Şimdi Ara

Huawei TalkBand B3 duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei TalkBand B3 duyuruldu


    Huawei’nin giyilebilir cihaz pazarındaki en ilginç ürünlerden birisi olma özelliği taşıyan TalkBand serisi, üçüncü nesli ile daha güçlü ve daha performanslı hale geliyor. Huawei TalkBand B3, yine adından söz ettirecek.


     


    TalkBand serisinin özelliği, kolunuzda bir akıllı saat gibi kullandığınız bilekliğin ekran kısmının ayrılması ve Bluetooth kulaklığa dönüşmesi. Böylece gelen aramayı ekranda gördüğünüz anda çıkararak konuşmaya başlayabiliyorsunuz.


     


    Önceki nesle göre daha geliştirilmiş bir yongaya sahip olan TalkBand B3, yüzde 25 daha yüksek ses ve yüzde 80 oranında daha iyi rüzgar gürültüsü engelleme özelliğine sahip. Plastik MOLED dokunmatik ekranda 80x128 piksel çözünürlük sunulurken, Gorilla Glass ile korunuyor. Gövde ise metal alaşımlı.


     


    Ayrıca Bkz.Huawei Honor 7, Türk Telekom ile raflarda boy gösteriyor

    Cihaz üzerinde doğrudan görüşme başlatabiliyorsunuz. Önceki nesle göre yazılım tarafındaki en önemli yenilik bu. Ayrıca ekranda gelen aramalar, mesajlar ve uygulama bildirimleri görülebiliyor. 91mAh kapasiteli batarya, 3-4 gün kullanım ömrü sunarken, 1.5 saatte de kendini şarj edebiliyor.


     


    Cihazın yapısı, IP57 sertifikası sayesinde 1 metreye kadar 30 dakika su altında kullanmaya elverişli. Önceki iki versiyon gibi, TalkBand B3 de Bluetooth 3.0 teknolojisini kullanıyor. Plastik kayışlı versiyonun 169 Avro olduğu cihazın, deri kayışlı versiyonu 199 Avro, metal kayışlı versiyonu ise 249 Avro olarak belirlenmiş. 


     

    Huawei TalkBand B3 duyuruldu 

     







  • huawei ortalığı dağıtıyor, aferim adamlara

  • Bluetooth 3.0? En son sürüm 4.3 değil miydi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IceRulez

    huawei ortalığı dağıtıyor, aferim adamlara


    Sen de ortalığı toparlıyon, aferim sana.

  • Bu Oled'in kac versiyonu var?

  • İlk akıllı saatimi almak için Xiaomi'yi bekliyorum kesin Mi Band'de olduğu gibi tasarımı harika ve fiyatı gerçekten ucuz bir saat çıkarırlar. İlk akıllı saat deneyimini de öyle yaşarız.

  • Benim halen favorim Moto 360.... Sonra da GEAR S :) Diğerleri tırt :) Aynı şeyin laciverti olduğundan başka birşey değiller :P

  • nereden alabiliriz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.