Şimdi Ara

Gigabyte DS3 kullananlar buraya!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.541
Cevap
1
Favori
58.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

ya ardaşlar bu ds3 ün hangi modelini alayım pds3 mi yoksa gds3 mü kafam karıştı yoksa farketmez mi ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ebufeyzan

ya ardaşlar bu ds3 ün hangi modelini alayım pds3 mi yoksa gds3 mü kafam karıştı yoksa farketmez mi ?

gds3 te onboarda ekran kartı bulunuyor tek fark bu , ekran kartın varsa PDS3 al ....ayrıca gds3 biraz takozdur OVERCLOCK konusunda...

PLAYSTATİON 3+XBOX 360 NTSC-J+SAMSUNG 32" LCD TV

• quote:

Orijinalden alıntı: RavingLunatic

webcami çıkartıp sürücüleri sil...bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra güncel sürücülerini internetten indir ve tekrardan kur.işlem bittikten sonra taktığın usb portundan farklı bir porta tak.

sorun devam ederse webcam'ini döv!

Alıntıları Göster
    olmuyor olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bilginercan

olmuyor olmuyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bilginercan

olmuyor olmuyor

başka bir bilgisayarda tekrar dene istersen,webcamden kaynaklanan bir durum olabilir...

quote:

olmuyor olmuyor

başka bir bilgisayarda tekrar dene istersen,webcamden kaynaklanan bir durum olabilir...

Alıntıları Göster
    S.a. millet sorunlanızı çözmeye yardımcı olacam ceza yimişiz nedeni ni sordum yazmadılar
    herneyse sorunlarınızla ilgilenmeye çalışcam

Orijinalden alıntı: trkocaer

S.a. millet sorunlanızı çözmeye yardımcı olacam ceza yimişiz nedeni ni sordum yazmadılar
    herneyse sorunlarınızla ilgilenmeye çalışcam

Alıntıları Göster
    quote:

olmuyor olmuyor

başka bilgisayarda bu sorun yok bilen kimse yok kafayı yiyecem bilgisayarı kapatıyom kameranın ışıgı hiç snmüyor sanki anakartta hala elektirk var gibi geliyor bana fişi çekince ışık sönüyor sormadıgım kimse kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: bilginercan

quote:

olmuyor olmuyor

başka bilgisayarda bu sorun yok bilen kimse yok kafayı yiyecem bilgisayarı kapatıyom kameranın ışıgı hiç snmüyor sanki anakartta hala elektirk var gibi geliyor bana fişi çekince ışık sönüyor sormadıgım kimse kalmadı

Alıntıları Göster
    hocam bende usb mouse var yanında ps2 dönüştürücü vermişerdi
    ps2 ye takınca pc yi kapattığımda mousenin ışığı devamlı yanık kalıyor ama usb de böle bir sorunum yok
    bios güncellemesi yaptınımız
    yaptıktan sonra biostan load optimeze seçeneğini yes diyip kaydedip çıkın biostan

• quote:

hocam bende usb mouse var yanında ps2 dönüştürücü vermişerdi
    ps2 ye takınca pc yi kapattığımda mousenin ışığı devamlı yanık kalıyor ama usb de böle bir sorunum yok
    bios güncellemesi yaptınımız
    yaptıktan sonra biostan load optimeze seçeneğini yes diyip kaydedip çıkın biostan

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar 10 sayfayı aşan bir anakart sayfası var ortada ve çoğu kişi yine sistemlerinde DS3 ü öneriyor. Bir sürü sorunla karşılaşan (biraz baktığım kadarıyla genelde ses le alakalı) sizler bu ürünü al dermisiniz ?

Yoksa gidip Asus P5B mi alıyım. (Level onu öneriyorda :)
    PC Gaming; Civilization V | Batman | Starcraft 2 | PES 2016 | Skyrim Reading; Fatherland | Zaman Çarkı Serisi Listening; Power FM | Linkin Park Working; Consulting | HR Surfing; DH | NTV | IGN | Merlinin Kazani | Gamespot | TV.com | iMDB | Gametrailers | Financial Times Watching; Boardwalk Empire | Naruto | Game of Thrones | Bleach | The 100 | Breaking Bad | Vikings | Da Vinci | Sherlock

• quote:

Orijinalden alıntı: lordareon

Ya arkadaşlar 10 sayfayı aşan bir anakart sayfası var ortada ve çoğu kişi yine sistemlerinde DS3 ü öneriyor. Bir sürü sorunla karşılaşan (biraz baktığım kadarıyla genelde ses le alakalı) sizler bu ürünü al dermisiniz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

arkadaşım dediğin gibi ses problemi genel bir sorun,kartın avantajları ortada.

para senin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lordareon

arkadaşım dediğin gibi ses problemi genel bir sorun,kartın avantajları ortada.

para senin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ds3 rev3.3 almayı düşünüyorum bu anakart ile max kaç fsb'ye çıkabilirim iyi ramlerim olduğunu varsayalım 500fsb sınırını geçebilirmiyim yani 500 ve üstü fsblerde anakart stabil mi? son olarak anakartta seri port bulunuyormu ? receiverıma yazılım atmak için çok lazım bana

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

ds3p aldım.. acaba ds4 mü alsaydım.değiştirebilirim
    ne fark var ikisi arasında?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

ds3p' yi nerden aldın kardeş ?

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

ds3p' yi nerden aldın kardeş ?

