Şimdi Ara

SOMA, Yatırım Maaliyetini Henüz Karşılayamadı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
         Penumbra serisiyle tecrübe edinen, Amnesia: The Dark Decent ile büyük ses getiren Frictional Games'in bilimkurgu / korku oyunu SOMA, bence geçtiğimiz senenin "Taçsız Krallar" kategorisindeydi. Halen oynamadıysanız atmosfer ve bilhassa konusuyla başarılı bir iş ortaya koyan bu yapıma bir göz atın deriz.

Oyunun çıkışından 6 ay sonra satış rakamlarıyla ilgili bir makale yayınlayan yapımcı ekip, oyunun bugüne kadar 250.000 adet sattığını ve 20.000 - 30.000 kadar daha satarsa, oyunun yatırım maaliyetini çıkartacağını bildirdi. Günlük ortalama 125 adet satan yapımın hedefine 2016 yıl sonu itibariyle ulaşacağı öngörülüyor.

5 yıllık özverili çalışmanın bir ürünü olan SOMA, yapımcı Frictional Games'e de ilerideki projelerde ne gibi riskleri alacakları, ne tarzda bir oyunla çıkagelecekleri konusunda fikir vermiş oluyor.

Yapımcı stüdyonun hayal kırıklığına uğradığı bir diğer nokta ise oyun için gelen mod desteği. Amnesia'da tamamlanmışş 450'ye yakın mod varken, SOMA için sadece 5 mod yayınlanmış durumda. Halbuki geliştiriciler Amnesia'daki desteği görerek oyunun alt yapısını mod desteğine yol verecek esneklikte geliştirmişler.

Geçtiğimiz günlerde boy gösteren Firewatch'un kısa sürede 500.000 satmasını sevindirici bulan yapımcı ekip, kendileri içinde halen bir umut olduğuna inanıyorlar. 

Ne yalan söyleyeyim, bu tarz yapımların beklenen ilgiyi görememesi beni inanılmaz üzüyor. Umarız yapımcı ekip arzu ettikleri satış rakamına ulaşırlar.

Bu arada yapımcı ekip her şeye rağmen yapım sürecinde olan 2 yeni oyunları olduğunun da müjdesini veriyor!

• Üzdü...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox One'a da gelse 30.000 satmaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korku teması beni oyundan uzaklaştırdı normal bir macera tadında bir sunumu olsa bahsedilen harika hikayesiyle bence baya satardı ama korku sever belli bir kitle var onun dışındakiler efsane bile olsa uzak duruyor

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yazık valla cidden yazık, zengin olsam alır millete dağıtırdım bu oyunu oynayın lan diye. oyunu bitirdiğim günden beri etkisini atamadım üzerimden, soma fangay oldum çıktım adeta. salak saçma,hiçbir derinliği olmayan bebe korku oyunlarına gösterilen ilgiye bak bi de şu oyuna gösterilen ilgiye bak. forumdaki konusu bile 4 sayfayı geçmedi. umarım daha çok kişi oynar frictional games <3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 24 Mart 2016; 18:43:21 >
  • Üzüldüm gerçekten, Xbox'a da gelse keşke

• Orijinal almıştım Oysaki. :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstek listemde indirime girmesini bekliyorum bi indirim olsada alıp oynayabilsem artık
  • Oyun oldukça güzel tavsiye ederim.
  • Çıkmadan ön sipariş ettim oynayıp bitirdim gerçekten eşsiz bir oyundur. Hikayesi olsun oynanış ve atmosferi olsun. Almayan arkadaşlara da kesinlikle alıp oynamalarını tavsiye ederim.

• gerçekten kat kat fazlasını hakeden değeri bilinmeyen oyunlardan biri malesef malesef :/

• Muhtemelen insanların artık bu oyunlara ön yargıyla yaklaşmasından dolayı böyle oldu. Şahsen ben iyi bir oyun olduğunu bilmeme rağmen korsan olarak bile indirip oynamadım. Outlast olsun amnesia olsun nedense kaçıp saklandığımız oyunlardan daral geldi artık. Ama tabikide firewatch gibi bir oyundan bire geride kalması haksızlıktan başka birşey değildir.

• Ending müziğiyle birlikte okudum. Daha da hüzünlendim.

• Hikayesi ve sunumu çok güzeldi bu durumda olması şaşırtıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outlast ergenlerinin sevmediği ve bence 2015'in en iyi oyunlarından bir tanesiydi SOMA. Hikayesi, seslendirmeleri müzikleri müthiş idi. Yazık oldu be.

• mükemmel bir oyundu gerçekten.İnanılmaz bir hikayeye sahipti hatta oyun bitince düşüncelere daldım ekran başında.

• Artık hikayesi sağlam oyunlar değil casual oynanığın sağa sola ateş ettiğin oyunlar daha çok tutuyor yani soma 2 veya benzeri bir oyunla dönmüyecek ekip :(

• korsan indirdim canavar gibi oyun beyler tavsiye ederim

• Geliştirici ekip den dolayı herkes korku oyunu bekliyordu ama SOMA korku oyunu çıkmadı hatta korkutmaya bile çalışmıyor sadece gerilim oyunu belki bir çok oyuncu bu yüzden es geçmiş olabilir. Fakat hikaye olarak harika bir oyun çok rahat geçen yılın en iyi oyunları listesine girer. Üstüne bir de bilim kurgu seviyorsanız ve oyunları hikaye için oynuyorsanız direk alın.
  • gerçekten üzücü bi durum Soma hikaye ve atmosfer olarak muazzam bi oyun hakettiği değeri bulamaması oyun sektörü ve oyuncular için büyük bi kayıp bu durumu haliyle farklı firmalarda görüyor ve bu tarz kaliteli oyunlara risk gözüyle bakıolar cidden çok can sıkıcı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.