Şimdi Ara

Instagram yeni zaman tüneli akış modelini erteledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram yeni zaman tüneli akış modelini erteledi 
    Aylık 400 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan fotoğraf paylaşım platformu Instagram bu fotoğrafları ilk günden beri kronolojik olarak sıralıyor. Başka bir deyişle herhangi bir kullanıcı zaman tünelinde vakit geçirdiğinde takip ettiği hesapların fotoğraflarını zamana göre sıralanmış şekilde görüyor. 
     
    Dev sosyal medya platformu kısa bir süre önce bu düzeni değiştireceğini açıkladı. Yeni bir algoritmayla birlikte artık fotoğraflar gördükleri ilgiye göre sıralanacaktı. Instagram kullanıcıları Facebook ve Twitter'da (Yeni özelliği) gördüğümüz bu sıralama biçimine kesin bir şekilde karşı çıkınca platform da geri adım atmak zorunda kaldı.
     
    Yapılan açıklamaya göre yeni algoritma şu an için uygulanmayacak. Yeni sistemin uygulanabilmesi için bir miktar daha test ve geliştirme gerekiyor. Instagram ekibi bir kaç aylık süre içerisinde testleri ve geliştirmeleri tamamlayarak bir kez daha kullanıcıların karşısına çıkacak. Bakalım yoğun tepki gören değişiklik yeni haliyle birlikte kullanıcıların ilgisini çekebilecek mi?
     









  • Mark burayıda façeye benzetecek kendi kendini öldürecek bence

  • neden bunların hepsi akışları zamana göre değilde başka kıstasa göre sıralamak istiyorlar ? Ben buna bir anlam veremiyorum. Face'de aynı saçmalık, kaç gün önceki şeyler çıkıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Public_Enemy

    neden bunların hepsi akışları zamana göre değilde başka kıstasa göre sıralamak istiyorlar ? Ben buna bir anlam veremiyorum. Face'de aynı saçmalık, kaç gün önceki şeyler çıkıyor.

    Kim daha çok para verirse onun resmi daha çok kitleye ulaşır diyo kısaca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erreguay kullanıcısına yanıt
    fayda sağlıyorlar mı bilemiyorum, kendi açımdan eskiden derli toplu iken facebook'da daha fazla zaman geçirirdim, şimdi karman çorman öyle bir bakıp çıkıyorum.
  • Public_Enemy P kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum. eskiden daha düzgündü şimdi bikaç gün evelki olaylar yeni olmuş gibi ilk sıralarda çıkıyo. malesef facebook un kullanıcıdan çok reklam verenlerle ilgilendiğinin bir kanıtı :(
  • Bence ertelemesinler hiç gelmesin daha iyi

  • Gelmesin ya böyle saçmalık mı olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.