Şimdi Ara

Apple iPhone SE, AnTuTu tablosunda iPhone 6S'i geride bırakıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •    Apple iPhone SE, AnTuTu tablosunda iPhone 6S'i geride bırakıyor 
    Teknoloji devi Apple geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlikle birlikte iPhone SE modelini resmiyete kavuşturmuştu. 4 inç ekrana sahip akıllı telefonun iPhone 6S donanımıyla birlikte geldiği söylenmişti ancak şirket her zaman olduğu gibi bu sefer de sunum sırasında teknik detaylara çok fazla girmedi. Yeni tanıtılan iPad Pro'da işlemci frekansının düşürülmesi, iPhone SE modelinde de benzer bir durum olabileceği şeklinde yorumlanmıştı, ancak ortaya çıkan benchmark sonuçları bu iddiayı yalanlıyor.
     
    Apple iPhone SE, AnTuTu tablosunda iPhone 6S'i geride bırakıyor 
    iPhone SE modeline ait ilk AnTuTu sonuçları da paylaşılmaya başlandı. Sonuçlara göre Apple A9 çipset, 2 GB sistem belleği ve 6S serisine göre daha düşük çözünürlüğe sahip model performans olarak 6S ailesini yakalamış durumda. Hatta iPhone SE 134358 puan ile iPhone 6S'e 4 bin puan kadar fark atıyor. Büyük ekranlı iPhone 6S Plus ise 137420'lik skoruyla liderliği korumaya devam ediyor. Rakamları yüzdeye vurduğumuzda ise performans farkının çok düşük olduğunu ve günlük kullanımda anlaşılmayacağını söyleyebiliriz.
    Yeni model çok kısa bir süre içerisinde tüm dünyada kullanıcıların eline ulaşmış olacak. 
     
    Skor tablosu: gsmarena.com 
     







  • 4bin puan içinmi yaptınız bu haberi ? bu gereksiz bomboş ve reklamdan ibaret habere çok güzel laflar derdimde.. neyse :)

  • Şu telefona çöp diyen ileri zekalı, her şeyin en iyisini ve en doğrusunu kendilerin bildiğini sanan fandroidler, bu ciğer mundar değil. Haaa 4" telefon'mu olurmuş diyen arkadaşlar bu bir "ZEVK" meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crazy585858

    4bin puan içinmi yaptınız bu haberi ? bu gereksiz bomboş ve reklamdan ibaret habere çok güzel laflar derdimde.. neyse :)


    Hayır 4 bin puan için yapmadım. Cihazın performansı genel olarak merak konusu. iPad Pro'da olduğu gibi frekans düşüşü olup olmadığı da bir süredir tartışılıyor. Telefonu satın almak isteyen kullanıcılar için fikir verici bir haber olduğunu düşünüyorum bu yüzden hazırladım.

    Benim satın almak gibi bir düşüncem yok, sizin de olmayabilir ancak bu durum başka insanların bilgi almasını engelleyemez. Ben bir ürün satın almadan önce bu tarz yazıları okuyup alışveriş yapıyorum. Eminim bu konuyla alakalı olarak benzer şeyi yaşayanlar da olacaktır.

  • eee yani 6s leri satıp 5se mi alalım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ister performanslı olsun yada olmasın 5se aldıysam sırf donanımı ve kucuk ekran olması. baska bı espırısı yok.. ve o kasayı sevıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melisaaaa0

    eee yani 6s leri satıp 5se mi alalım ?



    Mealen şöyle diyor : Varınızı yoğunuzu satıp iphone SE alın diyor.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Bir yakınım Küyahya Porselen'de çalışıyor istersen ucuza tabak getirtebilirim sana, üstelik biz taksit de yaparız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük ekran sevenlere yok kibrit kutusuydu yok minnacıktı yok el kadar yok *** kadar demenin hiçbir manası anlamı yok. Bunu yapıp başkasının zevkine dil uzatan boş, bomboş bir insandır. Ki bu forumda bol bol var. Beğenmiyorsan, almazsın. Burada karalama kampanyası başlatmanın bi anlamı yok. Git beğendiğin telefonun konusunda o telefonu öv. Konu konu dolaşıp tüm beğenmediği kendisine pahalı gelen cihazları araştıran bir ergendir kibrit kutusu diyen. Sana göre pahalıdır bana göre değil. Para var yani Allah'a şükür. 6S alacak da var 6S+ da. Bu ufak ekranı bekliyordum. Evde İpad var işlerimi onda görüyorum. Galaxy Tab 4 10,1 var işimi görüyorum. Para benim, istek arzu benim, para bana giriyor. Bre beynini kullanmayan liseli: sus!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 31 Mart 2016; 7:08:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran boyutu kişinin kendisinin karar vereceği bir husustur, küçük bulanlar 6s yada 6s plus alabilirler tutan yok !

