Şimdi Ara

LG 49UH850V 4K Nasıldır ? (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.558
Cevap
40
Favori
150.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu tv de özelliklerine baktığımızda mesela mkv formatındaki filmleri mp4 formatındaki filmleri açmadığı belirtiliyor acaba kullanan arkadaşlar hangi formattaki filmleri acıyor birde unutmadan şimdiden tüm arkadaşların ramazanını kutlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atimar A kullanıcısına yanıt
    Dostum sen bosver oyle manipüle soylentileri. Sence 2016 model olupta mp4 formatini desteklemeyen bir tv olabilir mi? Buna axen, hi-level, vs markalar bile dahil. Mkv yide aciyor. LG nin kendi demosu zaten mkv formatinda nasil acmasin.

• Epey.comda tv özelliklerinde mkv işaretli değil ya onun için merak ettim hemde şaşırmıştım yani mkv açıyor degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: atimar

Epey.comda tv özelliklerinde mkv işaretli değil ya onun için merak ettim hemde şaşırmıştım yani mkv açıyor degilmi

Açıyor hocam bakmayın orda Yok yazdığına o sitede bir var yaziyor bir yok yazıyor ordaki bilgilerin cogu yalnış yazılıyor.

• Arkadaşlar ben de 6 gün önce mediamarkt tan bu tv yi aldım. Perşembe günü ben işteyken gelip kuruldu. Normal TV seyrederken bir problem yok ancak maç sırasında dik çizgilenmeler var 3-4 yerde. Buna vertical banding deniyor sanırım. Spor modunda bir nebze azalıyor ama yine de görünüyor. Bu durumla daha önce karşılaşan ve çözüm sağlayan oldu mu?
  • Bir resim koyarmisin hocam.bakalım

• Epey.com sitesini once cok begendim daha once benzerini pek gormedigim icin sanirim ancak ozelliklerde eksik ve yanlis bilgiler cikabiliyor o yuzden en guzeli yabanci sitelerden bakmak diye dusunuyorum.

• skykhan07 S kullanıcısına yanıt
    Dostum asagidaki linkte bandik test videosu var onu usb ye at senin tv de bak video cek tekrar youtube a yükle bakalim. Banding sıkıntı. Bu zikkimin olmadigi led tv yok ama bazen cok yogun oluyor ve can sıkıyor. Bakalim seninkinde ne kadar cok. Ona göre degisime gidersin.

• focus1 kullanıcısına yanıt
    maç yayınından çektiklerimde çok belli olmuyor fotoda. İnternetten girdiğim bir deneme videosundan çektim.Sanki ekran kirliymiş görüntüsü oluyor aniden maç sırasında.

• mustimiss kullanıcısına yanıt
    normal yayında hiç hissetmedim ta ki bu akşam maçı açana kadar. Ekranı tamamen bozacak birşey değil tabi ki. Kirli bir görüntü oluşuyor çizginin oluştuğu yerlerde ve göz oraya kayıyor izlerken. Ama 8 sene önce almış olduğum ve değiştirdiğim lcd tvde olmayan şeyin olması çok ilginç açıkçası.
  • focus1 kullanıcısına yanıt
    videoda daha belirgin. resimde çok dikkat edilince görülüyor ancak maç sırasında keyfi bozuyor. şerit oluşan bölgelere ok işareti koydum. diğer özelliklerini sevdim tv nin. herkeste böyle midir bu durum?
  • Ben tvyi kuruldugu gunden beri ince ince inceliyorum tüm özeliklerini ekranini sesini sonuna kadar açtım kac kez banding testi desen defalarca yaptim piksel testi yani tüm testleri defalrca yaptim cok şükür şuana kadar hic bir sorun yok sadece gece tum ışıkları kapatirken fare imleci hareket edin yaydigi isik sizmasi var oda zaten ayari var. ben led yerel aydınlatmayi en yuksek olarak ayarliyorum ekran daki siyahlar daha siyah oluyor hemde imlec etrafindaki isik sizmasi tam olmasada kapanmış oluyor. Sendeki gibi birseye rastlamadim sen en iyisi bir servis çağır panelde sorun olabilir.

