Bildirim
2si1 'Hasta' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ooo ilk yorum, hemen izleyelim...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uncharted 4 'e laf atarsan hasta olursun işte =P Şaka bir yana geçmiş olsun Mesut abi biz seni seviyoruz.. -
bronz madalya bana gelsin -
Mesut çevik gitmemiş miydi? Asfsgdghıj..
-
Uncharted'a tekrar edici bulan birinin ikisinide oynamış biri olarak tomb raider'a salya akıtmasını samimi bulmuyorum. Ayrıca grafik mevzusuna gelince kimse o grafiklerle çıkacak diye söz vermedi ilk gameplay ise oyunun çıkış tarihinden 2 yıl önce gösterildi neden mağdur rolüne büründünüz anlayamadım. CGI trailerlar nesillerden beri "reklamın iyisi kötüsü olmaz" mantığıyla kullanılıyor. Olay Mesut beyin beklentisini artırması ardından hayal kırıklığına uğrayınca oyunu yermek için 1001 kılığa girmesinden ibaret. Bu arada oyunları kamera açısına göre sınıflandırıp third person konsol oyunudur diye etiket koymak aşırı saçma bir bakış açısı ürünler kullanıcı'nın beklentilerine göre şekillenir ilk telefonlarda alo demek için kullanılıyordu bugün bilgisayarın yerini aldı şimdi kimliklerini kaybetmiş mi oldular?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Nisan 2016; 21:23:07 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: There goes your life
Uncharted'a tekrar edici bulan birinin tomb raider'a salya akıtmasını samimi bulmuyorum. Ayrıca grafik mevzusuna gelince kimse o grafiklerle çıkacak diye söz vermedi ilk gameplay ise oyunun çıkış tarihinden 2 yıl önce gösterildi neden mağdur rolüne büründünüz anlayamadım. CGI trailerlar 2008'den beri "reklamın iyisi kötüsü olmaz" mantığıyla nesillerden beri kullanılıyor. Olay Mesut beyin beklentisini artırması ardından hayal kırıklığına uğrayınca oyunu yermek için 1001 kılığa girmesinden ibaret. Bu arada oyunları kamera açısına göre sınıflandırıp third person konsol oyunudur diye etiket koymak aşırı saçma bir bakış açısı ürünler kullanıcı'nın beklentilerine göre şekillenir ilk telefonlarda alo demek için kullanılıyordu...
Merhaba,
Uncharted 4'ün ilk gösterim videosunda Sony, bu gördüğümüz şeyin CGI olmadığının gerçek zamanlı oyun motoru ile PS4 üzerinde gösterildiğini belirtti.
Zaten uzun uzun tartışılan konu da Ps4'ün gücünün buna yetip yetmeyeceği oldu. Sony yalan mı söylecekti yani yetiyor diyorsa yetiyordu. Ama yetmedi :)
Sevgiler,
Mesut Çevik
-
Nedense hepsini izleyesim gelmedi kapattım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
quote:
Orijinalden alıntı: There goes your life
Uncharted'a tekrar edici bulan birinin tomb raider'a salya akıtmasını samimi bulmuyorum. Ayrıca grafik mevzusuna gelince kimse o grafiklerle çıkacak diye söz vermedi ilk gameplay ise oyunun çıkış tarihinden 2 yıl önce gösterildi neden mağdur rolüne büründünüz anlayamadım. CGI trailerlar 2008'den beri "reklamın iyisi kötüsü olmaz" mantığıyla nesillerden beri kullanılıyor. Olay Mesut beyin beklentisini artırması ardından hayal kırıklığına uğrayınca oyunu yermek için 1001 kılığa girmesinden ibaret. Bu arada oyunları kamera açısına göre sınıflandırıp third person konsol oyunudur diye etiket koymak aşırı saçma bir bakış açısı ürünler kullanıcı'nın beklentilerine göre şekillenir ilk telefonlarda alo demek için kullanılıyordu...
Merhaba,
Uncharted 4'ün ilk gösterim videosunda Sony, bu gördüğümüz şeyin CGI olmadığının gerçek zamanlı oyun motoru ile PS4 üzerinde gösterildiğini belirtti.
