Şimdi Ara

[Çözüldü] Saat 14:00'e kadar 3 mbps hız vereceklermiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Nisan'a girdik, 50 mbps olan hızım 3 mbps'ye düştü. Superonline ile konuştum, bugün 14:00'e kadar "planlı olarak" bütün müşterilerin hızlarını 3 mbps yapmışlar. 1 Nisan şakası gibi ama gerçek.

Çözüldü:

Uzun bir şikayet süreci ve bağrış çağrış sonucu an itibarı ile hızımı normal seviyeye getirdiler. Olan 30 dakikalık konuşma süreme ve uykuma oldu.

Ama anlamadığım bir şey var: Madem hızımı düzeltebiliyorlar, neden bana saat 14:00'e kadar çalışma yapıldığı için hızımın 3 mbps'de kalacağını söylüyorlar? Yoksa orada çalıştırdıkları kişiler kullanıcılara akıllarına ne gelirse onu mu söylüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 1 Nisan 2016; 4:51:29 >

•  [Çözüldü] Saat 14:00'e kadar 3 mbps hız vereceklermiş.
  •  [Çözüldü] Saat 14:00'e kadar 3 mbps hız vereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

[Çözüldü] Saat 14:00'e kadar 3 mbps hız vereceklermiş.

Kelimenin bittiği yer
    Allahtan Vodafone Fiber+ böyle bişey yapmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    Bunu tekrar telefon açıp hiçbir işlevi olmayan müşteri temsilcisine aktarayım, en azından kayıtlara geçsin. Bana Türkiye genelinde böyle bir durumun olduğunu söylemişti, şimdi İstanbul genelinde mi var diyecek acaba...
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin mesajınızı görünce Bursa'nın çeşitli yerlerinden Superonline kullanan arkadaşlara durumu sordum yok öyle bir şey dediler ya bölgesel bir arıza var ya da akk sıfırlanmadı. Benim akk 23:42'de sıfırlanmıştı.
    Bana müşteri temsilcisinin net bir şekilde söylediği şey buydu. "Şaka mı yapıyorsunuz?" dediğimde "Yok efendim, ne şakası?" diye karşılık verdi. Sizin mesajınızı gördükten sonra şimdi tekrar arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam arayın ve sonuna kadar da bastırın zorunlu arıza durumları hariç keyfi olarak sizin hızınızı değiştirmeye hakları yok.
    Tekrar aradım, yoğunluktan cevap veren olmadı, 15 dakika sonunda ses kaydı "biz size döneceğiz" dedi.

Gün geçmiyor ki internet konusunda çağ atlamayalım.
  • 4G hızlarını olumsuz etkilemesin diyedir belki. Belki sadece hızı 3 Mbit'e düşenlerin hızını yükseltmiyorlardır.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Hızım 1 Nisan'a girmeden hemen önce saat 23:59'a kadar 50 mbps idi, 1 Nisan'a girdiğimizde 3 mbps'ye sabitlediler.

4G hızlarını olumsuz etkilemesin diye olduğu kesin. İlk etapta şov amaçlı "Bakın, 4G'de en hızlısı biziz!!!" diyebilmek için standart fiber ve ADSL kullanıcılarının hızlarını yerlerde süründürüyorlar.
    Lansmanda bir sıkıntı çıkıp rezil olmasınlar diyedir. :)
    Hocam şanslıyım herhalde dediğim gibi AKK yüzünden 3 Mbit olan hızım 23.42'de attığım speedtest'teki hale döndü.
    Rezil olmasın diye rezil etmek Turkcell'e yakışır zaten. Çok iyi bir yoldalar :)
  • Uzun bir şikayet süreci ve bağrış çağrış sonucu an itibarı ile hızımı normal seviyeye getirdiler. Olan 30 dakikalık konuşma süreme ve uykuma oldu.

Ama anlamadığım bir şey var: Madem hızımı düzeltebiliyorlar, neden bana saat 14:00'e kadar çalışma yapıldığı için hızımın 3 mbps'de kalacağını söylüyorlar? Yoksa orada çalıştırdıkları kişiler kullanıcılara akıllarına ne gelirse onu mu söylüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 1 Nisan 2016; 4:51:40 >
  • Bunun 4G ile alakasi olmamalı. Altyapı sağlayicisi superonline degilki turktelekom

• quote:

Orijinalden alıntı: ressi1

Bunun 4G ile alakasi olmamalı. Altyapı sağlayicisi superonline degilki turktelekom

Ne alakası var? Superonline kendi yurtdışı çıkışlarını kullanıyor. Fiber kablo kime ait olursa olsun farketmez.

Şimdi konuyu görünce hız testi yaptımda rezalet? Akk siz 25mbit paket kullanıyom (99 tl) benim bile düşürmüşler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Bunun 4G ile alakasi olmamalı. Altyapı sağlayicisi superonline degilki turktelekom

Ne alakası var? Superonline kendi yurtdışı çıkışlarını kullanıyor. Fiber kablo kime ait olursa olsun farketmez.

Şimdi konuyu görünce hız testi yaptımda rezalet? Akk siz 25mbit paket kullanıyom (99 tl) benim bile düşürmüşler.

Hocam ben fiber erisiminden bahsetmiyorum. Fiber de kendi altyapisi var ama bunu 4G icin kullanamiyor. 4G nin sağlayicisi TT. Kendi cikislarini kullanacagini pek sanmam

Tracert atilsa anlasilir aslinda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Hocam ben fiber erisiminden bahsetmiyorum. Fiber de kendi altyapisi var ama bunu 4G icin kullanamiyor. 4G nin sağlayicisi TT. Kendi cikislarini kullanacagini pek sanmam

Tracert atilsa anlasilir aslinda

ADSL de bile ttnet altyapısı olmasına rağmen kendi yurtdışı çıkışlarını kullanıyor. 4G de neden ttnet i kullansın ki saçma bir mantık.

telefonu bilgisayara bağlarsam tracert çekerim senin için.

• SOL ADSL de kendi çıkışlarını kullanıyor. Hiç bir zaman telekom pop noktalarını kullandığını görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.