Şimdi Ara

HTC 10'un yeni teaser görüntüsü ses yetenekleri üzerinde duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC 10'un yeni teaser görüntüsü ses yetenekleri üzerinde duruyor 
    HTC, 10 adını verdiği yeni modeliyle birlikte tabiri caizse geri dönüş yapmayı ve kötü günlerde kurtulmayı umuyor. Uzunca bir süredir model ile ilgili sızıntılar ortalıkta dolaşsa da zaman zaman bazı söylentiler HTC 10'un daha farklı gelebileceğini söylüyordu. Yeni yayınlanan teaser görüntüsü de kafaları iyice karıştırmış durumda.

    Daha önce kamera konusundaki iddiasını dile getiren şirket bu kez benzer bir iddiayı ses için gündeme getirdi. Üreticinin paylaştığı "Audio 10" yazılı görselde hoparlör ızgarasına benzer şekiller yer alıyor. Kafa karıştırıcı nokta ise daha önce sızdırılan HTC 10 görsellerinde ön taraftaki stereo hoparlörün kaldırılmış olması.
     
     
    Şirketin sadece yazılımsal bir geliştirme için böylesine iddialı teaser hazırlamasına düşük bir olasılık veriliyor. Görüntüde de 2 farklı çeşitte ızgara tasarımı görüyoruz, bu durum bazı kitleler tarafından HTC'nin stereo hoparlörden vazgeçmeyeceği şeklinde yorumlanıyor. Bununla birlikte render görüntülerinin prototipe ait olabileceği ve HTC 10'un biraz daha farklı bir tasarımla geleceği iddiası da güçlenmiş durumda. 
     
    Hatırlatmak gerekirse akıllı telefonun 5.1" QHD Super LCD ekran, Snapdragon 820 çipset, 12 Ultrapiksel kamera, 4 GB bellek, 3000 mAh batarya ve arttırılabilir 32 GB depolama alanı gibi özellikler sunması bekleniyor. İddiaların doğruluğunu görebilmek için ise 12 Nisan tarihini beklememiz gerekecek. 







  • farkli gorseller ile nabiz yokluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc kaliteli telefonlar üretiyor bende ama bu fiyat politikası ile bir yere gelemez. Nitekim gelemiyor da zaten. İster amiral gemisi ister general panzeri çıkar Samsung ve lg modellerinden daha pahalı satamazsın kardeşim.

  • Üstteki ızgara ahize kısmının yakın çekimi, alttaki ise renderlarda çıkan hoparlör kısmının ızgarası diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen daha batmadinmi halen cirpiniyorsun

  • Kim ne derse desin bu işin uzmanı HTC.

  • Kulaklık çıkışına önem vermeyin anasını satayım.

  • geçen yıl m10 için farklı tasarım sızmıştı fakat beklenenden farklı cihaz geldi. son günlerde sızabilmişti m10. Bence üstteki kulak ızgarasını büyütüp alt ile birlikte ses vermesini sağlamalılar. stereodan vazgeçmemiş olurlar. android'de iyi deneyim isteyen htc kullanmalı bence. sırasıyla samsung, sony, htc m7 yeni asus kullanıcısı olarak söylüyorum.

  • HTC lütfen bak lütfen düzgün bir fiyatla çıkar şu telefonu. Tahminime göre samsung 2800 dedi lg de o civarda çıkartıcak büyük ihtimalle. Geçen senelerdeki gözlemlerime gore htc 10 TR de 3500 tl çıkarsa şaşırmayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyden bahsetmişiniz haberde olması gereken "Here comes the new boom" sloganından bahsetmemişsiniz. Beni umutlandıran zaten o cümle. Çünkü resme bakınca acaba biri üstteki diğeri alttaki ses çıkışlarınamı ait diye düşünüyorum. Çünkü sızan görsellerde alttaki hoparlörde 5 delikliydi. Eğer düşündüğüm gibiyse bi farklılık olmayacak tasarımda. Ama dediğim gibi yeni boom sloganına biraz inanmak istiyorum bakalım az kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dead_game -- 24 Mart 2016; 9:59:43 >
  • ilk görseller geldiginden beri hep kotu tepkilerle karsilasti fakat buna ragmen htc 10'un tasariminda hicbir degisiklik olmadı. Bu da gosteriyor ki htc'nin umrunda degil. Hadi apple'ın milyonlarca kuzusu var ama senin kuzuların yok ki. Musteri yorumlarina gore sekillendirmen lazim.

  • 4.nesil htc kullanıcısıyım, htc kasa kalitesi konusunda gerçekten beni çok memnun ediyor. Arayüz ve işlevsellik konusunda da bana göre mükemmel ama şu fiyat politikası ve tasarımda yaptığı ufak hatalar nedeniyle, hak ettiği yere bir türlü gelemeyişi gerçekten beni çok üzüyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

    Üstteki ızgara ahize kısmının yakın çekimi, alttaki ise renderlarda çıkan hoparlör kısmının ızgarası diye tahmin ediyorum.


    aynen şimdi renderlara baktım bence aynen renderlardaki gibi çıkacak kulaklık tarafı ile alttaki haporlör kombine çalışacak :) sadece zoom yapmışlar o kadar :P

  • Acaba render görüntülerdeki o Samsungvari home tuşu yerine fotoğraftaki gibi bir hoparlör ızgarası mı yerleştirecekler ?
  • Bu sefer gizemli bir olay yaratmaya çalışıyorlar. Pazarlama ve reklam stratejisi de çok iyi. Umarım beklentileri karşılayabilirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: casperfriendly

    Bu sefer gizemli bir olay yaratmaya çalışıyorlar. Pazarlama ve reklam stratejisi de çok iyi. Umarım beklentileri karşılayabilirler.

    Öyle ki şuana kadar izledikleri bu yolu baz alıcak olursak gereken dersleri almışlar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benhuraxu

    ilk görseller geldiginden beri hep kotu tepkilerle karsilasti fakat buna ragmen htc 10un tasariminda hicbir degisiklik olmadı. Bu da gosteriyor ki htcnin umrunda degil. Hadi appleın milyonlarca kuzusu var ama senin kuzuların yok ki. Musteri yorumlarina gore sekillendirmen lazim.



    Umurunda değil kanısına nereden vardınız? İlk gelen görüntülerde çok iyi tepkiler de vardı. Zaten o görseller çıktıktan sonra bir değişiklik falan da bence mümkün değil. m7 kullanıcıları (ben dahil) m8 ve m9 da geçilen ekran üzeri yön tuşlarını çok eleştirmişti ve bu modelde ondan vazgeçilmiş. Ön tarafta bulunan gereksiz boşluk kaldırılmış. (daha doğrusu azaltılmış). Üçüncüsü parmak izi okuyucu olsun deniyordu o da eklenmiş. m7 tasarımı en güzel tasarım deniyordu ki arkasında da ona benzer bir geri dönüş var. Kamera en kötü kısmıydı ki bunda da kameranın şimdiye kadar ki en iyi kamera olacağı söyleniyor hep beraber göreceğiz. E daha napsın adamlar yani?
    Bana kalsa çift kamera devam etmeliydi bir tek o ama çoğunluk onu çok önemsemiyor zaten.





  • Haber görseline ne zaman baksam bir tek benim mi aklıma HTC haberi değilde AUDI haberiymiş gibi geliyor?

  • iphone 6s plus fiyatında satar artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

    Haber görseline ne zaman baksam bir tek benim mi aklıma HTC haberi değilde AUDI haberiymiş gibi geliyor?


    İlk gördüğümde Audi zannettim ben de. Yazı karakteri çok benziyor.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.