Şimdi Ara

Vodafone 3G'de bağlanıyor,4G'de İnternete baglanmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cihaz 5s ve sim kart uyumlu.
    4g ye gecis icin mesajda atildi.
    LTE Ye gecirdim sonrada telefonu kapadim actim.

3g de internete baglaniyor ama 4gde baglanmiyor. Ayni sorunu yasayan birkac kisi daha gordum cozumu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu birebir yaşıyorum. Lte bazen gelip gidiyor. Geldiğinde ise çoğunlukla internete bağlanmıyor.

• çözümü basit internet ayarlarında APN adın İphone filan kalmış olabilir APN adını internet yap düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flagbearer -- 5 Nisan 2016; 16:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flagbearer

çözümü basit internet ayarlarında APN adın İphone filan kalmış olabilir APN adını internet yap düzeliyor

iphone 5 kullanıyorum her türlü şeyi denedim internet ayarlarını tekrar yükleyip kapatıp açtım hala 4g bağlanmıyor 3g de kalıyor çözümü nedir
  • Benim telefon samsung S5 telefonun LTE desteği olmasına rağmen vodafone nin 4Gsine bağlanmıyor. Türk telekom sim kart denedim LTE çalışıyor. Numarayı taşıyacam böyle giderse.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Benim telefon samsung S5 telefonun LTE desteği olmasına rağmen vodafone nin 4Gsine bağlanmıyor. Türk telekom sim kart denedim LTE çalışıyor. Numarayı taşıyacam böyle giderse.

4.5g varmi olduğum bölgede vodafone
    Başka telefonla dene yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Benim telefon samsung S5 telefonun LTE desteği olmasına rağmen vodafone nin 4Gsine bağlanmıyor. Türk telekom sim kart denedim LTE çalışıyor. Numarayı taşıyacam böyle giderse.

4.5g varmi olduğum bölgede vodafone
    Başka telefonla dene yap

Var farklı yerlerde denedim ama hiç bi şekilde bağlantı sağlanmadı. Farklı bi operator denedim bağlanabildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İphone 6 plus ios 9.0.1 ve iphone6 ios8 için lte seçilince 3g yazması sorununu ile ilgili lte ye geçerek lte yazmasını sağladım. Umarım sizin için de çözüm olur.
    Adım1:ayarlar - genel - profiller de yer alan profilleri silin.
    Adım2: aşağıdaki linki cep tel ile açarak profili yükleyin. (profili yüklerken vodafone internet yazanı yükletin)
    PROFİLİ PC DEN VODAFONE SELF SERVİSE GİREREK TELEFONA YOLLADIM.

diğer operatörleri kullanan arkadaşlar da bu şekilde yapabilir.

https://vdms-prd.sp.vodafone.com/iPhoneConfig/TR/P/xtklYPtgEeW8dwAhKHVuag.D-yglA

Adım3: teli kapayın açın
    Adım4: ayarlar- genel - sıfırla - ağ ayarlarını sıfırla.
    Adım5: ayarlar -hücresel - ses ve veri - lte seçerek onay verin.
    Umarım sorununuz düzelir ve çözümüde bulmuş oluruz.
    Deneyip cevap yazarsanız diğer arkadaşlar için yol gösterici olabilir.
    Nihat1551.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 6 Nisan 2016; 15:13:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.