Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S7 Active versiyonunu doğruladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Galaxy S7 Active versiyonunu doğruladı
    Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge suya ve toza karşı dayanıklı olmaması nedeniyle şirket daha sonra kendi aktif yaşam tarzına uygun bir üst sınıf akıllı telefon isteyenler için Galaxy S6 Active modelini piyasaya sürmüştü. Samsung bu yıl ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge amiral gemilerini suya ve toza karşı dayanıklı hale getirdi ancak bu durum şirketin Galaxy S7 Active modelini çıkarmasını durdurmayacak gibi görünüyor.
     
    Geçtiğimiz hafta Samsung'un Galaxy S7 Active (SM-G891A) üzerine çalışabileceğini gösteren yeni bir rapor yayınlanmış ve Güney Koreli şirkete yakın kaynaklar da haberi doğrulamıştı. Samsung Level uygulamasının en son sürümünde yapılan değişiklikleri gösteren listede Galaxy S7 Active modelinin görünmesiyle, şirket Galaxy S7'nin daha sağlam bir versiyonu üzerine çalıştığını onaylamış oldu.
     
    Galaxy S7 Active'in orjinal Galaxy S7'nin tüm özelliklerini içermesi bekleniyor. Ancak cihaz suya, toza, düşmeye ve diğer ağır kullanım koşullarına uygun farklı bir tasarım ve askeri düzeyde (MIL-STD-810G) bir korumayla gelecek. Galaxy S7'den daha yüksek kapasiteli (3900 mAh) bir pille donatılması beklenen Galaxy S7 Active sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulabilir.
     
    Samsung, Galaxy S7 Active versiyonunu doğruladı 







  • Çok tipsiz olmuş resimdeki gibiyse.

  • 3900mah pille ve az bir fiyat farkıyla burada yok satar. Zaten kılıfla güzelim tasarımın içine ediyoruz bari bunda dayanıklı oldu en azından, pili de daha uzun gidiyor diyip içimizi rahatlatırız.

  • 4 inç modeli çıksa efsane olur o donanımla. Küçük telefon isteyenlere..

  • sony nin en güzel yanı normal modellerinin sapasağlam olması ve bunu yaparkende tasarımdan ödün vermemesi gidin ağır işlerde çalışanlara bakın ne cat ne active var çoğu sony kullanır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    sony nin en güzel yanı normal modellerinin sapasağlam olması ve bunu yaparkende tasarımdan ödün vermemesi gidin ağır işlerde çalışanlara bakın ne cat ne active var çoğu sony kullanır.


    Amelenin elinde hiç sony görmedim. Full nokia

  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    Çalışanlar sadece ameleler mi?.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    sony nin en güzel yanı normal modellerinin sapasağlam olması ve bunu yaparkende tasarımdan ödün vermemesi gidin ağır işlerde çalışanlara bakın ne cat ne active var çoğu sony kullanır.

    O kadar kalın çerçeveli telefona bir şey olmaz. Doğru.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimler fake büyük ihtimal ama güzel görünüyor
  • Bu kadar iğrenç bi tasarım olamaz. Bunu kimler alıyor merak ediyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    sony nin en güzel yanı normal modellerinin sapasağlam olması ve bunu yaparkende tasarımdan ödün vermemesi gidin ağır işlerde çalışanlara bakın ne cat ne active var çoğu sony kullanır.

    Sağlamlık mı ?

    Şu 1 yıl sonra şarj kapağı oynayan,
    Kendi kendine telefon kapanıp servislik olan,
    Arka camı küçük düşmelerda dağılan,

    SONY'den mi bahsediyoruz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Bu kadar iğrenç bi tasarım olamaz. Bunu kimler alıyor merak ediyorum.


    Fazla merak iyi değildir.

  • Arkadaşlar editör arkadaş not düşmemiş ancak, görselde ki cihaz Galaxy Xcover 3.

