Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Gigabyte DS3 kullananlar buraya!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: Gigabyte DS3 kullananlar buraya!!! Sayfa: <<   < önceki  17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Aralık 2007; 23:07:17 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yav arkadaşlar kullandığım harddiskin jumperını çıkardım ve HDDyi mor slota taktım. ACHI modunu aktif ettim. Ancak windows açıldıktan sonra yeni donanım bulundu dedi ve donanımıda yükleyemedi. Bilgisayarımdan baktığımda Diğer Aygıtlar kategorisin altında PCI Devices denen bi kısım oluştu ve sarı renkli. Ne yapmam gerekiyor??

Geri sayım sen doğduğunda başladı !
Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden !
Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana.
En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini !
Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile.
Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.
Mücerred

7 Aralık 2007; 23:21:15 

Kardeş aşağıdaki linkteki Sata raid sürücüsünü indir kur. büyük ihtimal sorun çözülecektir. bende çözülmüştü
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-965p-ds3_33.html

JeFFreY.JeY

Sisteme Gözat

8 Aralık 2007; 18:16:20 

quote:

Orjinalden alıntı: hasan_hzl

Yav arkadaşlar kullandığım harddiskin jumperını çıkardım ve HDDyi mor slota taktım. ACHI modunu aktif ettim. Ancak windows açıldıktan sonra yeni donanım bulundu dedi ve donanımıda yükleyemedi. Bilgisayarımdan baktığımda Diğer Aygıtlar kategorisin altında PCI Devices denen bi kısım oluştu ve sarı renkli. Ne yapmam gerekiyor??

Aynı Sorun bendede var

quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

Kardeş aşağıdaki linkteki Sata raid sürücüsünü indir kur. büyük ihtimal sorun çözülecektir. bende çözülmüştü
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/driver/ga-965p-ds3_33.html

Senin dediğinide yaptım ama PCI device hala Sarı :)

Bunlardan Hangisini kurdun mücerred?

Biraz araştırdımda Hot-Plug olayı sadece vistada calısıyormus birazdan onuda kurcam ama merak ettim seninkini.

Gigabyte P35-DS3R rev 2.1 ۩intel e8200@3.8 Ghz (Max 4.2)With AC Freezer 7 Pro+Zalman ZM-STG1 ۩MSI 8800GT OC 700-1750-2000 ۩2x1024 Crucial Ballistix DDR2 800@950 4.4.4.12@2.3v۩Chimei CMV 222H 22'' ۩ 2xSeagate 500GB 7200.11 Raid0 64k ۩Aopen H600 b-28+ GP 550W ۩NEC 4571 ۩A4Tech x7 G600 ۩A4Tech X-750F Laser ♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ ♫Sennheiser HD202♫ lSpeedPad Half-Life2 Mouse Pad l
Mücerred

8 Aralık 2007; 19:40:07 

bunu kuracakasın
http://www.gigabyte.com.tr/download/mb/driver/163/

benim aygıt yöneticisindede pcı device sarı ünlem işareti vardı bunu kurduktan sonra yeni donanım bulundu felan dedi sonra baktığımda sarı ünlem işareti gitmişti scsı alıtnda gigabyte gbb36x controler diye bir aygıt belirdi. bu arada sata kablosu anakart üzerinde mor girişemi turuncu olanlaramı takılı. benimkisi morda. ayrıca tam hatırlamıyorum bakmam lazım biosdan ama sata ahcı mode kısmını disable ya da enable yapıyorduk deneyip bakabilirsin. ayrıca bu konuyla ilgili önceki sayfalarda sorunlar ve çözümleri mevcut bir bak istersen

ozankardes

8 Aralık 2007; 20:54:22 

Selam.
Asus p5b'ye bios update ile 45 nm desteğimi vermiş bizim ds3 ler içinde böyle bir durum sözkonusumudur? Bir bilgisi ola varmı?

intel 133Mhz (turbo tuşuna basınca 150Mhz oluyor.) 16mb ram 4 mb ekran kartı 350 megabayt hard disk 14 inç blackandwhite monitör
Amiga 1000
JeFFreY.JeY

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 1:05:14 

quote:

bunu kuracakasın
http://www.gigabyte.com.tr/download/mb/driver/163/

benim aygıt yöneticisindede pcı device sarı ünlem işareti vardı bunu kurduktan sonra yeni donanım bulundu felan dedi sonra baktığımda sarı ünlem işareti gitmişti scsı alıtnda gigabyte gbb36x controler diye bir aygıt belirdi. bu arada sata kablosu anakart üzerinde mor girişemi turuncu olanlaramı takılı. benimkisi morda. ayrıca tam hatırlamıyorum bakmam lazım biosdan ama sata ahcı mode kısmını disable ya da enable yapıyorduk deneyip bakabilirsin. ayrıca bu konuyla ilgili önceki sayfalarda sorunlar ve çözümleri mevcut bir bak istersen

Teşekkür ediyorum Deneyeceğim

Gigabyte P35-DS3R rev 2.1 ۩intel e8200@3.8 Ghz (Max 4.2)With AC Freezer 7 Pro+Zalman ZM-STG1 ۩MSI 8800GT OC 700-1750-2000 ۩2x1024 Crucial Ballistix DDR2 800@950 4.4.4.12@2.3v۩Chimei CMV 222H 22'' ۩ 2xSeagate 500GB 7200.11 Raid0 64k ۩Aopen H600 b-28+ GP 550W ۩NEC 4571 ۩A4Tech x7 G600 ۩A4Tech X-750F Laser ♫Creative X-FI ExtremeMusic♫ ♫Logitech Z-5500 505W DIGITAL♫ ♫Sennheiser HD202♫ lSpeedPad Half-Life2 Mouse Pad l
JeFFreY.JeY

