Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor


    Akıllı telefon devlerinin ürün lansmanlarının ardından, rakip firmaların eleştirileri ve taşlamaları geleneksel hale geldi. Geçtiğimiz hafta resmiyet kazanan iPhone SE modeli ile ilgili, LG patronu pek iyi şeyler düşünmüyor.


     


    LG G5 tanıtımı için Güney Kore’de bir toplantı düzenleyen firmanın patronu Cho Ju-no, iPhone SE ile ilgili bir soru üzerine; eski teknolojileri ve özellikleri kullanan ürünler piyasaya sürme adetlerinin olmadığını, yenilikçi teknolojiler geliştirerek tüketici ilgisi çekmeye çalıştıklarını ifade etti.


     


    iPhone SE modeli her ne kadar iPhone 5S döneminden kalan tasarım çizgilerine başvursa da, donanım bakımından iPhone 6S serisi ile yarışıyor. 4 inçlik 1136 x 640 piksel ekran düşünüldüğünde, cihazın performansı belki de ailenin en iyisi olacak. 399$ başlangıç fiyatı ile, iPhone SE’nin ilgi göreceği tahmin ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Kendisi küçük performansı büyük: iPhone SE

    LG G5 ise, alt kısımdan takılabilen modüler bir sistem ile, akıllı telefon pazarında ilk olabilecek bir yenilik ortaya koydu. Cihazın arka kısımdaki çift kamerasının yanında, en çok merak edilen konu modüler sistemin ne derece geniş imkanlar sunabileceği.


     


    iPhone SE modeli 31 Mart itibariyle piyasada olacak. LG G5 modeli de kısa bir süre sonra tüketicilerle buluşacak. Bu bakımdan, LG patronunun ne kadar haklı olduğunu satış rakamları ile birlikte görme imkanına sahip olabileceğiz. 

     







  • Benim anlamadigim applecilar ile androidcilerin arasindaki munakasa niye?

    Ben iphone 3gs 5 suanda 5s kullaniyorum oncesinde android olarak htc one m7 htc one sv galaxy w galaxy ace asus nexus 7 2013 yani kotusuylede iyisiylede kullandim.

    Acik acik soyliyim telefonda tablette eskiden cok oyun oynardim deli bir bicimde hemde sabahtan aksamlara kadar artik oynamiyorum olan uygulamalar belli 3-5 fotograf duzenleyici cekici uygulamalar sosyal medya cart curt birde navigasyon.

    Iphone da yaptigim isi 500tl lik android telefonda bile yaparim eskiden kompleks vs. bayilirdim artik yok basit olsun yeter fazla kurcalamayayim. Bundan baska en sevdigim ozellik lightning portu olmasi onceki g3 umu sarj soketi yamuldugu icin servise vermistim. Bide bundan baska bana lazim olan sekli semali guzel elde tutunca iyi masaya koyunca cafcafli gosterisli vs bundan dolayi.

    Bakin ben bu sisteme zaten direk karsiyim bi insani mal varligina gore degil dusuncesine gore deger fiyat bicmek gerekir. Lakin ulkemizde bu boyle islemiyor iyi bir ortama girersin ilk ustune basina az bucuk hareket davranislara ve sonra cebinden cikaracagin telefona bakiyorlar. Ornek verelim suan kulustur denecek bir iphone ornek(3g 3gs) ile bir yere git masanin ustune koy etrafta ki insanlarin tepkisi "genel olarak" hmmm ilk ciktiginda almis demekki isini goruyor halen kullaniyor hosuna gitmis belki degistirmemistir vs vs. sonucta iphonelar pahali ya ilk ciktiginda essek olusu gibi parayi vermis almis sonucta "iphone abi" mantigina geliyor durum. Toplum telefonlari ikiye ayiriyor iphone ve android diye bi kafeye bi yere gittiginde de sarj aleti varmi dediginde samsung mu iphone mu diye soruyorlar(%80 boyle) bu sadece basit bir ornek android den kasit millet samsung biliyor(cogunlukla)

    Yani millette ayrim var iphone ve digerleri diye. Cok adam gordum elinde son model iphone u olup cebinde dogru durust parasi olmayan cok arkadas tanidim gece kondu da kalayim ama altimda mercedes porsche audi bmw olsun diyen yani devir oyle bir devir olmuski tum olay gosteriste hava basmada pazarlamada

    Yani ben iphone seciyorsam 3 seyden seciyorum sarj girisi basit olusu ve prestiji yani kimseyi kirmak istemiyorum ama kimsede kimseyi kandirmasin hepimizin aklinda bir yerde prestij olayi var yani.

