Şimdi Ara

Oyun İçin Kulaklık Önerisi Max. 700 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bütçemi 450 TL den 700 TL ye çıkardım bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık nedir ? Genel olarak oyun için arada müzik ve film içinde kullanabilir.Pc yi kullandığım ortam sessiz.Önerilerinizi bekliyorum.
    Çok fark edecekse Sennheiser G4ME ZERO veya ONE alabilirim.
    Onboard olarak kullanacağım anakartım Asus Z170 PRO GAMING.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 27 Nisan 2016; 20:48:44 >



  • Fps agirlikli kulakliklarda (sennheiser pc serisi yada turtle beach gibi ) ses kasma on planda oldugu icin fps titizligindeki kulakliklardan muzik zevki almaniz olasi degil zira basslar dusuktur cevre sesleri patlamalar vs ses kasmanizi zorlastirir. Ortalama kulakliklardan herseyi almaya calisabilirsiniz lakin spesifik bir konuda sizi tatmin etmeyecektir. Hem oyun hem muzik kulakligi birarada olmaz. ozellikle bass ve fps cok zit seyler demek istedigim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata_I kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim kulaklığım programı yok bu dedikleriniz ekolayzer ile ayarlayamaz mıyız?Şuanda Creative SB FURY 3D kullanıyorum bassları gayet iyi kendi programı var fps modu için basslarda kısılabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 11 Nisan 2016; 18:43:14 >
  • Bahsettiginiz kulakligi kullanmadigim icin performans acisindan bir yorumda bulunmam dogru olmaz. Siz kullanirken bu fps modunda kisilerin ayakseslerini cok iyi duyuyor nereye dogru adim atip hamle yaptigini duyabiliyorsaniz performansi cok iyi demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata_I kullanıcısına yanıt
    Tabi surround olayı tatmin edici müzik performansı da yeterliydi benim için.Kabloları silikon gibi bir şey olduğu için kopukluk oldu sanırım oraya buraya takıldı sürekli.Sağ sürücüsünden ses gelmiyor ve ses ayar kısmı bozuldu miadını doldurdu sanırım.Acaba ekolayzer ayarlarıyla oynayarak alacağım kulaklıktan dahada performans alır mıyım?
  • tabiki equalizer ayarlari ile bir miktar bas ayari ve degisiklikler saglayabilirsiniz. Piyasaya bu tarz bir suru urun sunuyorlar hem oyun hem film hem muzik gibi ama ne yazikki bu tarz kulakliklar kimse icin uzun omurlu olmuyor genel anlamda. gerek malzeme kalitesinin eksikligi cabuk hasar alip dagilmasi yada performansta alinabilecek eksikliklerden oturu degistirmeye calisiyorlar. Bence ikisi arasinda bir tercih yaparsaniz daha memnun kalirsiniz saniyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hata_I

    tabiki equalizer ayarlari ile bir miktar bas ayari ve degisiklikler saglayabilirsiniz. Piyasaya bu tarz bir suru urun sunuyorlar hem oyun hem film hem muzik gibi ama ne yazikki bu tarz kulakliklar kimse icin uzun omurlu olmuyor genel anlamda. gerek malzeme kalitesinin eksikligi cabuk hasar alip dagilmasi yada performansta alinabilecek eksikliklerden oturu degistirmeye calisiyorlar. Bence ikisi arasinda bir tercih yaparsaniz daha memnun kalirsiniz saniyorum.

    Dediğim gibi benim gözüme çarpan model HyperX Cloud Revolver örgü kablo ve metalle desteklenmiş bir kulaklık sizin önerdiğiniz model var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bir ses kartın varsa Revolver eğer yoksa G633

