Şimdi Ara

Apple, iPhone 5S satışını durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Apple, iPhone 5S satışını durdurdu
     
    Apple geçtiğimiz pazartesi günü merakla beklenen yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte yeni iPad Pro ve iPhone modelleri ilgi çekmeyi başarırken her iki modelin de daha önceki sızıntılarda karşımıza çıkan ürünler olduğunu gördük. Bu sebeple etkinlik biraz buruk geçse de üreticinin 4 inçlik akıllı telefon hamlesinin sonuçları şimdiden merakla bekleniyor.
     
    Apple ise yeni bir kararla iPhone SE'nin gidişatını şansa bırakmak istemediğini iPhone 5S satışlarını durdurarak gösterdi. Bu durumda iPhone SE, ufak ekranlı bir iPhone satın almak isteyenler için artık tek tercih konumunda. iPhone 5S modeli ülkemizde 1499 TL seviyesinden başlayan fiyatlarla bulunabiliyordu, yeni iPhone modeli ise 1999 TL taban fiyatıyla satışa sunuldu. Böylelikle küçük ekranı tercih edecek kullanıcılar bir miktar daha fazla ödeme yapmak zorunda kalacak, tabi bu fiyat karşılığında daha iyi bir donanımı satın alacaklarını da belirtmek gerekiyor.
     
    4" kullanıcılarının performansa ne kadar önem verdiği de farklı bir unsur. iPhone 5S bir çok kullanıcı için hala yeterli deneyimi sunsa da yavaş yavaş yazılım desteğinin de sonuna yaklaşıyor. Bu yüzden SE modelini alan kullanıcılar en azından uzun bir süre güncellemeleri takip etmeyi de garantilemiş oluyorlar. Şirketin politikasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? iPhone 5S satıştan kaldırılmasaydı iPhone SE satışlarını baltalar mıydı?







  • 5s gibi bir canavar her zaman üretilip satılabilir ama kapitalizm daha büyük bir canavar.

  • Durdugu iyi olmus. 5S almak isteyenler bu sayede Apple'in elindeki stoklari(hepsiburada vb) araci sitelerden daha ucuza alabilirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 lira i5se gibi çakma telefona vereceğinize gidin 1500 1600 liraya z5c alın. Yazık iyice insanları aptal yerine koyuyorlar.

  • Ya anlamadığım nokta neden hep apple a giydirmeye meraklı insanlar? 5s 3 dönem öncenin telefonu. Aynı şeyi samsunga bakın s4 bulunabiliyor mu ? Bu konuda iyi olan firmalar htc ve sony hala 3 dönem öncenin telefonları bulunuyor ve fiyat kırpma yoluyla satışa devam ediyor. Hep android kullananlarda anti apple apple kullananlarda anti android olayı var saçma..

  • iPhone 5s aldim 1700 liraya 1 hafta once, 2 ay bekleyemezdim cikmasini. Telefonumun degeri 700 liraya bile dusse uzulmem, cunku canavar gibi harbiden 6s almis arkadas 3500 liraya benim telefonla karsilastirinca cani sikildi, e bu ayniymis niye 3500 verdim ki dedi daha bi mutlu oldum. Ama erken ciksa SE alabilirdim ama cikmadi sabirsizim ben yapacak bisey yok guncellemelerle mahfetmezlerse 4 yil goturur oyle olursada guncellemem zaten sadece iphone music, face, whatsapp vs. kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hamleyi hiç beklemiyordum, 5S ucuzlasada alsak düşüncesindeydim.

    Artık telefonu ABD den alacağız sanırım, fiyat farkı çok fahiş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darqer1

    Bu hamleyi hiç beklemiyordum, 5S ucuzlasada alsak düşüncesindeydim.

    Artık telefonu ABD den alacağız sanırım, fiyat farkı çok fahiş

    Ereyon dan alin 1400 tl apple turkiye garantili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s almak isteyen arkadaslar ben buradan aldim, oneririm, apple turkiye garantili.

    http://www.ereyon.com.tr/urun/apple-iphone-5s-16gb.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiprens -- 24 Mart 2016; 6:12:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    2000 lira i5se gibi çakma telefona vereceğinize gidin 1500 1600 liraya z5c alın. Yazık iyice insanları aptal yerine koyuyorlar.