Zaten uzun uzun tartışılan konu da Ps4'ün gücünün buna yetip yetmeyeceği oldu. Sony yalan mı söylecekti yani yetiyor diyorsa yetiyordu. Ama yetmedi :)
Sevgiler,
Mesut Çevik
Sahnenin ps4 üzerinde çalışmadığını nereden çıkardınız? Yanlış hatırlamıyorsam bundan bir sene önce ilk trailer ile gameplay videosunu karşılaştırıp "oyuna yapay zeka gibi unsurlar eklenince grafikleri kısmak zorunda kalmışlardır" diye yorum yapan sizdiniz. Bu durumda sony dolandırıcı mı oluyor? Her zaman dediğim gibi yanar döner ve samimiyetsizsiniz her bölümde kullanıcılara hatta yanınızdaki kişiye egonuzdan taviz vermeyip saldırganlık ediyorsunuz. Bu siteninde sizin elinize bakıyor olması çok üzücü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Nisan 2016; 21:43:35 >
-
m10 u birçok kişi gibi bende merakla bekliyorum, m7 kullandım 2 seneye yakındır m8 kullanıyorum m9 u düşünmeden pas geçtim fakat m10 çıktığı gibi alamayacak olsam da merak ettiyor kendini. m7 kasasını ekran çerçeve oranı revize edip fazla bızıklamadan ivedi şekilde yeni modelle çıkarmaları lazım. en olmadı ön m7 arka m8 gibi yapılabilir, m10 un önü uygun fiyatlı çinli telefonlar gibi duruyor çünkü
-
htc hayranı olarak bu cihaz da gol olmazsa zor günler bekliyor firmayı bence fiyat konusunda artık mantıklı davranmalılar bugün halen m9 ve m9 Plus çok yüksek fiyatlarda böyle pahalı çıkacaksa htc 10 pek bir esprisi olmaz
-
VR'da çözünürlük en çok rahatsız eden şey zaten. Oculus Dev. Kit ile de olsa bazen görüntü çok rahatsız edici şekilde piksel piksel oluyor :\ -
Tomb raider'ın grafiklerini öve öve bitiremediğinizi hatırlıyorum, uncharted daha iyi bir donanımda kat ve kat iyisini sunmasına rağmen burun çevirmeniz çok yapmacık. Klasik mesut çevik örneği, siteye içerik üretirken egoyu evinizde bırakın lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turist55 -- 8 Nisan 2016; 21:56:37 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Speed-Step
Merhaba, Uncharted 4ün ilk gösterim videosunda Sony, bu gördüğümüz şeyin CGI olmadığının gerçek zamanlı oyun motoru ile PS4 üzerinde gösterildiğini belirtti. Zaten uzun uzun tartışılan konu da Ps4ün gücünün buna yetip yetmeyeceği oldu. Sony yalan mı söylecekti yani yetiyor diyorsa yetiyordu. Ama yetmedi :) Sevgiler, Mesut Çevikquote:
Orijinalden alıntı: There goes your life Uncharteda tekrar edici bulan birinin tomb raidera salya akıtmasını samimi bulmuyorum. Ayrıca grafik mevzusuna gelince kimse o grafiklerle çıkacak diye söz vermedi ilk gameplay ise oyunun çıkış tarihinden 2 yıl önce gösterildi neden mağdur rolüne büründünüz anlayamadım. CGI trailerlar 2008den beri reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla nesillerden beri kullanılıyor. Olay Mesut beyin beklentisini artırması ardından hayal kırıklığına uğrayınca oyunu yermek için 1001 kılığa girmesinden ibaret. Bu arada oyunları kamera açısına göre sınıflandırıp third person konsol oyunudur diye etiket koymak aşırı saçma bir bakış açısı ürünler kullanıcının beklentilerine göre şekillenir ilk telefonlarda alo demek için kullanılıyordu...
The Division 'da öyleydi ama bayila bayila nasil oynadiniz hayret dogrusu , yaptiginiz canli yayimlar cabasi, Üstelik Downgrade'nin babasini yemis halde hemde. Sig oynanis yapisina deginmiyorum bile. Gecmis olsun . 2si1 icin Tessekürler.
-
senin canını yerim mesut abi :D seni sevmeyen sen gibi hasta olsun :D :D
-
90 liradan çıksaydı hem Doom'u hem Darksouls 3 ü hem de Divisionı hemen alacaktım fakat bırakın 90 lira olmayı, season passlerler beraber oyunların tanesi neredeyse 300 TL ye geliyor. Ben ki Alkan abi kadar Souls hayranı biriyimdir, oyun ucuzlayana kadar almayacağım. Bu arada ben hala GtaV i almadım mesela. Ama bakıyorum GtaV hala en çok satan oyunlar arasında. Biz oyuncular olarak firmalara dur demessek, yakında 180 liralık oyunları bile arar hale geleceğiz..
