Şimdi Ara

Corsair belirli PSU serileri için garanti süresini 10 yıla çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Corsair belirli PSU serileri için garanti süresini 10 yıla çıkardı

    Dünyanın önde gelen PC güç kaynağı (PSU) üreticisi Corsair, belirli birkaç PSU serisi için garanti süresini 7 yıldan 10 yıla çıkardığını açıkladı. Bugünden itibaren tüm mevcut ve gelecekteki Corsair AXi, HXi, RMi ve RMx güç kaynakları, ekstra hiçbir kayıt ya da işlem yapmadan ek üç yıllık garanti süresinden yararlanabilecekler.

     

    Ayrıca Bkz.GP104 grafik birimi internete sızdırıldı
    Kaliteli ve uzun ömürlü PSU (Power Supply Unit) modelleriyle tanınan şirketin ürettiği güç kaynağı üniteleri, bugün milyonlarca kişinin PC'lerine güç sağlıyor. Şirket bu taahhütle birlikte, önümüzdeki yıllarda güç kaynağı satın alacak kullanıcıların tercihlerini güven içerisinde Corsair PSU'dan yana kullanmalarını sağlamayı da hedefliyor.

     

    Değişimle birlikte tüm AXi serisi (2012 yılında çıkan), HXi serisi (2014 yılında çıkan) ve RMi/RMx serisi (2015 yılında çıkan) PSU'ların garanti süreleri 7 yıldan 10 yıla yükseltilmiş oldu. Müşterilerin ekstra süreden yararlanmak için kayıt veya ekstra bir işlem yapmalarına gerek yok. Uzatılmış garanti paketi bugüne kadar dünya genelinde satılmış ve gelecekte satılacak tüm PSU'lar için geçerli durumda. Diğer tüm Corsair PSU ünitelerinin garanti sürelerinde ise hiçbir değişiklik yok.
     







  • Önceden alanların garantilerinin de 10'a çıkması iyi olmuş.
  • corsairi zaten seviyordum bi kat daha arttı
    müşteri memnuniyetinde sınır tanımıyolar

  • güzel bir adım. bende tam 10 yıllık thermaltake 750w var 2006da almıştım hala çalışıyor. demekki kaliteli yapınca çok dayanıyor

  • güzel bir haber ama ilk mesajda bilgi yanlışlığı var

    Corsair psu üretmiyor, ürettiriyor çoğunlukla Corsair'in PSU'larını C.W.T. firması üretiyor.
  • Şimdi bende RM1000 var ama i olani değil. Orada da RMx diyor. Yani x yerine 1000 koyulabilir. Yoksa RMxi yazardı dimi?

    Benim RM1000 de 10 yıl oldu sanırım?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aerosol 34

    güzel bir haber ama ilk mesajda bilgi yanlışlığı var Corsair psu üretmiyor, ürettiriyor çoğunlukla Corsairin PSUlarını C.W.T. firması üretiyor.


    Yanlışın var Corsair modellerini Corsair üretiyor. Channel Well Technology içindeki parçaları üretiyor. Dediğin şu anlama geliyor Renault motorlu bir Mercedesi Renault üretiyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    Şimdi bende RM1000 var ama i olani değil. Orada da RMx diyor. Yani x yerine 1000 koyulabilir. Yoksa RMxi yazardı dimi?Benim RM1000 de 10 yıl oldu sanırım?


    Yok abi RMX ve RMi.

