Şimdi Ara

DANIŞTAYDAN ORTAÖĞRETİMDE BAŞÖRTÜSÜNE ONAY.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
1
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müslümanlık kisvesi altında yakan yanlış işler yapanları izleyip de onlardan yola cıkarak islamı kötülemeye çalışıyorsunuz. Allah bilir pedofili ateist de vardır. Onu gördük diye bütün ateistlere pedofili damgası mı vuralım. İşi yokuşa çekerek, yalan yanlış yerlerden İslamı anlamaya çalışarak zaten hata ediyorsunuz bide bunlarla tüm ümmeti islamiyi suçlamaya çalışmanız çok gülünç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru karardır buna itiraz edenlerde 80lerde olmuş yobazlardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha bir sürü kuş var aslında,sıra ne ara leyleğe geldi ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüh ya, çağdaş medeniyetler seviyesine yine çıkamadık. Yine uzay mekiğinin arkasına başörtüsü takılıp düşecek.

• Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Müslümanın o dediklerin gibilerine bılaşanları tevbe etmez(veya kabul olmaz ise) iseler cehenneme giderler(Allah Adildir varlıkkarı heran eksiksiz gözetleyip en adil hükümle hükmedecektir zaten.)

Sen müslüman değilsen müslmanların sonu seni nekadar ilgilendirir? Sen önce kendini bir düşün. Çünkü kafir olarak ölenin hiç kurtuluşu yok yani müslümanların zayıf olanlarını bahane edip İslamdan uzaklaşman ve uzaklaştırman daha çok sana zararlı. Bunlar geçerli bahane değil. Sende istesen Kulluktaki azim ve teslimiyetinden dolayı çevresine güven huzur saçan müslümanlardan olabilirsin. Ama(şeytanlarında daveti ile) zayıfları bahane ederek sonsuz kurtuluşunu reddediyorsun. Çok yazık emin olamadığın halde reddetiğin diarda sonsuz azaba karşılık bu oyunu seçmek çok aptalca.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robot Doktoru

Müslümanın o dediklerin gibilerine bılaşanları tevbe etmez(veya kabul olmaz ise) iseler cehenneme giderler(Allah Adildir varlıkkarı heran eksiksiz gözetleyip en adil hükümle hükmedecektir zaten.)

Sen müslüman değilsen müslmanların sonu seni nekadar ilgilendirir? Sen önce kendini bir düşün. Çünkü kafir olarak ölenin hiç kurtuluşu yok yani müslümanların zayıf olanlarını bahane edip İslamdan uzaklaşman ve uzaklaştırman daha çok sana zararlı. Bunlar geçerli bahane değil. Sende istesen Kulluktaki azim ve teslimiyetinden dolayı çevresine güven huzur saçan müslümanlardan olabilirsin. Ama(şeytanlarında daveti ile) zayıfları bahane ederek sonsuz kurtuluşunu reddediyorsun. Çok yazık emin olamadığın halde reddetiğin diarda sonsuz azaba karşılık bu oyunu seçmek çok aptalca.

Yok ikide bir beni tehdit ediyorsun ya olmayan cennetin ve cehennemin ile birde Ahlakçılık taslıyorsunuz ya hani ?

https://www.youtube.com/watch?v=qJS2tVQBhI0

Sübyancılık Pedefoli Grup ayyuka çıkmış sizde Ülkemizde ve tüm İslam ülkelerinde geleneğinizdir birşey diyemem ancak;Bizim yaşam tarzımız belli ama sizin zihniyetiniz herkezi kendiniz gibi yapmak bu yüzden Dünyanın nefretini kazandığınız yetmedi.Hala güçlü olduğunuz yerlerde bize baskı uyguluyorsunuz güçten düşüncede vay efendim Dinimizi yaşayamıyorum goygoyu o çocuklar okullarda kendileri sınıflaşıp ayrımcılıklara girecek tıpkı şuan üniversitelerde gördüğümüz gibi aynı olay Osmanlıda da oldu Osmanlı yıkılırken bir tekmede Osmanlıdan çekenler vurdu ne zannediyorsunuz sonsuza kadar böyle devam edebileceğinizi mi ?

Ben daha huzur saçan müslüman görmedim gerek Avrupada gerek sizin kendi ülkelerinizde huzursuzluktan İslamın etkin olmadığı ülkelere kaçıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 12 Nisan 2016; 10:07:30 >

akıllı olsan ahlakı bizden değil Allah dan ve Rasül(s)'ünden öğrenmeyi isterdin.

• quote:

akıllı olsan ahlakı bizden değil Allah dan ve Rasül(s)'ünden öğrenmeyi isterdin.