Sisteme Gözat

9 Aralık 2007; 1:09:38 

Hmm Şimdi tekrar baktımda aynı drivermis benim çektiğimle. Olmadı zararı yok böylede iyiyim zaten fazla bir fark yok deniyor arada.
He Bu arada DS3 ve Western Digital 2500KS si olupta ahci çalıştıran biri olursa Bir zahmet Bench yapabilirmi. Ben ahci siz benchi koyuyorum. Kolay Gelsin..

caver

9 Aralık 2007; 1:17:31 

quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

@caver,

E6300 ü 3.15 te kullanıyorsun imzana göre; acaba standart soğutucumu kullanıyorsun. Bir de ne kadar voltaj verdin ? Ben işlemcimi (E6600) 2.4 defaultta kullanıyorum ve kendimi biraz garip hissediyorum :D, 3.0 a rahat çıkar mı benim işlemci ?

FSB, RAM bunların bütün hızlarını ve voltajlarını sabit tutmak mı gerekir. Bu arada güç kaynağım 480W ve sistemde 2900XT var yani voltaj arttırma olayına pek girmek istemiyorum.

evet standart soğutucu kullanıyorum, boşta işlemci 59-60 derece

e6600 bence 3.9 dan daha fazla da gider
fsp 450 yap işlemci voltajını 1.3 civar bişeye getr bende tam hatırlamıyorum kaç yapmıstım ama o civarda bişey ama fazla
artırma max. 1.350 yap,
bence 480W rahtaca kaldırır merak etme

E6300@2.8--GB DS3-MSI 8800GT OC--SAMSUNG 320gb--2*1 CORSAİR XMS2 900-Feel Huuricane-FSP BLUESTORM2 500W-PHILIPS 190C6FS LCD--LOGİTECH X530-LX300-NANO--TOSHİBA A200-1VL--PSP8gb
yesman

13 Aralık 2007; 12:35:42 

Bende de DS3P var, yalnız şöyle bir sorunum var...

Bilgisayarıma USB çıkışlı bir optik fare bağladığım zaman fareyi tanıyor, USB arayüz aygıtı bulundu diyor ve sonuçta o oturumda çalışıyor..

Fakat oturumu kapatıp yeniden açtığımda fare işleci hiç hareket bile etmiyor, fakat klavyeyle işlem yapılabiliyor, bilgisayarı klavye tuşlarıyla oturumu kapat dediğimde bilgisayar oturum kapatılıyor ekranında donup kalıyor ve kapanmıyor...

Hayır anlamadığım, diğer USB aygıtları bağladığımda sorun yok, mp3 player, Canon kamera veya web-cam..hani güç yetmiyor USB fare için desem o zaman bunları nasıl çalıştırıyor..bu arada işlemcim E6300, BIOS overclock ile 2.8 GHz'de kullanıyorum ve PS/2 girişli optik farede sorunsuz kullanıyorum

Sorun anakarttan mı bilemiyorum, yoksa böyle kullanmaya devam mı edecez bakalım...

"Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmalısın"
Honoré de Balzac

Mücerred

13 Aralık 2007; 13:19:40 

quote:

Orjinalden alıntı: yesman

Bilgisayarıma USB çıkışlı bir optik fare bağladığım zaman fareyi tanıyor, USB arayüz aygıtı bulundu diyor ve sonuçta o oturumda çalışıyor..

Fakat oturumu kapatıp yeniden açtığımda fare işleci hiç hareket bile etmiyor, fakat klavyeyle işlem yapılabiliyor, bilgisayarı klavye tuşlarıyla oturumu kapat dediğimde bilgisayar oturum kapatılıyor ekranında donup kalıyor ve kapanmıyor...

Hayır anlamadığım, diğer USB aygıtları bağladığımda sorun yok, mp3 player, Canon kamera veya web-cam..hani güç yetmiyor USB fare için desem o zaman bunları nasıl çalıştırıyor..bu arada işlemcim E6300, BIOS overclock ile 2.8 GHz'de kullanıyorum ve PS/2 girişli optik farede sorunsuz kullanıyorum

Sorun anakarttan mı bilemiyorum, yoksa böyle kullanmaya devam mı edecez bakalım...

Kardeş bios altında usb mouse klavye diye bir seçenek olması lazım onu enable yaptın mı acaba?

yesman

13 Aralık 2007; 15:37:20 

tek başına mouse için enable yaptım ama klavyeyi enable yapmadım çünkü o da PS/2 girişli, ilgilendiğn için sağol ama gerçekten ilginç bir sorun bu format atıp yeniden windows kurmak da istemiyorum şimdi, ilk önce yazılımsal mı yoksa donanım sorunu mu onu bilmem lazım, ben de onu bilemiyorum..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yesman

Kardeş bios altında usb mouse klavye diye bir seçenek olması lazım onu enable yaptın mı acaba?

"Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmalısın"
Honoré de Balzac

Mücerred

13 Aralık 2007; 17:14:18