Şimdi Ara

Slack beta güncellemesi iOS ve Android'e sesli arama getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slack beta güncellemesi iOS ve Android'e sesli arama getiriyor

    Google Hangouts ve Skype alternatifi Slack, geçtiğimiz aydan bu yana masaüstü kullanıcıları için sesli arama özelliği sunuyordu. Şirketin yeni özelliği mobil cihazlara da getirmek için çalışmalar yürüttüğünü biliyorduk. Dünyanın geri kalanı hala arama yapmak için Google Voice veya kendi telefonlarını kullanırken beta kullanıcıları artık sesli arama fonksiyonuna sahipler.

     

    Ayrıca Bkz.Facebook artık kullanıcılara hava durumunu da bildirecek
    Özellik sadece beta programı kapsamında sunuluyor ve uygulamanın en son sürümüne sahip Android ve iOS kullanıcıları için şu anda kullanılabilir durumda. Bir arama başlatmak için basitçe bir birey veya grup doğrudan mesaj bölümünü (direct message) açın ve menüyü ortaya çıkarmak için üst kısımdaki küçük ok simgesine tıklayın. Menü içerisinde alt kısıma yakın bir yerde “Call (kullanıcı adı)” bölümünü göreceksiniz. Buna dokunarak sesli arama başlatabilirsiniz.

     

    Slack ofis içi arama ve grup toplantıları için uygulamayı daha da rekabetçi hale getirmek adına girişimlerini sürdürüyor. Şirket geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği bir etkinlikte, sesli ve görüntülü arama gibi özelliklerle donatacağı Slack platformunu diğer iletişim araçlarına rahatlıkla alternatif olacak şekilde geliştireceğini açıklamıştı.

     

    Slack beta güncellemesi iOS ve Android'e sesli arama getiriyor 







  • Zamanında Skype'ı satarak iyi yapmışlar ayağa düştü bu sesli arama işi

  • ğişlipi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.