Ayşe der geçerim.Ben elime dilime belime sahip çıkarım.Kendime olmasını istemediğimi başkasına yapmam o yüzden ne Allahınızden nede Muhammedden öğrenecek bir ahlak yok benim.Size köleciliği yasaklatıp kaldırmayı bile Avrupa öğretti neyin ahlakındasın sen ?
    Sen takıntılısın. Hakkı kabül etmemek için yanlışları bahane ediyorsun. Eğer Hakkı (kurtuluşun huzurun için)arasaydın buda sana örnek:
    "Ben Kur-an'ı okudum müslüman oldum, ilk önce müslümanları tanısaydım asla müslüman olmazdım" Yusuf İslam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 12 Nisan 2016; 10:24:43 >
    selam...
    - "Ayetlerimizi inkâr etmiş ve kâfir olarak ölmüş olanlara gelince Allah'ın, meleklerin ve insanların ortak lâneti onların üzerinedir" Bakara.161
    inatçı yalancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 12 Nisan 2016; 10:23:47 >
  • quote:

selam...
    - "Ayetlerimizi inkâr etmiş ve kâfir olarak ölmüş olanlara gelince Allah'ın, meleklerin ve insanların ortak lâneti onların üzerinedir" Bakara.161
    inatçı yalancı

Takmış bir inkara siz takıntılımısınız ? Ben inanmıyorum saçma geliyor bana bak aşşağıda 1979 kabe işgalini koyuyorum amerikalılar ve fransızlar kurtardı kabenizi ibret alırsın belki.
    Bu mesaja eklenen görseller:

yav inkar ediyorsan git kafir gibi yaşa. kural yok yasa yok 100 yılı bulmayan anlamlı hayatın vardiyorsun. bize karşı fitne ve nefret saçmakla boşa uğraşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robot Doktoru -- 12 Nisan 2016; 11:11:19 >
  • quote:

yav inkar ediyorsan git kafir gibi yaşa. kural yok yasa yok 100 yılı bulmayan anlamlı hayatın vardiyorsun. bize karşı fitne ve nefret saçmakla boşa uğraşıyorsun

Bizim kafir yaşamlarda Hırsızlık Sübyancılık Grup kul hakkı kölecilik vs vs yoktur.Bize bulaşmasanız zaten sizden bize ne ?

Yazamsar Ahlakını yansıtmış kaale alma ben şikayet ettim.
  • quote:

yav he he...
    şüphenle kinin ile kudurmaya devam et öyleyse

Al işte üsluba bak ben zerre saygısızlık göstermeden görüşümü belirtiyorum sen farklı Kuran-ı kerim mi okudun ?

Yalan ise yalan de yazdığım ?

Tipik kendi dinine bir haber olan müslümanlardansın öyle ise...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Bizim kafir yaşamlarda Hırsızlık Sübyancılık Grup kul hakkı kölecilik vs vs yoktur.Bize bulaşmasanız zaten sizden bize ne ?

Uslubundan belli karakteri zaten

Biz haddimizi aşmamak için: eşcinsel tecavüzünü icad eden azınlıklarrı kullanarak başkalarının görüşüne saygısızlık etmiyoruz.
    sizde haddinizi bilin: bazıları dolayısı ile bizim inancımıza saygısızlık etmeyin.
  • quote:

Biz haddimizi aşmamak için: eşcinsel tecavüzünü icad eden azınlıklarrı kullanarak başkalarının görüşüne saygısızlık etmiyoruz.
    sizde haddinizi bilin: bazıları dolayısı ile bizim inancımıza saygısızlık etmeyin.

Eşcinsel tecavüzü derken ? İki erişkin erkeğin yaptıklarını birbirlerine olan şeyleri onların kendisi bağlar çünkü belli yaşa gelmiştir.Ancak;Çoluk çocuğa yaptıklarınız toplumu baskılamaya çalışmanız bizi bağlar.
  • Yazamsar kullanıcısına yanıt
    ya

siz uzaya roket gönderdinizde başartüsünemi takıldı?
    üniversiteye hakedip de gelenleri ikna odalırnda başını açtırmaya zaman ayırdınız ama

bu başlığa karşı tavrınız (her seferindeki gib) Kin ve nefret her zamanki gibi. İnandığımız kitaba hakaretde ediyorsunuz. olmayan şeyleri de uyduruyorsunuz.
    Ahlaki olan bu mu yani? Ahlaki olan özgürleştirecek bir olaya saygı duymak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Yoktur dediğin kafirlerden bir örnek verelim. Apo iti... kundaktaki bebeği öldürmekten tut 13 14 yaşındaki kızları sıradan geçirmeye zorla haraç almaya uyuşturucu tacirliğine kadar her türlü pislik var. Kendisi marksist leninist bir kafir...

Ne olacak şimdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mansurhusrev -- 12 Nisan 2016; 12:20:49 >

• Ohhhhh
    Kurban oldugum ulkemin
    Bu karala baya bi refahi yukseldi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.