    Yazılım güncellemesi 6 ay içinde kesilecek bir cihaza neden yatırım yapsınlar? Ondan kat be kat iyi donanıma sahip cillop gibi cihaz varken?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamzung ile karıştırdın sanırım o dediğin 6 ay sonra yazılım desteği kesilecek lafı biraz komik oldu ..zira iPhone 4S hala güncelleme alıyor ..
    Ama Samsung note 3 hala güncelleme bekliyor nedense :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 lira verip eş dost arasında selfie çekerken utandıracak telefon.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Brandt

    iPhone 5s aldim 1700 liraya 1 hafta once, 2 ay bekleyemezdim cikmasini. Telefonumun degeri 700 liraya bile dusse uzulmem, cunku canavar gibi harbiden 6s almis arkadas 3500 liraya benim telefonla karsilastirinca cani sikildi, e bu ayniymis niye 3500 verdim ki dedi daha bi mutlu oldum. Ama erken ciksa SE alabilirdim ama cikmadi sabirsizim ben yapacak bisey yok guncellemelerle mahfetmezlerse 4 yil goturur oyle olursada guncellemem zaten sadece iphone music, face, whatsapp vs. kullaniyorum

    Her yerde 1350 - 1400 TL'ye satılırken siz nereden, neden 1700 TL'ye aldınız ki...?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: godzilla34

    Zamzung ile karıştırdın sanırım o dediğin 6 ay sonra yazılım desteği kesilecek lafı biraz komik oldu ..zira iPhone 4S hala güncelleme alıyor .. Ama Samsung note 3 hala güncelleme bekliyor nedense :))


    aldığı güncelleme sonrası kasım kasım olan cihaz olcaksa hiç güncelleme gelmesin
    en azından elimdeki cihazı öldürmeyecek
    sözümüz ona güncelleme ile özellik gelicek ama pek çok güncelleme ile performans pil vs gibi geliyor ama daha çok gidiyor

  • Arkadas anlamıyorum niye 5s alıyorsunuz manyakmısınız.Applestore zaten 5s 1999 satıyordu simdi 5se geldi adam yine 1999 satıyor.Bu telefonun apple store fiyatı, piyasada apple zaten baska satıcılar vasıtasıyla daha ucuza veriyor fazla degil 3 4 ay icerisinde bu telefonu 1750 den alırsınız piyasadan ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciroer -- 24 Mart 2016; 8:52:12 >
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    1.si telefonun marka ve modeli iPhone 5se değil, iPhone SE

    2.si bi akıllı sizlersiniz, Dünyadaki milyonlarca iPhone kullanıcıları salak, aptal, koyun, apple ne çıkarsa sorgusuz, sualsiz, karşılaştırmadan alıyoruz. Zira birtek sizlere (bütün android kullanıcılarına) bahş edilmiş bu kabiliyete, yeteneğe ve zekaya bizler sahip değiliz.Nede olsa Apple yapmış deyip alıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 24 Mart 2016; 11:54:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke 200tl indirip yapıp 1199tlden satsalarmış.

  • Bunda anormal bi durum yok.Olması gerekende buydu, yeni cihazı varken niye eskisini üretsin.Cihaz benim için biçilmiş kaftan kullanım alışkanlığıma göre donanım müthiş, 1700-1800tl civarına düştüğü an alacağım.
  • Ethernet kartı berbat 6 modelini bile almamak lazım 7 de düzeleceğini umuyorum ayrıca ram olarak 3-4 gb altı işe yaramaz artık her ne kadar işletim sistemi olarak ios bariz 75 ,android 50 olsa da android rami 2 katı verip her türlü öne geçiyor ayrıca hala olede geçmeyi düşünmediği belli.

  • iPhone 5S alıp öve öve bitiremeyen arkadaş hangi dünyadan merak ediyorum ya. Kamerası artık günümüz için vasat. İşlemci ve ram kapasitesi günümüz ios sistemi için yetersiz. iPhone 5S artık babaya, anneye, eşine, nişanlına, oğluna, kızına yani telefon alo desin bide şuraya buraya girsin diye al sana iPhone aldım bunu kullan diyecek bir telefon.

    Aslında bu telefona 5SE demek daha doğrudur çünkü 5S'in biraz vücut geliştirme yapmış hali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.