Ben ayvalık'ta oturuyorum. Haftasonu gidip alıcam bikaç günde izmir'de kalıcam. Eve döndükten sonra da İstanbul'a gidicem yani benim en fazla 4günlük bi zamanım var önereceğiniz yerler kalite açısından nasıldır acaba? Bilgisayarı izmir'de toplayacam bi sorun arıza filan çıkarsa anakartta değiştirme ihtimalim filan nasıl yanımda bildik biriyle gideceğim için dükkanlara yer bulma konusunda sorunum yok ama kalite açısında nasıllar??? Teşekkürler
ben oc filan yapmayacağım, normal bir ev kullanıcısıyım. Bilgisayarı zorlayacağım en fazla şey oyun olur onda da pek sık oynamam. Ona göre tavsiyelerde bulunursanız sevinirim. Anakart hariç tüm parçaları izmir'in vatan şubesinden alacağım. DS3 orada olmadığı için alternatif bakıyorum. Bu verdiğim intel'i DS3'e göre değerlendirir misiniz? Bir de mavibilgisayardaki intel'in şu modelini buldum ama bu modelle benim yukarıda verdiğim intel aynı anakart mı? Bi türlü anlayamadım?
arkadaşım verdiğin linklerdeki anakartlar hemen hmen aynı özelliklere sahip faka bu parayı bunlara vereceğiğne ds3 almanı tavsiye ederim ev kullanıcısıyım fazla oyun oynamam diyorsun genede bazen performans artışı gerekebilir zaten üçünün de fiyatları birbirine yakın neden ds3 almakta kararsızsın anlıyamadım sen genede bir düşün benim tavsiyem GA-965P-DS3 dikkat 965p olmasına dikkat et hızlıda var 965g alma
Artık benimde bir Gigabyte GA965G-DS3 üm var Daha dün aldım kurcalıyorum orasını burasını ama çok hoşuma gitti. Hele o/c menüleri, fan kontrol dı ısıydı ıvırı zıvırı çok teknik yapmışlar. Tam proffesyonel bir kart diyebilirim
arkadaşım verdiğin linklerdeki anakartlar hemen hmen aynı özelliklere sahip faka bu parayı bunlara vereceğiğne ds3 almanı tavsiye ederim ev kullanıcısıyım fazla oyun oynamam diyorsun genede bazen performans artışı gerekebilir zaten üçünün de fiyatları birbirine yakın neden ds3 almakta kararsızsın anlıyamadım sen genede bir düşün benim tavsiyem GA-965P-DS3 dikkat 965p olmasına dikkat et hızlıda var 965g alma
Dikkat ettiysen DS3 bulamazsam diyorum Eğer bulursam havada kapıcam zaten Çünkü vatan'ın stoklarında yok. Başka yerden almak zorundayım. Zamanım kısıtlı olduğu için arama imkanım da fazla olmayacak. Ben kötü ihtimali düşünüyorum. Eğer bulamazsam bu anakartlardan hangisini seçmeliyim diyorum. (ve hala intellerin aynı anakart olup olmadıklarını anlayamadım )
Arkadaşlar DS3, P4 524 3000mhz işlemci destekler mi?Gigabyte ın sitesinde var gözüküyo ama ürün tanıtımında bahsedilmiyo.Bir de biosla da alakalı herhalde bu durum.
Dikkat ettiysen DS3 bulamazsam diyorum Eğer bulursam havada kapıcam zaten Çünkü vatan'ın stoklarında yok. Başka yerden almak zorundayım. Zamanım kısıtlı olduğu için arama imkanım da fazla olmayacak. Ben kötü ihtimali düşünüyorum. Eğer bulamazsam bu anakartlardan hangisini seçmeliyim diyorum. (ve hala intellerin aynı anakart olup olmadıklarını anlayamadım )
Arkadaşlar ben alırken s3le ds3 arasında çok fazla fark vardı o yüzden ds3 alamamıştım. Ama anlayamadığım oc yapmayacaksan s3 al diyorsunuz s3 gerçekten bu kadar kötümü oc konusunda?
Şimdi gigabyte'ın resmi sitesinden baktım bu hafta piyasaya çıkacağı söylenen DS3 rev.2.0 1333MHz FSB yi desteklemiyor sitede DS3 rev.3.3 modeli var bu destekliyor ama Türkiye'ye gelecek model bu değil. Bunun bir önemi varmı, yani 1333MHz FSB destekli olmaması, ileride problem yaratırmı?
DS3 almazsam 1333 FSB destekli model DQ6 o da oldukça pahalı 230$+KDV civarı. Ne yapacağıma karar veremedim.