    Stabilmis vs falan hikaye yani 3gs den beri ip4 serisini es gecip hepsini kullandim ios 3 u ten 9.3 e gelismeleri gordum jb yaptim ettim ek ozellikler ekledim telefonu brick te ettim stabilitesini de bozdum. Ios belli bir versiyonda cidden stabil denecek durumdaydi(ios 7) ve bu her cihazi icin gecerliydi suanki gibi birini yuceltirken digerini oldurmuyordu.

    Uygulamalar androiddeki gibi kapanmiyor falanda bahane. Eskiden dogruydu android uygulamaan atardi donardi kasardi bisi olurdu ne 1 sene kullandigim m7 de nede g3 ikisini de toplasan toplamda uygulamalar 20 kere kapanip kapanmamistir ki burada 1 sene g3 1 sene m7 toplam 2 sene ile androidden bahsediyoruz. Uni de lazim oluyor diye stubridge diye bir uygulama yukledim daha da var boyle egzantirik uygulamalar onceden androidde kullaniyordum simdi ios ta kullaniyorum yok yani her 5 acisimin 3 unce cokuyor var boyle 3-5 tane daha abidik gubidik spesifik uygulamalar androidde tas gibi calistigi halde ios ta coken uygulamalar. Genel herkesin kullandigi uygulamalar artik zaten iki sistemde de cokmuyor o yuzden ona deginmeye gerek yok.

    Android belli bir sure sonra kasiyor olayida palavra haline geldi touchwiz veya benzeri bir cok incik boncuk kisisellestirme ozelligin ozelligini gerekli gereksiz iceren android arayuzu kullanan android telefon kullaniyorsaniz kasmalar 1 seneye baslar. Nexus serisi htc serisi veya sony serisi bir telefonda arayuzde kasmalar olmaz. Tecrubeylen sabittir nexus dedigin stok android ki sony ve htc nin arayuzleride buna en yakin arayuzler. Is birazda kullanmayi ne alacagini veya ne istediginde bitiyor. Artik yeni androidlerde ssd kadar hizli depolama cozumu kullaniyorlar yani siz dusunun..

    Yani islemcidir ozelliktir 8 cekirdektir 6 cekirdektir 2.1ghz de calisiyordur 1.8ghz de calisiyordur takilmayin artik bunlara snapdragon 801 ile 820 arasinda kagit uzerinde ucurum var peki gercek hayatta kullanimda ne kadar fark var uygulama 2-3sn erken yuklense nolucak gec yuklense nolucak

    Donanim bakimindan doygunluga ulastik zaten artik is yazilimda bitiyor. Artik bana kalirsa dillat edilmesi gereken kullanicinin 1.elden deneyimleyebilecegi hayati kolaylastiran ozellikler bundan baska kamerasi lensi telnolojisi vs ekrani ekran boyutu paneli renkleti iste telefonun sekli semali saglamligi malzemesi bunlardan konusulmasi lazimken halen donanim muhabbeti donuyor.

    Yani yemisim 5s ile 6 arasindaki islemci farkini sanki beni ucurup kaciriyor ya guncellemeleri ios7-8 deki gibi ozverili telefonu oldurmemeye yonelik verseler yeter de artar.



    Biliyorum destan yazdim ozeti falanda yok yani okunmaz biliyorum ama okuyan arkadas olursada okudugu icin tesekkurlerimi sunarim.
    G2 3000 mah
    G3 3000 mah
    G4 3000 mah
    G5 2800 mah

    Bu koreliler her konuştuğunda neden kendini rezil ediyor acaba. Madem teknolojiniz çok iyi çinliler 4000 mah koyarken rakibin samsung geriden gelip pil konusunda seni geçmişken utanmadan pili küçültüp neden yeni telefon çıkartıyorsunuz teknolojiniz mi yetmedi yoksa?? Bence en büyük ekran üretim payını bunlara vermediler diye kıskandılar yazık :D
  • En azından ekranı 720p yapıp cat 6 modem koyabilirlerdi.

    Ama zaten iphone alan insan bu tarz teknik detaylara pek bakmıyor. O yüzden söğüşlemeye devam.

  • Boyle bir elestiri yapabilecek 1 2 firmadan biri.
    Her daim agresif yenilikler ile pazari yoklamaktan korkmayan gozu kara firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple acımaz satar.

