Şimdi Ara

Iphone 5S 4.5g Cihaz Uyumlu Değil Sorunu-Çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anlamadığım bir nokta var arkadaşlar, sorulduysa kusura bakmayın.
    4.5G HAZIR yazıyorum 5555'e gönderiyorum cihazınız ve sim kartınız 4.5gye uyumlu değil diyor.
    Turk telekomun sitesinden bakıyorum iphone 5s 4.5g destekliyor yazıyor.
    Bir yardım edin size zahmet.
    Model Numarası: Iphone 5s A1457

Çözüm:
    Türk telekom mobil işlemlere girdiğimde telefon ayarları kısmından 3g desteği dahi olmayan eski bir telefonum görünüyordu.
    Sistem eski telefonu kayıt ettiği için cihaz uyumlu değil diye mesaj gelmekteydi.
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm sim kartı eski bir telefona takıp çıkarttım ve tekrar iphone 5s'e taktım.
    AYAR yazıp 9999'a gönderdim.
    Tekrar kontrol ettiğimde eski telefon gitti, iphone 5s sistemde gözüktü.
    Bayiye bu sorun varken gittiğinizde mesaj atıyorlar, uyumlu değil diyorlar ve kartı vermeden gönderiyorlar sizi örnek ben.
    Şu an sim kart uyumlu değil telefon uyumlu gözüküyor. Yarın gidip kartı değiştireceğim. Umarım birisinin işine yarar bu çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meyal -- 3 Nisan 2016; 18:40:49 >

• eski telefona taktım aski telin modeli gözüküyor,yeni tele takınca model gözükmüyor.Sistemde şu mesaj var.İsteğiniz şu anda gerçekleştirilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaseyfi

eski telefona taktım aski telin modeli gözüküyor,yeni tele takınca model gözükmüyor.Sistemde şu mesaj var.İsteğiniz şu anda gerçekleştirilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Müşteri hizmetlerini arayın hocam, onlar yönlendirir sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meyal

quote:

eski telefona taktım aski telin modeli gözüküyor,yeni tele takınca model gözükmüyor.Sistemde şu mesaj var.İsteğiniz şu anda gerçekleştirilemiyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.

Müşteri hizmetleri çaresiz,şubeye gidip telin imei no sunu kaydettirin dedi.Bu arada bu gün İstanbul turu atınca 4g nin geldiğini gördüm,teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Müşteri hizmetleri çaresiz,şubeye gidip telin imei no sunu kaydettirin dedi.Bu arada bu gün İstanbul turu atınca 4g nin geldiğini gördüm,teşekkürler.

Rica ederim, hayırlı olsun hocam

• Arkadaslar madem konusu var bende yazayım.
    Hattım vodafone , telefonum 5s gozukmesine rağmen ios surumum 7.0 diye gözüküyor vodafone da. 9.3.1 için güncelleme yaparken itunes ta operatör ayarlarını güncellenmiştim oysa ki . Bunun nedenini bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim anlamadığım bir nokta var arkadaşlar, sorulduysa kusura bakmayın.
    4.5G HAZIR yazıyorum 5555'e gönderiyorum cihazınız ve sim kartınız 4.5gye uyumlu değil diyor.

Çözüm:
    Türk telekom mobil işlemlere girdiğimde telefon ayarları kısmından 3g desteği dahi olmayan eski bir telefonum görünüyordu.
    Sistem eski telefonu kayıt ettiği için cihaz uyumlu değil diye mesaj gelmekteydi.
    Müşteri hizmetleriyle görüştüm sim kartı eski bir telefona takıp çıkarttım ve tekrar iphone 5s'e taktım.
    Bayiye bu sorun varken gittiğinizde mesaj atıyorlar, uyumlu değil diyorlar ve kartı vermeden gönderiyorlar sizi örnek ben.
    Şu an sim kart uyumlu değil telefon uyumlu gözüküyor. Yarın gidip kartı değiştireceğim. Umarım birisinin işine yarar bu çözüm

Hocam ayni sorunu bugun iphone 6 mda yasadim yazdiklarinizi bende bir deneyim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Note 4 NFC bağlantı sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leventtr

quote:

Benim anlamadığım bir nokta var arkadaşlar, sorulduysa kusura bakmayın.

Çözüm:

Hocam ayni sorunu bugun iphone 6 mda yasadim yazdiklarinizi bende bir deneyim tesekkurler

Dene hocam böyle bir durum varsa kesinlikle yardımcı olacak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.