sugarboy , güzel çalışmalar eline sağlık(biraz daha detaylara girebilirsin bence )
ninemlere bayram gezmesine gittiğimde bahçedeki bu böcük ilgimi çekti, güneş batmak üzereykenki kızıl ve az ışıkla ortaya çıkan detaylar beni cezbetti ve defalarca çeki çekiverdim :)
@ltuğ cok guzel fotograflar.. Birşey sormak istiyorum.Bende bol bol kelebek fotografi cekiyorum.Vakit olursa bir gün yükleyecegim.79.sayfada bir tanesi var pek net olmasada Fakat cektikten sonra kelebegin cinsini soyunu sopunu nasil biliyorsunuz?
@ltuğ cok guzel fotograflar.. Birşey sormak istiyorum.Bende bol bol kelebek fotografi cekiyorum.Vakit olursa bir gün yükleyecegim.79.sayfada bir tanesi var pek net olmasada Fakat cektikten sonra kelebegin cinsini soyunu sopunu nasil biliyorsunuz?
Tesekkürler önceklikle :) . Çokgözlü mavi vede , beyaz meleği önceden biliyordum . Fotokritiktede kelebek bölümüne girip , çektiğim kelebeğin cinsinden arıyorum , ekleyen kişi cinsini yazmışsa ordan bakıyorum ordanda bulamazsam googlede kelebek türleri diye aratıp bakınılabilir aslında