Şimdi Ara

android büyük ekran tablet tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar 1.500 tl civarı bütçem var . ipad air 2 düşünüyodum fakat sonra 9.7 inc ekranın küçük kaldığını düşündüm ipad pro 12.9 almak için zaten böbrek satsak anca para yeter . samsung 12.2 inc lik pro p902 diye bir model buldum araştırırken fakat bi süre sonra performans düşüşleri yaşar mıyım daha önce android telefon kullandım htc güya dönemin en hızlı telefonlarındandı 2 sene sonra bırak facebook a girmeyi ayarlara bile yarım saatte giriyodu neredeyse . ios da pek güncelleme yapmazsak stabilitesini koruduğunu gördüm 5s kullanıyorum şuan . herneyse bana bu fiyat aralığında en az 11 - 12 inc lik yada daha yüksek önerebileceğiniz , 4 sene beni sinir etmeden idare edecek bir cihaz tavsiyeniz var mı ? oyun oynamıycam netten full hd video izliycem, birkaç basit program yükliycem , kitap flan okuycam bana yardımcı olabilirseniz sevinirim .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vesper01 -- 10 Nisan 2016; 1:34:52 >



  • almıyorum anasını satıyım
  • kardes atar yapmışsın ama. :)

    nexus 7 2012 versiyon vardı bende ilk aldığımda şantiyede projeleri yükleyip dolaşıyordum. süper oluyordu. her güncelleme ile biraz daha afallamaya başladı. root hakkı alıp rom attım. daha hafif romlar filan ama her seferinde biraz daha yavaşladı. süresi vs. iyiydi. uzun yollarda filmler, gece yatarken göbeğimde kitap okuyordum. apple dan hiç haz etmiyorum. her tür kısıtı vs.. ama bir artısı var. ürün çeşitliliği az olunca optimizasyon iyi oluyor diye biliyorum. tablet alacak olsam apple alırdım herhalde.


    android maalesef tablette uzun sure kullanıma uygun olmadı benim için. eğer rom atıp uzun kullanmaya çalışacaksan "xda" isimli siteye gir, hangi tablet rom bakımından çok seçenek sunuyorsa (development kısmını kontrol et) git onu al.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edanis -- 12 Nisan 2016; 15:10:08 >
  • edanis E kullanıcısına yanıt
    yorum için teşekkür ederim . bende android in bu sorunundan korkuyodum sizde benim gibi aynı sorunları yaşamışsınız . bu gidişle sanırım ipad air 2 alacam . tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.