  • Bu modeller Türkiye'de varmıki? ben hiç göremedim özellikle 650 ve 750w olan modellerini satan bir yer.
  • Psu seçerken ucuza kaçanları anlamak güç,zira 10 sene gibi uzun süreler kullanabiliyosunuz ve tüm parçalarınızı emanet ediyorsunuz,corsairden sonra bakalım diğer firmalardada bu tür garantiler görürüz belki,samsungta bazı ssdlerinde 10 sene garanti veriyordu(patriotta veriyormuş),bu tür parçaları tercih etmek daha az sıkıntılı sistemler oluşturmamızı sağlıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redoracle

    Psu seçerken ucuza kaçanları anlamak güç,zira 10 sene gibi uzun süreler kullanabiliyosunuz ve tüm parçalarınızı emanet ediyorsunuz,corsairden sonra bakalım diğer firmalardada bu tür garantiler görürüz belki,samsungta bazı ssdlerinde 10 sene garanti veriyordu(patriotta veriyormuş),bu tür parçaları tercih etmek daha az sıkıntılı sistemler oluşturmamızı sağlıyor.

    Evet ama hocam dolar uçuşta ve bu serileri de ucuza alamıyoruz.
  • @OverClocK1ng
    Abi, düz RM serisi buna dahil değil maalesef.

    @keko1337
    Corsair, kendi adına başka firmalara ürettiriyor. Siz şimdi Corsair su soğutma sistemlerini de Corsair üretiyor sanıyorsunuzdur.

    @Aerosol 34
    CWT bu firmalardan sadece bir tanesi. Diğer firmalar GreatWall, Seasonic, Chicony Power Technology, Flextronics
  • Tüh...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    @OverClocK1ng Abi, düz RM serisi buna dahil değil maalesef. @keko1337 Corsair, kendi adına başka firmalara ürettiriyor. Siz şimdi Corsair su soğutma sistemlerini de Corsair üretiyor sanıyorsunuzdur. @Aerosol 34 CWT bu firmalardan sadece bir tanesi. Diğer firmalar GreatWall, Seasonic, Chicony Power Technology, Flextronics


    Başka firmaların ürettiğini bilmeyen var mı? Demeye çalıştığım Corsair in sattığı ürünleri direkt olarak ana üretici satmıyor Corsair satıyor umarım açıklayabilmişimdir.

  • Üstte ne demişsin bir daha bak istersen.

    quote:

    "Corsair modellerini Corsair üretiyor"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    Üstte ne demişsin bir daha bak istersen.
    quote:

    Corsair modellerini Corsair üretiyor


    Demek istediğim AXi serisi (2012 yılında çıkan), HXi serisi (2014 yılında çıkan) vb. RMi/RMx Serilerini falan içindeki donanım CWT olabilir ancak marka model atıyorum corsair axi hxi falan dayı. Ürün Corsair in ürünü CWT satmıyor. Yani ilk yorumda dediğim gibi. Renault motorlu bir Mercedesi Renault mu üretmiş oluyor? demek istediğim buydu daha da cevap yazamam anlayan anladı çok flood yaptık he de geç hadi





  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Corsair'in PSU üretmiyor demek hem doğru hem de yanlış.

    Evet Corsair'in kendi bünyesinde bir fabrika bulunmamakta. Hali hazırda olan fabrikalarda üretim gerçekleştiriliyor.

    ANCAK, bu güç kaynaklarının tasarlanması, geliştirilmesi, test edilmesi, ürünlerin üretimi anında uyulacak kalite standartları, üretim prosedürü ve gibi pek çok kilit noktada Corsair kendisi çalışıp fabrikalara bu kriterleri belirterek üretim anında da bu kriterlere uyulup uyulmadığını sıkı bir şekilde denetlemektedir.

    Bu aynen Apple telefon ve işlemcilerin Samsung ya da TMSC fabrikalarında üretilmesi ama tüm AR-GE çalışmaları, kalite standartlarının APPLE'ın kontrolünde olması gibi.

    Corsair güç kaynakları fason üretilip üzerine sadece Corsair logosu yapıştırılmış ürünler değildir.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    İyi işte ben ne diyorum sonuçta psu'yu uretmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bir haber ama sanırım AX serisi bunun dışında bu kötü oldu şimdi :(
  • Ali Arslan kullanıcısına yanıt
    Düz AX buna dahil değil evet.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.