Şimdi Ara

iOS 9.3 sürümünde yine hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iOS 9.3 sürümünde yine hata


    Apple’ın Bahar etkinliği ile birlikte kullanıma sunduğu iOS 9.3 güncellemesi, yavaş yavaş uyumlu cihazlara yerleşmeye başladı ancak hataları da beraberinde getirdi. Eski cihazlarda kurulum şifresi isteme hatasının sonrasında, yeni cihazlarda da çökme problemleri başladı.


     


    Apple destek forumlarında ve YouTube üzerinde paylaşılan şikayetlere göre, bazı iPhone 6S ve 6S Plus modellerinde belirli uygulamaları kullanırken çökmeler yaşanıyor. Örneğin Safari, eposta, notlar ve iMessage içerisinde linklere tıklandığında, uygulama kapanıyor veya donuyor. Şikayetlerin ekseriyeti iPhone 6S serisinden gelirken, bazı önceki nesil cihazların da benzer sorunlarla karşılaştığı belirtiliyor. Hatta on iOS 9.2.1 döneminden bu yana aynı sorunların olduğunu belirtenler de mevcut.


     


    Ayrıca Bkz.iOS 9.3 güncellemesi, önceki nesil cihazlar için durduruldu

    Henüz Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ancak bir önceki sıkıntıya karşı hemen aksiyon alınmış ve gerekli yama dağıtılmıştı. Muhtemelen önümüzdeki günlerde, bu yeni çökme problemi ile ilgili de gerekli adımlar atılacaktır. 


     







  • Android e benzedi dediğimde kızıyorlar ama androidte böyle çökme olayları yok.

    6 plus a 9.3 yüklemedim. DAha önceden ağzım yanmıştı bu olaydan. ÇAlışan ipad air 2 yi 9.2 yğkeldikden sonra cihaz bozuldu ve servise verdim yenisi ile değişildi. İpad 4 9.2 yükledim ağırlaştı kasmalar başladı. Arkadaşımın iphone 5 telefonu 9.2 yükelmiş ve benim gördüğüm ciddi mana da klavyenin geç gelmesi ve yazdıkdan belli bir süre sonra yazıların çıkması.

    Şimdi o eski güçlü stabil yazılım ne hale getirmişler. Buna dayanarak ürün satmadılarmı. Sırf bunun için ürünlerini aldım. Şimdi şu hale bakın sanki piyasaya yeni girmişler . Bu hataları denemiyorlar mı hiç. Sanki amator firma. iphone 7 almayı düşünüyordum ama bu saatten sonra biraz sor. Anneme bile iphone alırım stabil olur diye düşünüyordum ama SE alsam bu hatalar ile karşılaşsa donsa ne olacak. NEden iphone alayım.

    Bu saatden sonra iphone almam şahsım adına. Bende güven oluşmuştu kaliteli malzeme stabil çalışma diye. Tek pişmanlığım aldığım apple ürünlerinde güncelleme yapmam oldu. Daha hızlı çalışır zannettim bri yavaşladı diğeri değişti. İyiki 6 plus a yüklemedim.





  • iOS süper, uçuyor, kaçıyor, şöyle böyle diyen Apple fanlarının nazarı değdi :)

  • Kim ne derse desin Samsung. ;)
  • apple tek alınma nedeni olan faktörün ayağına sıkıp duruyor. Zaten donanımsal bir yenilik yaptığınız yok. bu koca şirket yazılıma da çalışmıyorsa ne yapıyor acaba.

  • Retrica'da da çökme var. Efekt verip kaydedince uygulamadan atıyor. Ama galeride görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s kullanıyorum, benim telefonda da zaman zaman bildirim ekrani ve kisa yol ekrani açılmıyor, yukaridan aşağı hareketi yapiyorum , bildirim yerine geçmiyor, sadece bende mi oluyor , bilemedim.

  • Ipad mini 4 kullanıyorum. Gayet memnunum 9.2.1 de wifi kopma sorunum vardi. 9.3 ile beraber bu sorunum ortadan kalkti stabilite ile ilgili bir problem de yaşamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle hatalar olabilir. Not alma uygulamasına kilit fonksiyonu geldi ya önemli olan o. ios 11.4'te de mobil veri açma kısayolu gelir, tamamdır.

  • işte bunlar hep stabilite.

  • Bende de birkaç gün önce oldu. Mail programı dondu. Safari linklerinde donma oldu. Apple desteğin dediğine göre bu hata ile ilgili çalışılıyormuş ve kısa süre içinde güncelleme yayınlanacakmış. Şu an 1. öncelikleri buymuş.

