Şimdi Ara

Minecraft'a, Xbox'ta Türkçe Desteği Geldi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         Yeni çağın Lego'su olarak tanımladığım Minecraft'ın ülkemizde de büyük bir takipçi kitlesi var. Sahip olduğu uçsuz bucaksız dünyada, sınırsız keşfetme ve işleme imkanı tanıyan oyun Microsoft tarafından satın alınmıştı. Şimdi ise Minecraft, Xbox 360 ve Xbox One platformlarında Türkçe dil desteğine kavuştu! Tek yapmanız gereken ayarlar menüsünden Türkçe dil desteğini seçmek.

İyi oyunlar!

• xboxdaki ilk türkçe oyun dimi o zaman?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HIGHER

xboxdaki ilk türkçe oyun dimi o zaman?

İlk değil hocam . Neverwinter vardı bildiğim kadarıyla .

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    İlk değil bikac tane var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağımızın ergenlerinin oynadığı oyun..

• Oyunun PC ve Playstation surumleri ne zamandir Türkçe ydi zaten, bu kadar gec gelmesi, MS un Türkiye deki xbox kullanicilarini pek kaale almadigini gosteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçükler için iyi bir yenilik olmuş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 GTA 5 TÜRKÇE DESTEK !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bsc Editörlerinden bir ricam olacak. Yakın zamanda Mesel ismi ile çıkan bir oyun var ve bu oyun Türk yapımı olup Steam da satışa çıkmış. Bende youtube de oyun kanallarını karıştırırken tesadüfen gördüm oyunu ve 10 Tl satış rakamını görünce hemen satın aldım. İlk izlenimlerime göre oyun gayet başarılı. Sizler Bsc olarak Türkiyede oyun sektörünün önemli bir yerindesiniz ve bence Türk oyun yapımcılarına karşılıksız destek vermeniz gerekiyor. Sebebi ne olursa olsun çıkışı üzerinden 1 hafta geçmiş olan başarılı bir Türk oyununu ıskalamanız üzücü bir durum...Daha fazla vakit kaybetmeden bu oyun hakkında sitede bir haber paylaşırsanız site kullanıcıları bu oyundan haberdar olup oyunu inceleyebilirler. Ben sağde bir Türk oyuncusu olarak bunu temenni ediyorum sizler ise göreviniz olarak bunu yapmalısınız diye düşünüyorum. İyi forumlar...
  • Türkiyede Aile Bakanlığı tarafından yasaklanmamışmıydı?

• Şubat ayının başından beri Türkçe zaten, bir çok haber sitesinde de duyurulmuştu bu konu. Biraz daha dikkat BSC.

PS fanboyların yorumları da harika zaten her zaman olduğu gibi...

http://oyungezer.com.tr/haber/43939-minecraft-xbox-ta-turkce-oldu

http://www.chip.com.tr/haber/minecraft-xboxta-turkce-dil-destegi-sunuyor_60904.html

http://www.level.com.tr/haber/genel/minecraft-xboxta-turkce-dil-destegi-sunuyor.html

• Bu oyununhala oynayan var mı ya?

• BSC WITCHER 3 ÜN TÜRKÇE YAMASI ÇIKTI WİTCHER 3 ÜN Bİ BAKSANA

• Witcher 3 ün türkçe altyazı haberinide yapsanıza
  • Donanım Haber'de kampanyası başlatılan Witcher 3 Türkçe yama çalışmasının tamamlandığını es kaza girdiğim merlininkazanının haberi sayesinde öğreniyorum...Vallahi bravo Bsc mükemmel çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.