Alıntıları Göster
    ds3p gelmiş yaw tamamdır bu anakartı alıyorum rev 3.3 hemde

• quote:

ds3p gelmiş yaw tamamdır bu anakartı alıyorum rev 3.3 hemde

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende de ds3 rev 2.0 var işlemcim e4300 oc ile 3000 de stabil çalışıyor bütün testleri yaptın stabilitede bir bozulma olmuyor fakat internette yeni bir sayfa açtığımda bilgisayar takılmaya başlıyor winamp da kesilmeler oluyor mouse bile hareket etmiyor 10 15 saniye sonra düzeliyor. defaultta alıyorum fakat yine aynı raid 0 kullanıyorum onu kapatıp normal kurdum yine aynı. bu tür bir sorunla karşılaşıpta çözüm bulan varsa lütfen yardım edin. sırf bu yüzden ds3 ümü değişmeyi düşünmeye başladım ve yeni bir dq6 siparişi verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaktas

arkadaşlar bende de ds3 rev 2.0 var işlemcim e4300 oc ile 3000 de stabil çalışıyor bütün testleri yaptın stabilitede bir bozulma olmuyor fakat internette yeni bir sayfa açtığımda bilgisayar takılmaya başlıyor winamp da kesilmeler oluyor mouse bile hareket etmiyor 10 15 saniye sonra düzeliyor. defaultta alıyorum fakat yine aynı raid 0 kullanıyorum onu kapatıp normal kurdum yine aynı. bu tür bir sorunla karşılaşıpta çözüm bulan varsa lütfen yardım edin. sırf bu yüzden ds3 ümü değişmeyi düşünmeye başladım ve yeni bir dq6 siparişi verdim.

Alıntıları Göster
    hocam ufak bir sebeb olabilir
    tekrar kurun derim mor slotları kullanın

• quote:

hocam ufak bir sebeb olabilir
    tekrar kurun derim mor slotları kullanın

Alıntıları Göster
    rev 3.3 lerde daha fazla sorun çıktı nedense................

PLAYSTATİON 3+XBOX 360 NTSC-J+SAMSUNG 32" LCD TV
  • quote:

Arkadaşlar ds3 rev3.3 almayı düşünüyorum bu anakart ile max kaç fsb'ye çıkabilirim iyi ramlerim olduğunu varsayalım 500fsb sınırını geçebilirmiyim yani 500 ve üstü fsblerde anakart stabil mi? son olarak anakartta seri port bulunuyormu ? receiverıma yazılım atmak için çok lazım bana

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

rev 1.0 de çok kişi 500fsb yaptı rev 3,3de de yapar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

rev 1.0 de çok kişi 500fsb yaptı rev 3,3de de yapar bence

Alıntıları Göster
    yapacağı kensin;çünkü 1333fsb olarak geliyor kafadan,o potansiyel elbetteki vardır

2014 F30 3.20 ied

i7 4790k / Asus Maximus VII Formula / Kingston HyperX Beats 8x2GB 2400MHZ / Sapphire R9 280X Dual-X OC / Seasonic x-850 PSU / Corsair Air 540 / Viewsonic VX2363S mhl-w

• quote:

Orijinalden alıntı: R@

yapacağı kensin;çünkü 1333fsb olarak geliyor kafadan,o potansiyel elbetteki vardır

Alıntıları Göster
    intelin yeni işlemcileri 4400-6420 vb ds3 te çalışır değil mi? Gigabyte ın resmi ds3 sayfasından desteklediği cpu listesine bakınca bu işlemcilerin hiçbirisi listede yoktu. Daha 4400 test ediliyormuş

Orijinalden alıntı: ebufeyzan

Alıntıları Göster
    core 2 duo 4300 2 gb geil 800 ram ds3 board sapphire 1950 pro 200 gb harddisk 500 watt psu sistem ilk acılısta siyah ekran geliyor. resetleyince tekrar siyah ekran gelyor. 2. resette harddisk yükleme yapıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. 3. resette bios default ayarla geliyor ve sistem acılıyor. erstesi gün aynı sekilde 3. resetten sonra acılıyor. işin ilginç yanı bilgisayar kapatıp 5-10 dakika içerisinde açarsam böyle bir problemle karsılaşmıorum. ama 1 gün sonra açarsam 3. resetti yapmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mimarsinan

core 2 duo 4300 2 gb geil 800 ram ds3 board sapphire 1950 pro 200 gb harddisk 500 watt psu sistem ilk acılısta siyah ekran geliyor. resetleyince tekrar siyah ekran gelyor. 2. resette harddisk yükleme yapıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. 3. resette bios default ayarla geliyor ve sistem acılıyor. erstesi gün aynı sekilde 3. resetten sonra acılıyor. işin ilginç yanı bilgisayar kapatıp 5-10 dakika içerisinde açarsam böyle bir problemle karsılaşmıorum. ama 1 gün sonra açarsam 3. resetti yapmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mimarsinan

cok enteresan bir sorun ilk defa goruyorum.hocam bi clear yapsan, bios pilini cıkarıp takmayı denesen.normalde acılmama nedeni fazla oc den olur ama oc de yok sanırım.enteresan..
    AMD Ryzen 9 5900x | SAPPHIRE 68O0XT 16GB | ASUS TUF GAMİNG X570 WIFI | G.SKILL TRIDENT NEO 2X8 GB 3600 MHZ CL 16 | SANDISK ULTRA 1TB M2 SSD | HP 27XQ 27" 2K 144hz | DARK FLASH PHANTOM KASA | LOGITECH G-430 | BLOODY TL80 TERMINATOR |

• quote:

Orijinalden alıntı: BeniAdem

quote:

Orjinalden alıntı: mimarsinan

cok enteresan bir sorun ilk defa goruyorum.hocam bi clear yapsan, bios pilini cıkarıp takmayı denesen.normalde acılmama nedeni fazla oc den olur ama oc de yok sanırım.enteresan..

Alıntıları Göster
    pili cıkardım clear cmos yaptım nafile biosu f10 acaba f11 beta biosu kullansammı. f11 beta biosu kullanan varmı

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.