Şimdi Ara

Quantum Break'in PC Sürümü Büyük Sorunlarla Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     İlk olarak Xbox One'a özel olarak duyurulan daha sonra PC için de çıkacağı açıklanan Quantum Break'in PC sürümü maalesef sorunlu olarak piyasaya çıktı. Açıklamalara göre PC sürümünde büyük optimizasyon sorunları var.

Örneğin 60 HZ'lik bir monitörde 50 fps'den yukarısını almak mümkün değil. Nvidia Titan X kullanıp 720p'de en düşük ayarlarda oynasanız bile oyunun FPS değeri 50'nin üstüne çıkmıyormuş. Eğer yenileme oranı 50 olan bir monitör kullanıyorsanız FPS değeri 43 ile sınırlı kalıyor. Eğer FPS değerini arttırmak istiyorsanız 120Hz veya 144Hz monitör kullanmanız şart.

Üstelik özellikle Nvidia ekran kartlarında bol bol çökme sorunlarının olduğu bildiriliyor. Üstelik oyunun PC sürümünde 1080p görüntü kalitesi aslında 720p'den yükseltilerek elde edilmiş. Yani "native" denilen doğal 1080p ile karşı karşıya değiliz.

Maalesef Remedy Entertainment oyunu PC'ye uyarlamak konusunda çok başarılı bir iş çıkaramamış görünüyor. Aşağıda Digital Foundry tarafından paylaşılan performans değerlendirme videosunu görebilirsiniz.

• Direk XO dan port edilmiş bir oyun PC tayfasına bu yakışır sürünmeye devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC işte ne beklersin ki.. PC' ye oyun çıkması başta sorun zaten..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Direk XO dan port edilmiş bir oyun PC tayfasına bu yakışır sürünmeye devam edin.

Neden bu kadar mutlu oldun anlamadım kına da yollayalım istersen ! Sen de kına yakmaya devam et !

• Bir firmanın aç gözlülüğü nelere kadir...

• quote:

Orjinalden alıntı: Y@KI$IKLII

PC işte ne beklersin ki.. PC' ye oyun çıkması başta sorun zaten..

Hem konsol hem pc sahibi olarak söylüyorum firmaların tembellik edip optimizasyonu adam gibi yapmamaları ne zaman dan beridir platformun suçu.

• Bir başka çöp bu da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Konsoll fanboyusun anladıkta bari ölümüne beli etme firma optimize etmemiş işte neyin kafasını yaşıyosun.

• konsolcular yine kandırıldı özel oyun olacaktı sözde xbox'a oyun pc'de böyle çalışması bile yeterli bence sizde biliyorsunuz ki pc sürümlerine kısıtlamalar yapılıyor ehh doğal olarak tabi siz konsolcular üzülmsin bari microsoft pcyede böyle cıkartalım demiş olmasın sakın konsol dünyası tam bir aldatmaca olmuş artık size iyi uykular

• quote:

Direk XO dan port edilmiş bir oyun PC tayfasına bu yakışır sürünmeye devam edin.

Şu kafa yapısı yüzünden bu halde değilmiyiz zaten "oyuncular" olarak. Yazık, neden sürekli şunlar pis, şunu oynayan salak, ben bu oyunu beğenmedim buna para veren kerizdir kafasındasınız. Hala bu tip optimizasyon sorunlu oyunların sadece PC ye değil oyunculuk değerlerine ve kitleye hangi konsolda olursa olsun leke attığını anlayamıyor musunuz? Fanboyluklar yüzünden sektör kan ağlar hale geldi ama görünen o ki hak ediyormuşuz.

