Şimdi Ara

ACİL YARDIM...Maddi hasarlı trafik kazasında anlaşmazlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İYİ GÜNLER 2 AY ÖNCE MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI YAPTIM POLİS GelDİ TUTANAK TUTTU KARŞI TARAF KIRMIZI GEÇTİ DİYE RAPOR TUTTU ,KARŞI TARAFIN SİGORTASI YOKTU İLK ÖNCE KARŞI TARAFLA ANLAŞTIM TAMAM YAPTIR BEN ÖDEYECEGİM DEDİ SONRA 2 BİN TL FAZLA VERMEM DEDİ SONRA YİNE TAMAM VERECEGİM DEDİ DAHA SONRA YOK ŞU PARÇA O KAZADA KIRILMAZ DİYİP ŞİMDİDE (BİR MİKTAR VERDİ) GERİYE KALAN PARAYI VERMİYOR,ŞİMDİ NE YAPMAM LAZIM ;

    MAHKEMEYE NASIL OLAÇAK VE AVUKAT TUTAYIM MI ?

    BEN ARABA YI YAPTIRDIM...KALAN PARAYI VERMİYOR ,ŞİMDİ BENDE ÇEKİCİ VE ARABANIN DEGER (KM 140 BİN) KAYBI İŞE ARABA İLE GİDİP GELİYORDUM ARABAM OLMADIĞI ZAMAN İŞE GİDİP GELDİGİM TAKSİ ÜCRETLERİNİ HEPSİ TALEP EDECEGİM VE SÜREÇTE UGRADIGIM KANDIRILMAYI VB...(KALANI VERSEYDİ BUNLARI İSTEMEYECEKTİM).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmstf -- 4 Nisan 2016; 19:51:43 >



  • 75.000 km üzeri araçlarda değer kaybı davası açılamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruling_S

    75.000 km üzeri araçlarda değer kaybı davası açılamıyor.

    yanlış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panthera52

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ruling_S

    75.000 km üzeri araçlarda değer kaybı davası açılamıyor.

    yanlış.

    sigorta ile ugraşan bir acenta 150.000 km kadar demişti...
  • Deger kaybi 15bin km alti ve 15bin km üstü diye ayri kaysayilari vardir.. Yani deger kaybinin üst limit km'si yoktur.. 16bin km deki aracla 140bin km deki arac deger kaybi hesaplamasinda çarpan deger katsayisi aynidir..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyin faturası olması gerekiyor faturaları toplayın mahkemeye davanızı açın değer kaybını talep edin mahkeme uzun sürer ama yasal faiziyle herşeyi alırsınız ödeme yapmazsada icra yoluyla tahsiline gidersiniz. kırmızı ışıkta geçen biri gelip aracınıza çarpıyorsa eğer zerre kadar acınacak bir yanı olmamalı. ya ölümlü bir kaza olsaydı ? diğer kısmı biz enayimiyiz sigorta yaptırıyoruz ? sakın bu işin sonunu bırakmayın alışmasın kimse herkese ibret olsun.
  • Bu arada km konusuna ek yapayim. Aracin km'si ne kadar fazlaysa deger kaybi o kadar az çikar..Çünkü hesaplama formullerinde km de çarpanlardan biri oluyor.. Belki o sigortaci arkadasin demek istedigi o dur.. Resmi gazetede yayinlanan "karayollari trafik kanunu deger kaybi hesaplama" formullerini internetten bulabilirsiniz..İyi forumlar..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.