Bu durum bende de var sizi anliyorum.Maclarda ozellikle hareketli sahnelerse yani kamera sabitken degilde mactaki pozisyonu kamera takip edince ozellikle yesil bolgelerde sanki cekim yapan kameranin merceginde kir varda yer yer bunlar gorunuyormus gibi bi his veriyoryada ekran kirliymis hissi.Simdilik takmiyorum ilerde rahatsiz olursam servise bildirim yapicam.Trt 4k da cok belli olmuyor a atv deki macta cok belli oluyordu.Maca odaklaninca insan gormuyor ama :D

• Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Internetten aldığım için iade sürecini başlattım bugün. Aslında diğer özelliklerini çok beğendim. 1-2 yerde olsa ben de iade etmezdim. Ekran boyunca var dikey çizgiler ve maç sırasında çok can sıkıyor. Bugün servisle de telefonda konuştum. Bu durumun az veya çok çoğu tv de olduğunu söyledi. Eğer mağazadan almış olsaydım iade şansım olmadığını, internetten aldığım için 14 gün içinde iade edebileceğimi söyledi. Bu banding için arıza veya kusur yazamadıklarını, zaten firmanın değişim kararını onaylamadığını söyledi.
    Tv nin normal HD kanallardaki görüntüsünü ve webos u çok beğendim aslında ama sinek mide bulandırdı.

Bizler bunlari gorup ogreniyiruz ve buyuk sorun haline getiriyoruz aslinda.Mesela kendim haricinde esim abim de tv ye bakti ama bunu farketmiyorlar.Yani biz cok didikliyoruz.
    Her tv de problem oluyor bi sekilde.Suan bi rahatsizligim yok.
    Bu arada ben 55inc modelini kullaniyorum.
    Nerden almistiniz kutuyu acinca bazilari kabul etmiyorlar kutu acilmadiysa kabul ediyoruz diye sacmalayanlar varda.

• quote:

Orijinalden alıntı: atimar

Merhaba arkadaşlar
    Bu tv de özelliklerine baktığımızda mesela mkv formatındaki filmleri mp4 formatındaki filmleri açmadığı belirtiliyor acaba kullanan arkadaşlar hangi formattaki filmleri acıyor birde unutmadan şimdiden tüm arkadaşların ramazanını kutlarım

hayırlı ramazanlar..açıyor hocam mkv ve mp4..
    Dostum eğer gg dan aldıysan hiç servisle falan uğraşmassın özellikle arayıp sormuştum ben ürün açılıp kullanılmış olsa bile 14 gün içinde koşulsuz iade ediliyor. Cevabı verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet5252 -- 6 Haziran 2016; 21:49:28 >
  • bende inat edip 49UF8507 almayanlardanım

Ben bu tv'de genel olarak film ve spor müsabakalarını izleyecegim. birde 3D performansı nasıldır ? filmlerde görüntü kalitesi nasıldır ?

edit: sormayı unuttum bu tv ile uyumlu klavyeler var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 6 Haziran 2016; 22:05:23 >
  • Kazumatr kullanıcısına yanıt
    Aslında alana kadar bu banding olayından bir haberim yoktu. maç izlerken gözüm hep gölgelere kaymaya başladı. Digiturk kutusundan diye düşündüm. Youtube uygulamasına girdim maç izledim orda da vardı. İnternette araştırınca ve forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle testleri yaptım. 5-6 bölgede oluşuyor. 1-2 bölge olsa farkedilmezdi belki. Ben 8 senelik lcd tv mde daha keyifli maç seyrediyorum. Göz ister istemez gölgelere kayıyor ve keyfi bozuyor. Eşim de farketti görüntüdeki bariz kirliliği. Yalnız bu kadar sorunlu bir teknolojinin TV lerde kullanılıyor olması çok garip. Servis elemanları da bu problemin çok olduğunu söylüyorlar.

Mediamarkt ın internet sitesinden aldım. İnternetten alınan malların 14 gün içinde iadesi Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği kapsamında oluyor. Bu sözleşme ile 14 gün içinde kurulumu yapılan ürünlerden cayma hakkınız oluyor. Mağaza satın alımlarında ise bu hakkınız yok.

• Su anda gittigidiyorda 3488-70 tl maxipuan:3418 tl ye geliyor.
    Sizce fiyat nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.