Şimdi Ara

Digitürke yapılan şikayeti teknik servisle paylaşır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde digitürkü iptal ettirmiştim faxa kurulumu yapan teknik elemanın ismini vermeden sorumsuzluğu olarak şikayet geçmiştim. Digitürk teknik servise bunun hakkında bilgi verir mi? Ya da teknik servis bizi arayıp beni şikayet etmişsiniz gibi tehdit etme ihtimali var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam iki ay önce genel merkeze servisten memnun olmadığımı belirtmiştim ve daha sonra servis beni aramıştı bizi şikayet etmişsiniz demişti, sorun neyse yardımcı olmak isteriz diye aramışlardı.
  • servise bildiriyor, şikayet kaydı gidiyor ceza kesiyorlar bayiye, ama digitürk bayiye müşteriyi arayında beni neden şikayet ettiniz diye sorun demiyor. bayinin böyle yaptığını bilse onun içinde ceza keser. ne demek ya sen beni neden şikayet ettin. ederim tabi işinizi düzgün yapın. zaten ben digitürkle hiç problem yaşamadım. hep bayilerde problem yani. anladığım kadarıyla bayiler ayrı firmalar patronlar. onlarda digitürkten ne koparabilirsek kar mantığı ile calışıyorlar. seviyesiz saygısız çalışanları var bir çok bayinin. ama geçenlerde bayiye gittim. derdimi anlattım. yüzyüze müşteri yetkilisimi müdürmü ney bir arakdaş vardı. digitürkün genel merkezinden olduğunu söyledi. çok kibar nazik bir beydi vede tüm problemimi çözdü bayiye kalsak günlerce süründürecekti bizi. neredeyse iptal edecektim bu problemler yüzünden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.