Şimdi Ara

Batman ve Superman mobilde de karşılaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Batman ve Superman mobilde de karşılaşıyor

    Warner Bros. tarafından sayılı günler sonra vizyona girecek olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi için, mobil oyun da geldi. Geçtiğimiz haftalarda mağazalardaki yerini alan oyun, biraz daha bilinen bir kategori içerisinde yerini almış.

     
    Oyunda Batman veya Superman rollerine bürünebiliyorsunuz ancak birbirinizle karşılaşma ihtimaliniz bulunmuyor zira oyun sonsuz koşu tarzında. Gotham ve Metropolis sokaklarında, arabalardan veya engellerden kaçınarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Topladığınız puanlarla Batmobil gibi çeşitli güçlendirmeler alabiliyorsunuz.
     


    Ayrıca Bkz.MSI ürünlerine Batman v Superman damgası

    Herhangi bir şekilde öldükten sonra, süre dolmadan ekrana tıklayarak filmin logosunu kırmızı renk ile doldurabilirseniz, tekrar oyuna geri dönüyorsunuz. İstediğiniz zaman Batman veya Superman arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca filmin orijinal soundtrack parçaları da arka planda sizi bekliyor. Oyun daha çok reklam amaçlı hazırlanmış. Sürükleyici bir hikayesi bulunmuyor. 

     

    iOS

     

     


     







  • İster 20 çekirdekli işlemcili, 16 gb ram li, bilmem ne teknolojili telefon yap, mobil oyun sektörü böyle çöp oyunlar oldukça o gelişen telefon teknolojisinin %90 ı çöpe gidiyor. Alın görün, sene olmuş 2016 ama 6 sene öncesinin mantığı devam ediyor.

  • O yuzden 2 cekidek forever diyoruz

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    katılmamak elde değil. Tamamen aynı görüşteyim. Telefonların donanımının artmasının hiç bir önemi yok. Ana kullanım tarayıcı ve sosyal medyada kalıyor. Bunlar için çok büyük donanıma ihtiyaç yok. Cihazlar xbox 360 gücünde grafik kartı diye tanıtılıyor ama oyun çıkmıyor. Telefonun donanımını kullanan adam akıllı oyun çıkmadan, ertesi sene daha iyi versiyonu çıkmış ve biz yine bu donanımı kullanmamış oluyoruz. Resmi Joystick kılıf tarzı bir ürün ile, çok iyi oyunlar çıkabilir ve el konsollarının yerini alabilir bu cihazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 24 Mart 2016; 11:06:04 >
  • Deneyelim bakalım.

    Edit: Denedim :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 24 Mart 2016; 17:08:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dil gelmesine rağmen ben sevemedim çok vasat
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drjacob

    Türkçe dil gelmesine rağmen ben sevemedim çok vasat

    Onuda becerememişler. Android'de ş harfleri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk oyunu yapmışlar olmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi bildim bileli yeni çıkan telefonları aynı oyunlarla test ediyorlar ki o oyunların hiçbirinden (rr3,asphalt,mc5) 1 gram zevk almıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.