  • Apple iOS 8'den sonra sapıtmaya başladı. Daha önceden olmayan sorunlar oluşuyor cihazlarda. Yavaşlama, kasma ve çeşitli buglar. Ciddi ciddi LG G5'e geçiş yapmayı düşünüyorum artık. Teknik servis hizmeti de kaliteli dedik cihazı 3 farklı servise gönderdim yazılım sıfırlayıp gönderiyorlar. Bir süre daha bekleyeceğim eski stabilite sağlanırsa devam yoksa Android dünyasına LG ile giriş yapmayı düşünüyorum.

  • Aklıma geldide eskiden yeni güncelleme var hemen yükleyeyim performans, yenilikler gelsin diye düşünürken şimdi biraz daha bekleyeyim bakalım hata çıkacak mı stabilite olucak mı diye bekleyip yüklemeyi düşünüyoruz.

    Adamı mezarından kaldıracakları yokta hiç mi akıllı adam kalmadı bunlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 28 Mart 2016; 13:35:36 >
  • iOS 9 büyük bir başarısızlıktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal şeyler bir cihaz çıktığı gibi alınmaz bir güncelleme çıktığı gibi yüklenmez.Her firmada olan şeyler microsoft olsun sony olsun böyle sorunlarla karşılaşabiliyor.Nerden açık bulsamda Apple'ı yersem diye düşünenlere gün doğmuş ist diğiniz kadar yerin kıskançlıktan çatlayın ama yeterki bizim gibi iphone kullanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıl önce İphone 5s sahibiydim ufak tefek stabilite sorunları vardı çokta gözüme batmıyordu ama 4 inç ekranla yapamadım.

    1 yıl önce iphone 6 aldım ve uygulama çökme sorunları, gelen mesajlara kısa yoldan cevap vermeye kalktığım zaman klavyenin açık kalması gibi sorunlar yüzünden sürekli telefonu yeniden başlatıyordum. Ekranı sola çektiğimiz zaman gelen rehber ve uygulama kısayol ekranı sürekli üst kısımda ki barın içine girmesi gibi sayısız sorunla karşılaşmaya başladım ve telefonumu sattım.

    İphone kullanma sebebim Android cihazlarda ki stabilite sorunuydu, simdi tekrar baktığımda ios çok daha kötü bir duruma doğru yol alıyor. Son bir kez daha Android cihaz denedim ve S6 Edge satın aldım. Kesinlikle bir Xperia arayüzü kadar seri değil ama bu demek değil ki kasılma ve lag sorunlarıyla uğraşıyorum. 6.0.1 ile birlikte bir ios ürününden çok daha stabil ve kullanışlı.

    Herhangi bir markanın bırakın fanı sempatizanı dahi değilim ama çıkça görülüyor ki ios ekosistemi özelleştirilemiyor olmasına rağmen artık android ekosisteminden daha sorunlu bir duruma geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi floydrose -- 28 Mart 2016; 14:44:10 >




  • 9.3'ü ipad air 2 ye yükledim safari mala bağladı :)
    ama 6s plusda bir anormallik olmadan çalışıyor :) arkadaşımda 6s var onunkiside mala bağladı :)

    ne dangoz işler bunlar ya. Koca şirketlerin test ekipleri bunları nasıl kaçırabiliyor çok ilginç :)

    Neyse sağlık olsun. Telefonumda bir sorun olmadığı için pek takmıyorum, ama ipad yerine iphone da sorun olsa idi herhalde tavrım daha sert olurdu. Sıkıntı yok hallederler keratalar.

  • General mobile'in tableti çöküyor diye kızıyorduk bakın apple a

  • Apple dam tiksinmekle ne kadar haklı bir iş yaptığımı daha iyi anlıyorum ekran desen en iyisi değil kamera desen f 2.2 diyaframla bir moka yaramiyor yazılım diyordunuz stabilite diyordunuz oda battı hadi sürünün şimdi artık samsungunda bir sorunu kalmadi marshmallowda şahlandı iyice cihazlar.Şimdi biride gelip bana ben marshmallowla sorun yaşıyorum demesin gitsin telefonunu sıfırlasin çünkü marshmallow hem daha hizli hem sarjim daha çok gidiyor( note 5 )

  • Aynısı androidde çıksa korkun ama iosta sorun varsa herkes biliyorki o sorun çözülecek ve anında güncellemen gelecek. Android bilmem kaçta güvenlik açığı diye haber çıkıyor ama kim bilir ne zaman o da belki gelir belki gelmez bir güncelleme beklemeye başlıyorsun. Herşeye rağmen iosa geçeceğim. Çünkü birilerinin benim sorunlarımı çözmeye çalıştığını ve çözeceğini biliyor olacağım. Hem de yıllarca.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.