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt
    Hocam ses kartım yok anakartım Asus Z170 Pro Gaming (onboard SupremeFX) bunda yeterli olur diye düşünüyorum.G633 ün kalitesi iyi midir acaba? G230 yorumlarında mikrofonun kırılma sorununa denk gelmiştim birkaç kere bu modelde kalite nasıldır acaba?
  • Onboard ses kartın gayet iyi bir ses kartı. G633 çok kaliteli ve sağlam bir kulaklık. Tasarım olarak önceki kulaklıklarıyla alakası yok zaten. Revolver ı da denedim. Mağaza içi olduğu için ses performansına pek yorum yapamadım. Ancak iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Bu arada revolver da surround desteği yok eğer buna takıyorsan. O fiyat aralığında Siberia v3, Siberia elite, G633, Razer Kraken kullanmış biri olarak g633 ve revolver arasında kal derim. Corsair void kullanmadığım için biliyorum onu da araştırabilirsin. Ancak tavsiyem kulaklık çok spesifik bir şey. İnsanlara rahat gelen sana gelmeyebilir, terletmeyen seni terletebilir. Ve ses konusu. Özellikle forumda kimsenin ses konusunda söylediklerine, youtube yorumlarına vs bakma, zira herkes kendini profesyonel zannediyor. Git dene beğenirsen alsan.
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt
    633 ün sesi kısık diyorlar.Birde HyperX yorumlarına hep olumlu olduğunu gördüm.
    Hocam Revolver ı Gameekstra mağazasında mı denediniz?7.1 ses desteği var Cloud 2 deki gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 13 Nisan 2016; 18:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, üstelik özellikle sordum yok denildi. Üstelik sitesindeki bilgilerde de yok. Sen karıştırıyor olmayasın? G633 sesi de kısık değil. İnsanlar heralde kulaklık alırken sağır olmak istiyor. Yüksek db oranına sahip olmasının yanında, ses de bozulmada yapmıyor. Onu da git dene bir mağazada. Ayrıca tekrar belirtiyim hyperx cloud 2 kendi fiyat seviyesi için iyi bir kulaklık. Bu fiyat seviyesi için karşılaştırma yapmak yanlış. Şahsen benim için ses performansı hiç yeterli değil mesela ve beğenmiyorum. Ama bunu heralde ana konuda söylesim kesip biçerler beni :}}
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende bangır bangır açmam zaten.Ama yorumlarda hep kısık denildiğini gördüm.
    Revolver kendi harici seskartı ile 7.1 oluyor.
    Satışa mayısta çıkacak on siparisten almak istiyorum.Youtube da araştırıyorum Chip ve Fragtist incelemesini yapacak onu bekliyorum birazda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt
    Hocam Chip Online ile konuştum Revolver üzerinde 7.1 çıkışı yokmuş.Çok şaşırdım.7.1 çıkışı olmayan bir kulaklığa ön siparişte 409 lira neden verelim ki?Ayrıca kutu içeriğide zengin değil Cloud 2 deki gibiç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 14 Nisan 2016; 20:38:47 >
  • Çünkü bunu yazılımsal halletmeleri lazım ve hyperx henüz yazılıma sahip değil. Cloud 2 nin de surroundu çok iyi değil, sesten biraz anlayan kapatıp kullanıyor. Doğrusu yazılımsal surroundda da çok sıcak bakmayan biriyim. Sanırım aldıkları geri dönüşlerden böyle bir karar aldılar. Kutu içeriğini bu sefer zengin tutmamalarına ben de şaşırdım. Bunlar xaten hep gaming adı altında kalan göz boyama. Asıl olay ses performansı ve sunduğu rahatlık ve mic kalitesi. Çok kullanamadığım için yorum yapamıyorum ancak iyi bir iş çıkardıkları inancındayım. Bu fiyat segmenti için hala G633, Revolver ve belki Corsair Void alınması öneririm. G633 o db oranıyla nasıl kısık olabilir. İnsan kulağının duyduğundan daha fazla frekans değeri veriyor. Gidin deneyin diyorum. Telefonda %60, pc de %40 dan sonra dış ses duyulması imkansız bir ses çıkışı veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omertimurtas -- 14 Nisan 2016; 22:00:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bilmiyorum kısık demişler.Bana kesin fazla gelir çünkü sonuna kadar açmıyorum zaten sesi.Siz olsanız hangisini seçerdiniz?Benim gönlüm Revolver dan yana ama almaya değer mi acaba ? Cloud 2 ile arasında çok fark var mıdır?
  • Ben de kısık değil diyorum :}}} Revolver çok büyük hype yiyecek, o kesin. Ben şu aralar g633 kullanıyorum. Yeni bir kulaklık ihtiyacı olarak da aratmıyor. G633 tam oyuncu kulaklığı, rgb ışıklandırma, tasarım, 7.1 surround, mobil de kullanım imkanı hatta aynı anda sınuyor. Revolver ise daha o süse püse önem vermeyen klasik oyuncuların kulaklığı gibi. Ben ikisini de öneririm şahsen. Heralde onuncu kez söylüyorum ama imkanınız var ise gidin deneyin ikisini de öyle satın alın. Revolver çıktıktan bir iki ay sonra alıp koleksiyona eklerim orası ayrı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omertimurtas kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam 633 ün özelliklerini.Malesef deneme imkanım yok Eskişehir de yaşıyorum.Ben görünüme önem vermiyorum sadece kaliteli ve uzun ömürlü olsun yeterli benim için.Razer düşünüyordum o da kalitesiz geliyor hissiyatı.
    Şimdi baktım da Razer Surround programı varmış. 7.1 yapıyormuş bunu kullanırım alırsam Revolveri.Bakalım ne kadar randıman alıcam.
    Cloud 2 ye de baya yakınım.Yabancı sitelerde hep üst sıralarda.Baya önerilmiş.Kutu içeriğide harika.310 lira gibi bir fiyatı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 15 Nisan 2016; 1:49:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Razer programı işe yaramıyor şimdiden söyliyim. Ona umut bağlama. Cloud 2 alırsan da Wtcnn'in %25 indirim kodu var twitch sayfasında onu kullanıp gamexstradan almanı öneririm.
  • Hyperx serisi çok güzel bence cloud 1-2 fark etmez bu revolveri kim yapmış bilmiyorum ama araştırmak lazım. Cloud 1-2 Qpad ürünü gerçektende ses kalitesi çok iyi CS GO için söylüyorum en azından Asus cerberustan sonra kullanıyorum Cloud 1 i muazzam fark etti cerberusa göre.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.