  • İstediği kadar güçlü olsun büyük konuşmayayım ama bana apple 4-5 sene önce çıkardığı telefonu "bak performansı" çok iyi diye sattıramaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen düşünüyorum böyle haber yapıp paylaşanlar kesinlikle birileri tarafından yönlendirilip "5Se Hakkı'nda böyle haber yapın bu enayi millet gidip 5Se alsın ellerindekini satıp daha fazla borca girsin "
    Hastamısınız evladım çok iyi telefonsa git kendin al sekiz ontane ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahali yine girmiş birbirine Olum işsiz misiniz? Yok mu bir meşgaleniz? 4" ekran kullanıcı deneyimini olumsuz etkiler de geç ya da tam tersini de geç. Niye birbirinizi aşağılıyorsunuz?
  • Sanki parası sizden çıkıyor neyi paylaşamıyorsunuz ki? Satın alan alır, almayan almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin kullanim sekli baska. Kimisi laptop dahi tasimayarak, tum islerini telefonundan yapar, kimisi tablet kullanir, telefonu sadece gorusme yapmak icin kullanir, kimisi de kucuk olsun, kullanimi rahat olsun der, gider kucuk ekran alir.

    Herkesin ihtiyaci ve zevki kendini baglar.

    Bur diger husus maddiyat anlaminda birbirlerne laf soyleyen arkadaslari goruyorum.
    Bu anlamda SE alan bir insan fakir olmadigi gibi 6s plus kullanan her bir birey de zengin degildir. Ayni sekilde birey kendi butcesini kendi belirler. Bu anlamda istedigini istedigi metodla satin alabilir. Ister kredi ceker, ister operatorde tarifeye ek yapar, oder, ister se arabasini satar. Ha bu kadar kendi rizkindan kesip telefona yatirmak etik midir derseniz, tartışıriz ama insanlarin secimlerine saygi duymak zorundayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadas iphone kullanmıyorum ama, bu apple düsmanlıgı nedir anlamadım almazsın olur biter ne çenenizi yoruyorsunuz

  • Forumda amma büyük seven varmış. Adamlar cep telefonu değil ÇANTA telefonu meraklısı çıktı. Adamlarda beyin denen kıvrımlı yapı çok gelişmemiş malesef ki insanların zevklerine karışacak kadar şuursuz davranıyorlar.

    CİDDİ anlamda diyorum, root sevdalısı, rom manyağı yetmelerin yorum yazmaları engellensin.

  • Ayni islemci kücük ekran ve düsük ekran cözünürlügü sanirim cok dogal bir durum, özelligi az olan telefonun esit islemcide daha hizli calismasi normaldir. Ama bu hiz saniyenin yüzbinde biri oldugu icin normal bir insan farkina bile varamaz, dolayisiyla reklam kokan hareketler SE Modeli bence cöp.
  • o çözünürlüğu samsung note 4 ver öle atutu test yap bakalım ne oluyo

  • Bazı arkadaşlar inatla " küçük ekran sevmek suç mu " moduna bağlamış ama kimse küçük ekran sevmenin suç olduğunu söylemiyor zaten. Ben de 5" telefon bile sevmiyorum zira cebimde ona ayıracak yerim yok.
    Ama 5" ekranlı telefon kadar telefona 4" ekran takılmış " evet küçük ekranlı telefon seviyoruz alıcağız " derseniz işte orada adama gülerler. Zaten tam da burada gülüyor insanlar. 4" telefon elbette tercih edilebilir ama 5" ile aynı boyutta olacaksa sadece keklik sezonunda sazan avlamaktan başka bir şey değildir.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.