-
uncharted 4 ile division bir değil division oynanıs goseterip cok ciddi bir downgrade yedi aynı sey watchdogstada vardir.unchrated 4'u gosterilisi videosunda zaten oyun ici olmadigi belli yani cgi olsa ne olur olmasa ne olur.orda isin arka planını bilmeyen standart kullanıcıyı beklentiye sokmus olabilriler ama sizin bilginize sahip bir insanının boyle bir beklentiye girdigini sanmıyorum kaldı ki adamlar ne oldugunu acikca belirtmislerde zaten bu zamana kadarda birden fazla farklı yerden oynanıs videosu yayinlandı hala kalkip oyle video gosterdiler bakın cıkartamadılar cunku konsollar zayifa getirmek nasil bir mantıktıtr bilemiyorum.
hayır uncharted'in grafikleri mukemmel pcde bile boyle grafikler yok derseniz bu zaman kadar savundugunuz ps4 gucsuz lafinizi yemenize mi neden olacak? -
Merhaba,
Geçen hafta sizin üslubunuz hakkında yorum yapan bendim ve dediklerimin de arkasındayım. Burada hitap ettiğiniz kitle sizden yaşça küçüklerden oluşuyor, doğal olarak örnek olmak zorunda kalıyorsunuz. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.
Selamlar sevgiler.
-
Öndeki tır uçurumdan aşağı arkadaki tırlar da koyun misali peşine.
-
ROTTR'ı çok iyi bulup, Uncharted'ı: "gidersin - gidersin ve 50 tane adam öldürürsün, sonra tırmanırsın - tırmanırsın ve tırmanmaktan sıkılırsın" diye yorumlamak çok ilginç geliyor. Çünkü Tomb Raider ile Uncharted bu konuda aynılar, adam öldürürsün ve bir yerlere tırmanırsın, ikisinde de gameplay böyledir. Hal böyle olunca ya ikisini de beğenmezsin, ya da ikisini de beğenirsin. Mesut beyi bu konuda anlayamıyorum bir türlü. ROTTR Uncharted'ın aynının dişi versiyonu zaten.
Grafik konusunda ise, şurada video çekip halka sunan biri olarak bu profesyonelliğe erişilmesi lazım artık ya. İlk gösterilen CGI'ın PlayStation 4 üzerinden render edilmesi, onun oyun içi grafik olacağı anlamına gelmiyor - ki firmanın böyle bir iddiası yoktu, varsa somut bilgiyi gösterin. Oyuna ait tüm hesaplama ve elementleri çıkarıp, onun vereceği kaynak boşluğunu daha fazla ışık, daha kaliteli bir post process ile doldurursan o görüntüyü render eder makine zaten. Şu son videodaki haliyle bile oyun zaten mükemmel görünüyorken, kısa bir animasyon film tadında yapılan bir gösterimin Ps4'ten render edilmesinin sizi "bu görüntü oyun içi olacak" diye bir beklentiye zaten sokmaması lazımdı. Kaldı ki o 30 saniyelik gösterimin haricindeki bütün gösterimler hep oyun içi render olarak yapıldı, insanları CGI diye bir beklentiye sokmadılar. Ki oyun şu anki haliyle de oldukça yüksek oranda CGI niteliği taşıyan element içeriyor. (Bkz. çamurlu yüzeyler ve görsel efektler) Haliyle şu son gösterilen videodaki özellikle zemin ve su yüzeyleri ile görsel efekt kalitesi açısından piyasada eşi benzeri neredeyse yok bu oyunun. Uncharted 4'ün grafiklerinden bütün dünya etkilendi, Quantum'un yapımcıları bile çıtayı aşan bu oyun için Neil Duckmann'ı tebrik etti, bir tek Mesut bey beğenemedi.Arkadaş ne bekliyordun ben anlamıyorum ki, Batman vs. Superman'deki Hollywood grafiklerini mi bekliyordun oyundan.
Kaldı ki çok kasarsanız PS4 üzerinden Vray render'da alırsınız, ama bu aldığınız render konsolun herhangi bir oyununda sunabileceği oyun içi grafik anlamına gelmez. Hakikaten böyle bir beklentiye girmek akıl işi değil yani. Sanarsın ki dünyada CGI kalitesinde oyun var. Yani ilk yapılan gösterimi öne sürerek olumsuz bir eleştiri yapmak nasıl bir eleştiri mantığıdır ben anlamadım. :D Özellikle de ROTTR'ı görsel açıdan çok iyi bulurken, onun PC sürümündeki halinden bile daha kaliteli grafikleri olan Uncharted 4'ü yetersiz bulmak... Tüm dünya'ya karşı Mesut Çevik.
Bu arada geçmiş olsun Allah şifa versin. Sunum için elinize sağlık. Eleştirilerinizi ise daha profesyonel bir bakış açısı ile yapmanız dileği ile.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X