Şimdi Ara

God of War 4'ün Konsept Tasarımları Sızdırıldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  
         Yeni bir God of War elbette hepimizi heyecanlandırır. Şu zamana kadar elle tutulur herhangi bir bilgi bulunmayan yeni God of War hakkında bazı konsept tasarımları sızdırıldı!
     
         Kratos'un hikayesini enine boyuna konu alan ve son olarak geçmişine dönen seri için yeni bir çıkış yolu aranıyor gibi. Yayınlanan konsept tasarımlar önceki oyunlardan daha farklı bir atmosfere sahip. Tasarımlardaki soğuk, karanlık atmosfer ve renkli çiçeklerle bezeli yeşillik alanlar "Acaba İskandinav Mitolojisi'ne mi yönelecekler?" sorusunu akla getiriyor.
     
         Ayrıca çizimlerdeki ana karakter her ne kadar Kratos ile benzer vücut hatlarına sahip olsa da sakallarıyla dikkat çekiyor. Belki yeni imaj, belki yeni bir ana karakter. Henüz bu konuda net bir bilgi yok.
     
         Sızdırılan konsept tasarımları aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz.
     








  • En çok sevdiğim seri ama umarım böyle bir hataya düşmezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyy ilginç şeyler bizi bekliyor.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Valla, Eger dogru ise Kratos degil baska bir karakter yönlendirilecek.
    Acikcasi önemli degil her türlü gideri var bu serinin , ayrica bencede olamsi gereken haraketlerden birtanesi. E3'te duyrulur umarim. Yine Yunan Mitoloj. kullanacaklarsa süpris birsekile oynanir .) .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Blade of Chaos olmadan Kratos olmaz.
    O elinde ki balta nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos denen kaz kafalı yerine yeni bir karakter olsun işte güzel güzel İskandinav Mitolojisi oynayalım. Daha ne kadar suyunu çıkaracaksınız şu Kratos'un, bitti işte kardeşim adamın hikayesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 6 Nisan 2016; 0:38:51 >
  • Bu kadar söylenti çıktığına göre gelicek gibi duruyor gow 4. Ayrıca mısır , roma , iskandinav her türlü mitolojiye girsinler 10 a kadar gitsin seri oynarız

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Quantum Breakin PC sürümünü gördünüzmü Windows Store'da 70€'ya satiliyor. Yuh Microsoft!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alike03

    Quantum Breakin PC sürümünü gördünüzmü Windows Store'da 70€'ya satiliyor. Yuh Microsoft!!

    186 tl ye satılıyor zaten oyun çıkış fiyatları genelde bu fiyattan.
  • Öncelikle şu resim olayınızı düzelttiğiniz iyi olmuş. Hangi konuya girsem resim kullanılamıyor ya da kaldırılmış yazıyordu.

    Ayrıca bu şekilde sızdırma mı olur 54 tane resim aradan 10 tanesi kadarı aynı resim bu arada ama 44 tane resim. Sony gibi bir şirketten sızdırılacak . Adamlar bildiğin bak kardaş biz god of war 4'ü yapıyoruz. bilin konsol alacaksanız falan haa aklınızda olsun gibi demişler.

    Karakter bu arada kratosdaki kırmızı dövemeyi taşıyor ama bu bir konsept çalışması. Yani eski oyundaki modeli sadece bakalım karakter konseptte nasıl duruyor diye koymuşlardır. Assassin's Creed 3'ün konseptlerine bakarsanız brottherhooddaki ezio. Unity konseptlerinde ise 3'deki connor vardır. Bu karakter ile ambiyası karşılaştırma yöntemidir.

    3. konu ise mimari yapılar , ortamlar İskandinav mitolojisine uyar biçimde. Karakterin olduğu resimde ise kratos gibi gözükse de elinde balta var . Balta İskandinav savaşçılarının silahıdır. Kratos'un İskandinav mitolojisinde olma şansı bile yok. Adam yunan mitolojisindeki bir karakter zaten. Dayanıklılık tanrısı mıydı neydi ?

    İskandinav mitolojisi olursa yaratıklar daha çok doğal olur yani eski oyundan örnek vermek gerekirse minator- medusa- grifin gibi İskandinav mitolojisindeki karakterler hayvan sentezli ve başa çıkan özellik exucutionlar olur . Çünkü İskandinav mitolojisi yunan mitolojininden kat kat daha vahşi . Tahminen GOW 3'de bazı yerde düşmanın kolu bacağı kopuyordu bunda öldürdüğün her düşmanın kolu bacağı kellesi kopacak.

    Keşke PC'ye de gelse yav . Emülator falan uğraştırmasalar. Yani anladık pc ile uğraşmak istemeyen konsol alır ama Xbox gibi çıkan oyunu karşı platforma çıkartma ya kendinde ya da pc 'de oyanama şansı tanı oyuncuya gene . Sonuçta oyunu oynamak isteyen rakibinde değil ya sende ya da açık bir ortam olan pc'de oynayacak .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • %90 iskandinav mitolojisine girecekler.Karakterin elinde balta olsun dövmeler ve sakalı olsun kapıların üzerindeki desenler olsun Vikingleri çağrıştırıyor.Zaten Kratos'un hikayesi bitmişti seriyi farklı bir yöne kaydırmaları iyi olmuş hatta direk açık dünya bile yapsalar olur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oynanış ve öfke vuruş hissi zevk bitirişler seslendirme god of war serisine yakışsın da İsjandinav Mitolojisinde thor odini filan dövmeye razıyım yeterki oyun ana dinamiklerden uzaklaşmasın!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu aralar çok güzel oyunlar duyuruluyor.. Uncharted 4 , God of War 4.. Ama hiç biri PC ' ye çıkmıyor yazık ya =D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Viking bir karakterden söz ediliyor . İskandinav mitosuna girip thor u vs görebiliriz güzel olur . Kratos sıktı artık .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • maaday kara gibi inanılmaz efsaneleri olan biz Türkler için ne zaman böyle oyun yada film yapılacak??

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alike03

    Quantum Breakin PC sürümünü gördünüzmü Windows Store'da 70€'ya satiliyor. Yuh Microsoft!!

    Evet, Ayni senin Söyledigin gibi. Dijitalde ne lojistik olayi var nede kagit kutu ambalaj masrafi .
    Bu fiyat politikasini icin iyi birsekilde aklilari basina gelmeli ama nerde.
  • büyük ihtimal iskandinav mitolojisi olacak gibi görünüyor. çizimlerdeki büyük ağaç da iskandinav mitolojisindeki yggdrasil (hayat ağacı) olabilir mi acaba ?
  • oleyyy be sonunda geliyorrrrr....haberi görünce elim ayağım titredi sabırsızlıkla bekliyorum umarım kratos ile devam eder hikaye. tahminim iskandinav mitoloji olacak gibi
  • Beardtos
  • dövüş dinamikleri nasıl olucak onu merak ediyorum.. kılıç-balta olucagını düşünürsek.. iskandinav mitolojisini severim zaten güzel olucak kesin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.