu günümüzde profesyonel donanımlara meraklı kullanıcılar için yeni bir alternatif. Yeni bir gamepad arıyorsanız göz gezdirilecekler listenizde olmasında yarar var.







  • Ya bu ne ya..

    700 TL. Komnsol mu alıyoruz kardeşim.
    http://www.aralgame.com/razer-wildcat-xbox-one-kumanda

  • Merak ediyorum gamepad kullanamayan bir tek ben miyim? Bir hevesle aldığım cihaz yatıyor yıllardır. Klavye ve farenin verdiği tadı vermedi hiçbir oyunda.

  • Tasarım çok güzel ama yapışkanlı pad işi yaş. Madem yapışkanlığı gidecek onlar da farkında olup 2 çift koymuş 1 dolar fazla masraf yapıp 2'şer çift daha ekleselermiş keşke

  • Dualshoc 4 kullanıyorum ve çok memnunum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: homebird

    Merak ediyorum gamepad kullanamayan bir tek ben miyim? Bir hevesle aldığım cihaz yatıyor yıllardır. Klavye ve farenin verdiği tadı vermedi hiçbir oyunda.

    Fps oyunları hariç game pad çok rahat hocam çok daha hasas dönüşler yapabiliyorsun vede kablosuz titreşimli miss gta falanda game pad ile çok rahat dualshoc 4 tavsiye ederim.
  • Milleti kandırıyorlar amk. Dandik xbox kolunu makyajlayıp fiyatı uçurmuşlar.

  • 700 tl aşırı pahalı. Ne kadar kaliteli olsa da o parayı hak etmez. Razer ürünleri sırf ayağa düşmeyeyim belli bir kesime hitap edeyim hesabında fiyatları yüksek tutuyor.

  • Fazladan iki tane tetik, iki tanede saçma sapan, yapışkanlı pad koy 165 dolar para iste.

    Sahtekar Razer.

    Zaten amazonda çok olumsuz yorum var, anlaşılan alanlarda pek memnun değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 11 Nisan 2016; 22:11:53 >
  • Bu oyuncu aksesuarı denen şeyler sadece bana mı ergen işi geliyor acaba?
  • 700 tl
    Snopy neyimize yetmiyor arkadaş
  • Razer, elinde kalacak bir ürün daha yapmış. Bu kafayla nereye kadar gidecekler merak ediyorum.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel özellikleri var tasarım, pedler, extra tuşlar falan iyiymiş ama pro ürün olsa da aşırı pahalı bi ürün çıkarmışlar. Pc için kablolu, dayanıklı bi gamepad aranıyosa yılda 4 tane snopy, 3 tane kontorland, 1 tane logitech harcamak yerine microsoftun pc uyumlu gamepadini almak F/P açısından mantıklı.

  • bunu alacağıma 7 tane f710 alırım sülalece oyun oynarız f710 adamdır
  • mesut keske fiyatından da bahsetseydin bu nedir abi ya 700tl
    çılgınlık resmen trajikomik bir durum.

  • Fiyatı bize pahalı geliyor diye herşeye b*k atmak zorunda değilsiniz. Gamer ürünler bu fiyatlandırmalara sahip 20 TL ucuz işçilik bir gamepad taraftarı olan kişinin bu ürünü yorumlaması ilginç. Kalite olarak fark yaratsa da sonuç olarak bütçe meselesi. Gamepad için 50-75$ arası zaten normal fiyat kabul ediliyor. 150$ ekstra harcamalar için bu ürünlerin üretimi de kısıtlı zaten. Microsoft elite gamepad leri amazon da sürekli ön sipariş ile satılıyor. Bu tarz ürünler çoğu marka da var. Razer-Steelseries-Mad Catz. Fiyatları TL çevirip piyasa yorumu yapmayı artık bırakmanız gerek... Dünya Türk Lirası ile dönmüyor.

  • Tamam ama Razer genelde aşırı pahalı ama 20 TL'lik Snopy kalitesinde ürünler üretmesiyle meşhur Görüntü, pazarlama süper ama 3 ay sonra olumsuz yorumlar patlıyor etrafta. Birçok ürünü için gördüm bunu. Yalnızca ilk çıkardıkları mouse'lar iyiydi. Onlar da battı sonradan.

    Burada da benzer gereksiz bir ürün görüyoruz.

    Gidip Elite Controller alınır paşalar gibi. Hatta iki tane alınır

    Razer markasını 3-4 sene önce sildim. Herkese de aynı aksiyonu almasını tavsiye ederim. Paranız cebinizde kalır. Ha Snopy de alın demiyorum ama başka markaların çok daha kaliteli ürünleri var.




  • gereksiz bir model

  • Kablosuz olmaz. 2.4 ghz getmiyorsa 5ghz kablosuz baglanti kullanirsin olur biter. Bu cagda kablolu gamepad mi olur.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.