Şimdi Ara

Google, drone destekli tıbbi yardımın patentini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google, drone destekli tıbbi yardımın patentini aldı
    Google, Amazon ve Facebook gibi teknoloji devi şirketler drone'ların ticari amaçlı kullanımı konusunda önemli çalışmalar yapıyorlar. Amazon ürünlerini drone'lar ile müşterilerine daha seri şekilde iletmeyi düşünürken, Facebook ve Google ise gökyüzünden internet hizmeti sunmak için çalışıyorlar.
     
    Diğer taraftan Google'ın bir başka amacıysa bu teknolojinin zor durumdaki insanlara tıbbi yardım sağlaması. Örneğin bir afet bölgesine helikopter veya karayoluyla ulaşmak zor olduğunda drone'ların yardımıyla istediğimiz yere çok daha rahat bir şekilde tıbbi yardım sağlayabileceğiz.
     
    Google bunun için portatif kutularla yardıma ihtiyacı olan kişinin ihtiyacına göre çeşitli kategorilerde tıbbi yardım sunacak. Bu drone'ların doğrudan insanlar tarafından uzaktan kontrol edilmesi veya önceden belirlenmiş rotalarda kendi kendilerine yolculuk etmesi düşünülüyor.
     
    Google bunun için farklı türde drone'lar tasarlamış. Böylece afetin ve bölgenin coğrafi durumuna göre farklı drone türleri kullanma şansı yakalanacak.
    Google, drone destekli tıbbi yardımın patentini aldı 
     







  • Yuh artık! Böyle insani işler için bari gözünüzü para bürümesin! Ne pislik bu kapitalizm. Al patenti sonra başkalarının aynı şeyi yapmasına engel ol, insanlar ölürse ölsün patent sende ya? Şaka gibi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.