Şimdi Ara

VODAFONE HER YÖNE 3000 DK + 3000 SMS + 6 GB İNTERNET = 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
5
Favori
19.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VODAFONE HER YÖNE 3000 DK + 3000 SMS + 6 GB İNTERNET = 40 TL

ANKARA / ALTINDAĞ / ÇEVRELİ CADDESİNDE YENİ AÇILAN VODAFONE BAYİNDE DÜN GÖRDÜM. TABELA VODAFONE İDİ. İŞİNİZE YARAYABİLİR. TARİFENİN ADINI SORMADIM. HERKES GEÇER DEDİ SADECE VODAFONE'Lİ OLANLAR HARİÇ DEDİ. BU KADAR BİLİYORUM.

• Vay aynı mahalledeniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkk82 K kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya çok iyi ama biraz daha ayrıntı verebilir misin? Faturalı mı, taahhütü var mı? Birde eğer mümkünse kampanyanın resmini çekip koyabilirsen buradaki arkadaşlar için referans olur.
  • Arkadaşlar muhtemelen esnaf lara özel kampanya kendileri referans oluyor. Bende geçeceğim

• daha fazla detay isteriz :)
  • Kurumsalları geçirebilirmiyiz

• HERKESE AÇIK TARİFE (MEVCUT VODAFONE HARİÇ DEDİ). YENİ AÇILAN BİR YERDİ. 12 AY TAAHHÜTLÜ FİYATI (FATURALI). İNTERNET DAKİKA SMS HEPSİ 12 AY BOYUNCA GEÇERLİ DEDİ ( 12 BOYUNCA HER YÖNE 3000 DK + 3000 SMS + 6 GB İNTERNET = 40 TL).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkk82 -- 6 Nisan 2016; 22:03:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz yardımcı olayım

Bu mesaja eklenen görseller:

VODAFONE HER YÖNE 3000 DK + 3000 SMS + 6 GB İNTERNET = 40 TL

• Esnaf tarifeleri bunlar her yerde olmuyor bayilerde indirim şifresi ile yapıldığı için bayide refarans olıyor satış yapılıyor.Her bayide olmadığı için yapılamıyoR.
    Bayi indirimi olarak geçiyor kampanya bayiye ve bölgeye özel kampanyalar olabiliyor.iyi forımlar.

• bu tarifeyi bulsam vodafoneden soğuduğum halde bile kalırım bu operatörde. Dakikası yeter :D

• Tuvalete giderken bile telefonu kulağından indirmeyenler için sanırım bu 3000dk

• Hala şöyle bir tarife bekliyorum: 1000DK + 1000SMS + 10 GB = 30 TL
  • Kadima kullanıcısına yanıt
    Bende :)

• Abi 500 dk 100 sms 15 gb internet versinler

10 seneyi gözden çıkaralım hep beraber.
  • Artık çoğu kişi mesaj ve konuşma ihtiyacını internet üzerinden gideriyor hele de yurt dışı akrabaları olanlar, abartı dk ve mesajlara gerek yok bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldGrooveMove

10 seneyi gözden çıkaralım hep beraber.

Aç gözlü operatörler 4,5G yatırımlarının karşılığını alsın da sonra uygun tarifeler çıkar elbet en geç 1 sene içerisinde görürüz gibi hissediyorum
  • Nasıl gecebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadima

Hala şöyle bir tarife bekliyorum: 1000DK + 1000SMS + 10 GB = 30 TL

750 dk ya da raziyim :)

Bu ülkede bu tür fikirler temenniden öte geçmez. Tüm masraflarını çıkarsa, kara bile geçse asla bizim "ucuz" diyeceğimiz seviyelere düşmez o fiyatlar. 3 tane operatör var, 3G için bugüne kadar hangisinden çıktı gerçekten her kese, her keseye uygun bol internet kotalı paketler? Rakipler sözde, ama belli bir seviyenin altına hiç birisi inmiyor özellikle karlılık düşmesin diye, bir nevi söze yazıya gelmeyen gizli anlaşma var gibi. BTK kuralları vs denmesin, tüm sektörlerde, tüm irili ufaklı tüm firma ve işletmelerde hep aynı zihniyet var "müşteri memnuniyetini, güvenini boşver! En kısa sürede nasıl köşeyi dönerim? Nasıl büyük götürürüm? Hep bana, hep bana" . O yüzden değil 4.5G 4500G gelse değişen hiçbir şey olmaz. En azından ben böyle düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.