  • Konuşacağına önce telefonuna verdiğin bozuk güncellemeyi düzelt. Bıraktın gittin G2'yi sorunlu bir halde. 2011 çıkışlı 4S hâlâ güncelleme alıyor ama 2013 çıkışlı G2 güncelleme alamıyor. Rezil firma önce Optimus G'me aynısı oldu sonra G2. Çalışan şeyi bozup bırakmak adet bunlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 26 Mart 2016; 19:31:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Ekran çözünürlüğü düşük de 720p olmasının hiçbir mantıklı tarafı yok. Uygulamaların tamamı 1136*640, 1334*750 ve 1920*1080 piksele göre. 720p olunca o uygulamaların ekranda sorun yaratacağını sanırım hesaba katmadın? Ayrıca Cat 6 olsa ne olmasa ne ben mevcut hızla bile 3.5G'de çatır çatır video izliyorum ve hiç hız eksikliği hissetmedim. Kağıt üzerinde eksi olsa da pratikte bir eksik olacağını sanmıyorum. 4.5G'ye geçildiğinde fazlasıyla her şeye yeter 3.5G bile yetiyorken.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5 keşke o elindeki gibi olsaydı amca

  • O eski teknoloji performans olarak lg nin 7 sülalesini takla attıracagı için iphone se kullananların çok da umrunda olmayacak bir eleştiri olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı sorunlu, sararan telefon yapmamayı öğrendiğin gün konuşmaya başla LG.
  • SE'nin tek eksiği eski nesil Touch ID kullanması. Ve bir de, ki bunun gerçek olmamasını temenni ederim, eski 5s kasalarını bize kakalamaları. Kasaların yeni jenerasyon olmayıp.

  • lg patronunun haklı olup olmadığını göreceğinizi sanmıyorum çünkü söz konusu marka apple. Klasik apple kullanıcısı detaylara takılmaz, apple der alıp geçer.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Ekran çözünürlüğü düşük de 720p olmasının hiçbir mantıklı tarafı yok. Uygulamaların tamamı 1136*640, 1334*750 ve 1920*1080 piksele göre. 720p olunca o uygulamaların ekranda sorun yaratacağını sanırım hesaba katmadın? Ayrıca Cat 6 olsa ne olmasa ne ben mevcut hızla bile 3.5G'de çatır çatır video izliyorum ve hiç hız eksikliği hissetmedim. Kağıt üzerinde eksi olsa da pratikte bir eksik olacağını sanmıyorum. 4.5G'ye geçildiğinde fazlasıyla her şeye yeter 3.5G bile yetiyorken.

    Tipik bir iPhone kullanıcısısın. Kanaatkar. Ne zaman biri ne gerek var ona bu bana yetiyor diyorsa bilin ki o bir iPhone kullanıcısıdır. Artık her iPhone kullanıcısının ağzındaki standart laf.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone sahipleri ,arka planda internetten birşeyler indirebiliyor musunuz ? bir ara böyle muhabbet vardı ,noldu bilmiyorum. SE S7 ve G5 arasındayım.
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    İphone ekranlarının çoğunu lg yapıyor kardeş . Çamur atacak lcd mi kaldı başka birşey bulamadında cahilliktir yani iphone ekranlarını yapan firmaya çamur atmak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imate

    İphone ekranlarının çoğunu lg yapıyor kardeş . Çamur atacak lcd mi kaldı başka birşey bulamadında cahilliktir yani iphone ekranlarını yapan firmaya çamur atmak

    Samsungun kamera lensleride sony ona bakarsan ama sony fotoğraf kalitesinde hep geride. LG keşke iphone ekranlarını kendi cihazlarına koysa lg g2 sararma problemi, g3 sararma yanma problemi, g4 sararma yanma problemi.. Bunları ben uydurmuyorum kullanıcıların yalancısıyım.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    se al düşünme. internetten dosya resim vs indirirsin müzik indiremezsin.
  • Olay sadece benin iphon um var olayi

  • Diğer firmalar kötülemeye başlamışsa apple iyi yolda demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imate

    İphone ekranlarının çoğunu lg yapıyor kardeş . Çamur atacak lcd mi kaldı başka birşey bulamadında cahilliktir yani iphone ekranlarını yapan firmaya çamur atmak

    Hatırladığım kadarıyla son nesil iphone modellerinin ekranlarının Japan Display %50 sini, Samsung %48 ini ve LG %2 sini üretiyor. Ayrıca LG nin ekranlarının parlaklığı çok düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

    se al düşünme. internetten dosya resim vs indirirsin müzik indiremezsin.

    hocam ben arka planda indirmeyi diyorum. mesela donanımhaberin videosunu indirecem . 2si1 , mesela. başladım video indirmeye ,sonra başka bir sekme açıp youtube da gezinebilir miyim yoksa yeni sekmeye geçince video indirme işlemi duruyor mu ?

    müzik niye indiremiyorum?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.