  • Beyler tasarım konusunu kapatın bi kere burada önemli olan tasarım değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Active serilerinde tasarım ve tip hiç bir zaman ön planda olmamıştır zaten :) Bu telefonun amacı dayanıklılık, su ve toz geçirmezlik tir.

  • Pili çok iyi olmuş ama tasarim dan ödün verilebilir...

  • Arkadaşlar bu tarz telefonlarda tasarıma bakılmaz.

  • Yahu ikinci el Galaxy S5 kullanıyorum, ve Spigen kılıfı ve ekran koruyucu camı var. Tamam telefon çok bir tasarım abidesi değil ama Spigen kılıf telefonu taş gibi yapıyor, ceviz kırmak için kullandığım oldu telefonu. Koşarken cepten düşüyor, yerlerde sürünüyor vs. hiç problem yok. Ama kılıf da telefonu odun gibi bir hale getiriyor ki o başka bir boyut.

    Şimdi Galaxy S7 alsam 3 bin liralık camdan telefon, bunu bir Spigen içine sokmadan hayatta kullanamam. E o zaman camdan telefona o kadar para vermektense plastikten ve biraz daha sağlamı olan Active serisi bir telefon almak isterim tabii ki. Tip vs. de çok önemli değil, kimsenin elinde çok güzel bir telefon görüp vuuu dediğim olmadı. Kılıf takarak tipini zaten bozacağız normallerini de, bari sağlam bir cihaz olsun...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JoeyBane

    Ne avantaji olacak? IP70 sertifikasi ya da MIL-STD 810G testinden mi gececek?


    Sizin yorumunuzdan merak edip MIL-STD 810G testine bakmıştım geçeceğini ummuyordum ama galiba geçecekmiş hocam haber vereyim dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Yahu ikinci el Galaxy S5 kullanıyorum, ve Spigen kılıfı ve ekran koruyucu camı var. Tamam telefon çok bir tasarım abidesi değil ama Spigen kılıf telefonu taş gibi yapıyor, ceviz kırmak için kullandığım oldu telefonu. Koşarken cepten düşüyor, yerlerde sürünüyor vs. hiç problem yok. Ama kılıf da telefonu odun gibi bir hale getiriyor ki o başka bir boyut. Şimdi Galaxy S7 alsam 3 bin liralık camdan telefon, bunu bir Spigen içine sokmadan hayatta kullanamam. E o zaman camdan telefona o kadar para vermektense plastikten ve biraz daha sağlamı olan Active serisi bir telefon almak isterim tabii ki. Tip vs. de çok önemli değil, kimsenin elinde çok güzel bir telefon görüp vuuu dediğim olmadı. Kılıf takarak tipini zaten bozacağız normallerini de, bari sağlam bir cihaz olsun...


    Şimdi bide olaya şöyle bak kardeşim, güzel ince parlak ve metal kasalı bir telefonun var, ve o telefonu sağlamlaştırmak istiyorsun. Pat hemen gidiyorsun Spigen kılıfını takıyorsun kullanıyorsun, yeri geldiğinde ev içinde çıkarıyorsun zarif soğuk güzel ince tasarımıyla kullanıyorsun veyahut misafirlikte falan filan vsvs. Sağlam olsun istediğin anlarda da kılıfı takıyorsun hop iş tamam. Böyle çözüm üretmek yerine neden tek seçeneğin olsun ki. Bana biraz mantıksız geldi açıkçası benim söylediğim şekilde iki seçeneğin olur. Haaaa koruyucu kılıfın en incesi en küçüğü bile active kadar güzel ve ince görünmeyecek, ve en sağlamı bile active kadar koruyamayacak orası kabul, lakin ben bi telefonun o kadar işkence göreceğini sanmıyorum ve estetiği gözden çıkaran sizin gibi birisinin de kötünün iyisi olsun diyeceğini düşünmüyorum o yüzden bence kılıfla kullanmak daha iyi.





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.