• Bir yere yazdıydım böyle olacağını ben .Ha ne zaman oynanır? Konsollarda satsın bi.10 tane patch çıkarırlar bize, "düzeltilir" hatalar.Windows 7'de falan da oynanabilir hale gelir.O zaman 10 lira atarız.Öyle kafaya böyle tarrak .Square Enix'e, Take-Two'ya, Eidos'a, 2K'e bak böyle şeyler yapıyor mu
  • Gelecekte Dx12 standart hale gelince bu sorunların artacağını düşünüyorum. Dandik pclerinizi satın, minimum Fury X olmalı. AMD daha avantajlı
  • quote:

Duyan da diyecek ki konsolların içindeki donanım, pc donanımı değil :D Büyüyün artık biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Arkadaş ne kadar ruh hastası insanlar var ya o kadar işsiz ve o kadar amaçsızsın ki hayattaki tek amacın pc tayfasını gömmek sanırım
  • DX 12 dediler performans artışı dediler dx 11 de grafik olarak bu oyundan kat ve kat üstü olan yapımlar var üstelik daha iyi performans ile çalışıyor.

Bu işi ticari amaçlı yapmışlar sanırım.

Korsanı da düştü nete zaten üstelik crackli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 9 Nisan 2016; 15:31:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreeMaNMeliH

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Direk XO dan port edilmiş bir oyun PC tayfasına bu yakışır sürünmeye devam edin.</blockquote>

Neden bu kadar mutlu oldun anlamadım kına da yollayalım istersen ! Sen de kına yakmaya devam et !

Geçen gün PC oyuncularına "anca Mario oynayın" gibisinden bir laf etmişti bu "arkadaş". Arkadaş diyorum ki, küfredince ceza gelmesin. Anladınız siz onu...

PC'yi, konsol ve oyun tarihinin en bilinen markası ile gömmeye çalışmak. Ne kaaa zeki bir "arkadaş".

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

Konsolların içindeki donanımlar uzaydanmı geliyor? konsolun yazılımları uzaydanmı geliyor? beşpara etmez ezik konsollar yüzünden bu sorunlar oluyor zaten oyunları güçsüzlükleriyle oyunları frenliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

VAy ergenler piyasaya çıkmış gene düşüklük kompleksi olan biri daha alt tarafı 1500 tl konsollar pc oyuncusunun ekran kartı parası gerçi kedi ulaşamadığı ciğere murdar dermiş bence kendinizi aşın biraz bu kadar kopleks yapmayın size 30 fps aa olmayan ki bunu bile zor oynatan çöp güçsüz konsollarınızla mutluluklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 9 Nisan 2016; 16:03:43 >
  • quote:

Bunun sesi de anca başka tarafta kötü optimizasyon olunca çıkıyor.

Bu delikanlıyı, has erkeği, Xbox oyunlarının 720p çalıştığı veya PC'ye geldikleri durumlarda göremezsiniz. Başkasının başına kötü geldiği durumlarda ortaya çıkar çünkü Xbox'ın iyi olduğu bir duruma denk gelemezsiniz. Kendini geliştirmek yerine, başkasını aşağıya çekmekten zevk alan biri. Fetişisti olduğu sistemin zayıflıkları yüzünden, ezile ezile bu hale geldi. He oyun ESRAM ve cloud ile 4K - 120 FPS'de çalışıyor değil mi Xbox'ta?

Pembem benim.

• AMD Async Shader'ı en iyi şekilde kullandığı icin bukadar fark yaratıyor deniliyor. Zaten son çıkan DX12'li ekran kartları Nvidia kanadında hazır değil(miş) olduğunu anlıyoruz. Sadece bu değil Hitman ve Singularity de nerdeyse 1/2 bir fark acıyor . Mevcut sistemde bu kadar iyi iş çıkaran AMD , Nvidia Pascal 'o çıkartsa be olur çıkartmasa be olur. Çoğu oyunada optimizasyon icin firmalar ile el sıkıştı AMD. Ve meyvesini alıyor . Nvidia reklam ajansı açsın bence daha iyi kıvırıyor . PC sürümü icin söylenecek söz yok yine bir AAA bir oyun ve yine facia. Ucuzlayıp sorunları halledildiğinden belki alıp oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 9 Nisan 2016; 16:23:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.