Neden korkuyorum biliyormusun Yine bildiğim cevabı vermenden. Özel, farklı bir cevap bekliyorum oysaki.Yıllardır olağanda gizlenerek, olağanı yaşayarak, farklılığı aradım. Farklı olan hiçbirşey yok, herşey aynı bildiğin gibi. Bilinen gibi. Bilinmedikleri aradık hissetmeye çalıştık tebessümle, azimle ve kararlılıkla. Bugün elimde ve fikrime dair geçersiz birikmişlikler var.Ne içindi diye sorarsan, sorgulayamadım. Yolumda giderken olan sıcaklık ve arzum engelledi beni. Nasıl ki bu dünyada ölüm varsa zulum var. Zulumde de gerçek güzelliği bulmamı bekleme benden çünkü yok! Hayallerle yaklaşıyorum evet , ama gerçeği yok! bulamassın, buldum dersen ya aldanmışsındır ya da yalan söylüyorsundur... _-Murat-_
GIGABYTEB P35 DS3 ANAkart ALDIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR DAHA ÖNCE BU SORUNLA KARŞILAŞAN BİRİ VARMI VEYA BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKÜRLER ŞİMDİDEN
Birde bu anakart makinanın düğmesine basıyorum açılıyor 1-2 sn sonra kapanıyor tekrar yeniden açılıyor bir yerde okumuştum bu olay abit anakartlarda böyle bir çalışma şekli vardı bu anakartın çalışma şeklidemi böyle yoksa bu olaydan dolayı kaynaklanıyor olabilirmi?
CPU Q6600 I P35C DS3R I 2X1 KINGSTON 800MHZ I İCEQ3 3870 TURBO I 250GB MAXTOR I 80GB SEAGATE I 40GB SEAGATE I I SKYSTAR2 I PCI WRLS KART I TAGAN 550W I DVD RW PHILIPS I LG DVD ROM I 24" BENQ
CPU Q6600 I P35C DS3R I 2X1 KINGSTON 800MHZ I İCEQ3 3870 TURBO I 250GB MAXTOR I 80GB SEAGATE I 40GB SEAGATE I I SKYSTAR2 I PCI WRLS KART I TAGAN 550W I DVD RW PHILIPS I LG DVD ROM I 24" BENQ
GIGABYTEB P35 DS3 ANAkart ALDIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR DAHA ÖNCE BU SORUNLA KARŞILAŞAN BİRİ VARMI VEYA BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM CEVAPLAR İÇİN TEŞEKÜRLER ŞİMDİDEN
Birde bu anakart makinanın düğmesine basıyorum açılıyor 1-2 sn sonra kapanıyor tekrar yeniden açılıyor bir yerde okumuştum bu olay abit anakartlarda böyle bir çalışma şekli vardı bu anakartın çalışma şeklidemi böyle yoksa bu olaydan dolayı kaynaklanıyor olabilirmi?
şimdi sen görüntü gelmemesinin neden anakartına bağlıyorsun onu anlamadım eğer ds3 ü sonradan taktıysan sistemıne bağlantılarını kontrol etmen de yarar var,
1-2 sn kapanıp açılması çalşıma şekli evet, hepimizin ki öyle yanii,,
s3 de makina çalışıyordu sorunsuz onu iade ettim ds3 aldım aynı sistem taktım tum kabloları cpu fanı vs hersey çalışıyor makina boot etmiyor o yuzden anakart a bagladım sorunu ama bir arkdas kingston ram tak boot eder dedi sonra kapa diger ram leri tak sorun kalmaz dedi dur bakalım inş öyle çözülür pazartesi ddr2 ram almam veya bulmam lazım
1-2 sn kapanıp açılması çalşıma şekli evet, hepimizin ki öyle yanii,, s3 de böyle birsey yoktu o yuzden de anakart sorunlu olabilir diye düşündüm
quote:
Orjinalden alıntı: caver
quote:
Orjinalden alıntı: B0ZKURT
şimdi sen görüntü gelmemesinin neden anakartına bağlıyorsun onu anlamadım eğer ds3 ü sonradan taktıysan sistemıne bağlantılarını kontrol etmen de yarar var,
1-2 sn kapanıp açılması çalşıma şekli evet, hepimizin ki öyle yanii,,
burası ds3 kullananlar olduğu için konuyu buraya yazıyım dedim bende yeni kart alıcam p35 chipsetli bi karta karar vermiştim ama 965p ds3 rev 3.3 1333 fsb desteği veriyo nasılsa bu karttan alsam sizce nasıl olur.Bu kartı kullanıpta sorun yaşayan varmı Not:Overclock yapmıycam overclock açısından sormuyorum.Isı ölçüleri nasıl problem oluyo mu asus gibi
Bugün İzmir Vatan Bilgisayardan DS3L aldım. Büyük ihtimalle rev 3.3 olması lazım. Bu başlığın ilk 10 sayfasını okuyabildim henüz. Bir iki sorum olacak....
1. Anakartın 32bit vista driverlarını nereden bulabilirim.
2. Bios update yapayım mı? Sorunlu olduğunu duydum. Hangi bios'u tavsiye edersiniz?
Aklıma başka sorular geldikçe buraya tekrar yazarım.
Bu arada sistemim aşağıda yazıyor.
Intel Core 2 Duo E6600 DS3L rev 3.3 anakart (eskiden Asus P5WDH Deluxe'ydi. pciexpress slot'u kırıldı.) 4x512 MB DDR2-800 MB ram kingston 160 GB samsung hdd SATA II Feel Hurricane II Kasa Zalman 9700LED fan (arctic silver 5 termal macun ile)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can-selcik -- 21 Ekim 2007; 20:38:14 >
E8400 @ 4940MHz vCore= 1.76875 NB= 1.67 PLL= 1.86 | Zalman WB-5 | Alphacool NexXxoS Xtreme II - Rev.2 (240lık) (2x Nanoxia FX12-1250) | AGB-Eheim 600 Station II 12V | Asus Maximus Formula X38 (Rampage Formula BIOS'u ile) | OCZ Titanium 2GB 1066MHz DDR2 Dual Kit | Seagate 160GB SATAII NCQ 7200RPM | WD 250GB ATA/133 HDD 7200RPM | Powercolor HD4870 (Akasa Neo Vortexx) | CM Stacker 810 | SilverStone Strider 750W PSU | ASUS DRW-1608P3S | ASUS DRW-1814BLT | Logitech G5 v2 | Logitech G15 v2 | Cyber Snipa Aluminium Gamer MousePad | Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset